modliszka84 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 On jest niesamowity :loveu: W zabawie potrafi skoczyć na człowieka bo wydaje mu sie ze jest szczeniaczkiem. To też powód dla którego nie powinien trafić do domu z małymi dziecmi, takie powyżej 12 lat - ok Quote
piechcia15 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 to że lubi skakać już ja wiem najlepiej:) ostatni skok dał mi się we znaki...szramy na żebrach, "sznyta" na ręku i siniaki:) nie sądzę aby dziecko poradziło sobie z takim jego skokiem... Quote
Madzik77 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 a to jesli sytuacja ma sie tak to faktycznie trzeba to z gory zaznaczać. Quote
modliszka84 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Karlos zamknięty jak sardynka w puszce prosi o dom! Quote
piechcia15 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 a ja mam pana chętnego na karloska:) tylko trzeba domek sprawdzić i psinka jedzie:) ale spoko spoko nie zapeszajmy TRZYMAJCIE KCIUKI...jak zawsze:) Quote
Paulina_mickey Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 piechcia15 napisał(a):a ja mam pana chętnego na karloska:) tylko trzeba domek sprawdzić i psinka jedzie:) ale spoko spoko nie zapeszajmy TRZYMAJCIE KCIUKI...jak zawsze:) To było by super, gdyby znalazł domek :loveu: Quote
Safii Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Dostałam wiadomość ma mail i odpisałam. Melduję, że cały wątek przeczytany i...nie ma sprawy-jeszcze w tym tygodniu mogę sprawdzić domek. Szczeguły piszcie do: [email protected] lub [email protected] Quote
Madzik77 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 No to oddech wstrzymujemy i czekamy... tylko szybko piszcie bo sie podusimy.... Quote
Cieplutkaa. Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Madzik77 napisał(a):No to oddech wstrzymujemy i czekamy... tylko szybko piszcie bo sie podusimy.... Dokładnie :evil_lol: Quote
Cockermaniaczka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Rowniez sie melduje:p Domek tez moge zobaczyc:cool3::loveu: Quote
modliszka84 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 myślę, że najlepiej jak skład wizytacji będzie dwuosobowy :evil_lol: Quote
Cockermaniaczka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Caly czas probuje sie z facetem umowic:roll: W przyszlym tyg ma miec czas....Mam taka nadzieje........ Kto idzie ze mna na wizyte:cool3: Quote
piechcia15 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 właśnie mam kandydatów na domek dla Karlosa czyli pan musi sie już określić bo ja nie będziemy czekać w nieskończoność. a ludzie wydają się sympatyczni, mają duży dom z ogrodem pies spałby w domu. Ludzi są z Ostrowa Wielkopolskiego. Przeżywają właśnie tragedię, bo w grudniu stracili jednego owczarka ze schroniska, miał 17 lat i teraz umiera im drugi na raka i chyba w tym tyg. będą musieli go uśpić bo cierpi:( dom byłby super, a tamten facet ciagle odwleka!! Quote
Cockermaniaczka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ja tam nie wiem ale jesli tamten dom bylby zdecydowany niech biora Karlosa... Gosc ciagle wyjzezdza,sam powiedzial ze jest zapracowany...A czy zona zapanuje nad takim psem:roll: Nie wiem robcie jak uwazacie ale dla mnie taki gosc nie zdecydowany :cool1: Quote
NaamahsChild Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 O jezu, ale cudo:-o Muszę wasz cały wątek prześledzić, bo znowu się zakochałam. Modliszko, uwielbiam wasze psy:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dziewczyny jak macie do wyboru dwa domy z którego jeden się nie odzywa to moim zdaniem nie ma nawet na co czekać tylko przeprowadzać rozmowę z tym drugim chętnym i dostępnym domkiem. ;) Quote
piechcia15 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 pan się odzywa tylko jak to sam ujął "puki nie ma psa to korzysta z wolności i jest ciągle w rozjazdach" a aktualnie pomaga córce w przeprowadzce,ale do przyszłego tygodnia powinien sie ogarnąć, ale nadal mu zależy. Więc pozostało nam czekać, oby tylko sie opłacało... Quote
Paulina_mickey Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No ale jak teraz nie ma czasu to potem będzie miał? Przecież jak teraz ma wyjazdy to jak weźmie psiaka to już nie będzie miał? Quote
Cockermaniaczka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Nie tyle co sie nie oddzywa ale ciagle facet czasu nie ma:mad::mad: Moze mu zaproponowac czestochowskie psy skoro on taki zabiegany?:roll: Chociaz sama nie wiem co myslec:roll: Quote
NaamahsChild Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ja też uważam, że powinno to być co najmniej zastanawiające. Obecnie szuka domu także inny psiak, szczeniak, ofiara Pana, który wolał pracę.. Boję się takich ludzi:shake: Quote
Daga&Maks Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 jak teraz nie ma czasu to czy znajdzie potem czas dla psa :roll: chyba lepiej zastanowić się nad tym drugim domem Quote
Recommended Posts