Tola Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 malagos napisał(a):A ta biała to duża sunia? Czy z "drobiu"? Zaliczyłabym ją rczej do "drobiu".... Chudzinka na trochę dłuższych nózkach Quote
Tola Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Madallena napisał(a):Taka MIgotka 2 ? :cool3: Mniejsza wersja Migotki:cool3: Quote
Tola Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 A ta sunia cały czas w tym samym miejscu:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Madallena napisał(a):Tafinka 2 :crazyeye: nie nie ...bardziej Migotka niż Tafi;) Quote
Madallena Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Przyznam sie Wam szczerze, ze tesknie za Tafinka normalnie jak cholera :placz: Ale jest w tak zajebiaszczym domu, ze chcialabym, zeby wszystkie psiaki do takich trafialy... Quote
Tola Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Madallena napisał(a):Przyznam sie Wam szczerze, ze tesknie za Tafinka normalnie jak cholera :placz: Ale jest w tak zajebiaszczym domu, ze chcialabym, zeby wszystkie psiaki do takich trafialy... Niech się to Twoje zyczenie spełnia... Quote
sacred PIRANHA Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 a ja za Migotką nie tęsknie:diabloti: Madallena to może wyciągnąc Ci Tiffanny??:cool3: Quote
Tola Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Ola la napisał(a):ok ;)moze jeszcze Kawe i Sniezke?taki zestawik sie zrobi;) Kawę trzeba najpierw troche zsosjalizowac:cool3: Czekam na miejsce u Murki. Quote
Madallena Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):a ja za Migotką nie tęsknie:diabloti: Madallena to może wyciągnąc Ci Tiffanny??:cool3: e no! jak mozesz! :mad: ta wlazaca na kolana, namolna, srajaca w mieszkaniu p.i.e.r.d.o.l.a nie przypadla Ci do gustu?:evil_lol: Nie moge wziac Tiffany :( za duzo szydlowca potrzebuje pomocy :( Ale Dolarowa mi odnajdzcie! A o Tiffany caly czas mysle...jak ona sie ma? Wylazi z budy chociaz na zdjecia? Quote
Tola Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Madallena napisał(a):e no! jak mozesz! :mad: ta wlazaca na kolana, namolna, srajaca w mieszkaniu p.i.e.r.d.o.l.a nie przypadla Ci do gustu?:evil_lol: Nie moge wziac Tiffany :( za duzo szydlowca potrzebuje pomocy :( Ale Dolarowa mi odnajdzcie! A o Tiffany caly czas mysle...jak ona sie ma? Wylazi z budy chociaz na zdjecia? Dzisiaj tylko na chwilę wysadziła głowę i znowu myk do budy. O zdjęciu nie bylo mowy. Quote
jogi Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 patrze na te zdjęcia tym smutnych mordek i bezsilność mnie przybija. Czy oni znów przestali psy karmić, bo znów jakieś chudsze są, czy przyjmują znów z poza miasta? Wiecie coś? Quote
Jo37 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Bo psiaki trzeba dopilnować . Pewno te słabsze pewno chodzą głodne . Ta biała sunia z uszkodzoną łapką ..... Quote
Tola Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='Jo37']Bo psiaki trzeba dopilnować . Pewno te słabsze pewno chodzą głodne . Ta biała sunia z uszkodzoną łapką ..... Sluchajcie - trzerba cos wymyslec, bo ta biala sunia wyglada strasznie:placz: Bylam dzisiaj u malej - skora i kosci:placz: Ona trafila taka chuda do schronu, ale po 2 tyg kwarantanny nic nie jest lepiej. Byla sama na kwarantannie to teraz w boksie z tyloma sukami tym bardziej jej sie nie polepszy. I do tego ta bezwladna łapka:placz: Ona nie przezyje w zimnym boksie. Jakby znalazl sie tymczas postaralabym się o allegro cegielkowe, moze ta lapka do uratowania:roll: Ona nie ma szans teraz na adopcję w schronie:shake: Moze ktos zalozy jej wątek - ja caly czas mam nadzieje ze wrocę do nicku Tola... Quote
Tola Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 jogi napisał(a):patrze na te zdjęcia tym smutnych mordek i bezsilność mnie przybija. Czy oni znów przestali psy karmić, bo znów jakieś chudsze są, czy przyjmują znów z poza miasta? Wiecie coś? Nadal jest zakaz przyjmowania psow z gmin. W boksach nie ma przepelnienia. Ale to schron i ciągle są prztypadki do natychmiastowego zabrania. Jutro TZ bedzie dzwonic w sprawie nozki tej Sniezki.. Chociaz juz teraz wiemy, ze noga tak zrosla się... Quote
Tola Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Godzinę temy zabrałysmy przekazalysmy z zadrą Smutasa; pojechal do swojego domciu:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/najsmutniejszy-pies-w-schronisku-pilnie-transport-zamosc-jaworzno-kasa-173286/ Quote
Tola Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 :multi::multi: Kenia w Dt :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f1157/jamnikowata-sunia-kenia-juz-w-dt-szukamy-cudownego-ds-147437/ Quote
nika28 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Wątek Śnieżki : http://www.dogomania.pl/forum/f28/uratuj-mnie-uratuj-mnie-poki-jeszcze-zyje-sniezka-173778/ Quote
sacred PIRANHA Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ja niestety nie widziałam Snieżki, padał potwornie deszcz i musiała się gdzieś schować, wyjrzał tylko do mnie smutny Frodo i tyle:shake: Quote
zadra Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jesli Tekla zanlazłaby dom(już sie nadaje) Śnieżkę zabrałabym do siebie.Można by ją pokazać prof.Silimanowiczowi z Wydziału Weterynarii w Lublinie.Stwierdziłby czy ta noga nadaje się do operacji. Quote
Tola Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Zaglądajcie do Śnieżki Uratuj mnie!!! Uratuj mnie póki jeszcze żyję... Śnieżka... Quote
Tola Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Alma z kolezankami. W oddali siedzi ta molosowata sunia... KOlezanka Tekli z budy Quote
Tola Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Nieduża, bardzo przyjazna i łagodna sunia Quote
Recommended Posts