Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On jest niesamowity :loveu:
W zabawie potrafi skoczyć na człowieka bo wydaje mu sie ze jest szczeniaczkiem. To też powód dla którego nie powinien trafić do domu z małymi dziecmi, takie powyżej 12 lat - ok

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to że lubi skakać już ja wiem najlepiej:)
ostatni skok dał mi się we znaki...szramy na żebrach, "sznyta" na ręku i siniaki:)
nie sądzę aby dziecko poradziło sobie z takim jego skokiem...

Posted

piechcia15 napisał(a):
a ja mam pana chętnego na karloska:) tylko trzeba domek sprawdzić i psinka jedzie:) ale spoko spoko nie zapeszajmy

TRZYMAJCIE KCIUKI...jak zawsze:)

To było by super, gdyby znalazł domek :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

właśnie mam kandydatów na domek dla Karlosa czyli pan musi sie już określić bo ja nie będziemy czekać w nieskończoność.
a ludzie wydają się sympatyczni, mają duży dom z ogrodem pies spałby w domu. Ludzi są z Ostrowa Wielkopolskiego. Przeżywają właśnie tragedię, bo w grudniu stracili jednego owczarka ze schroniska, miał 17 lat i teraz umiera im drugi na raka i chyba w tym tyg. będą musieli go uśpić bo cierpi:( dom byłby super, a tamten facet ciagle odwleka!!

Posted

Ja tam nie wiem ale jesli tamten dom bylby zdecydowany niech biora Karlosa...
Gosc ciagle wyjzezdza,sam powiedzial ze jest zapracowany...A czy zona zapanuje nad takim psem:roll:
Nie wiem robcie jak uwazacie ale dla mnie taki gosc nie zdecydowany :cool1:

Posted

pan się odzywa tylko jak to sam ujął "puki nie ma psa to korzysta z wolności i jest ciągle w rozjazdach" a aktualnie pomaga córce w przeprowadzce,ale do przyszłego tygodnia powinien sie ogarnąć, ale nadal mu zależy. Więc pozostało nam czekać, oby tylko sie opłacało...