Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piechcia15 napisał(a):
miałam dzis cudowny dom dla Karlosa i to na Mazurach ale niestety...pan ma psa spaniela i to samca i koty więc myślę że Karlos wziąłby je tak na raz...:placz:

zaproponowałaś jakiegoś innego????

• 3 weeks later...
Posted

jest jedna pani nim bardzo zainteresowana i od jakiegoś czasu z nią piszę, ale ma sukę i boi się że się nie zgodzą, więc trzeba przeprowadzić w końcu tą odważną próbę ;/ powiedziała ze obserwuje go już od dawna odkąd się u nas pojawił i podbił jej serce i jak do listopada nie znajdzie domu to ona już cos wtedy wymyśli ;p trzymam ją za słowo :p

Posted

ANETTTA napisał(a):
suka z psem miałaby sie nie zgodzic to żadkość
tylko trzeba kogos wykastrowac !!!!

oboje są wykastrowani
Karlos już zapomniał że miał jajka, a suczka tej pani jest po sterylce

Posted

szkoda że tak daleko mieszkają bo Katowice bo jakby sie psy spotkały to byłoby najlepiej, choć same z modliszką dobrze wiemy że u nas nie takie agregaty pokochały się z innym psem :D tylko jak poskromić tego wariata. Chyba przywiążę go do słupa BETONOWEGO aby nie wyrwał mi ręki i sprawdzę go na jakiejś odważnej suczce. Może wezmę amstaffkę Lolkę ona lubi psy :D bo cała reszta jest wypłoszona :(:-(

• 2 weeks later...
Posted

w środę jacyś ludzie z Łodzi przyjdą obejrzeć Karlosa i jak zda egzamin czyli nie zerzre jamniora to wezmą go do siebie :) nie ukrywam że wolałabym aby pojechał do katowic do Tośki no ale cóż, nie mozna być wybrednym :(

a oto filmiki z udziałem naszego pana olbrzymka:) niewyraźne troche bo ciężko się kręci jedną ręką, w drugiej mając maluszka :)

http://www.youtube.com/watch?v=EFGz5Yt3ZOA

Posted

a nic tam:( ludzie umówili się na wizytę i nawet nie raczyli zadzwonić ze jednak nie przyjdą :angryy::angryy: ale to może i dobrze bo Ewelina od Tośki(Tosia jest wzięta z akcji dogo) z Katowic ma już formalne pozwolenie od męża na adopcję Karlosa:) No ale niestety trzeba czekac do listopada bo dopiero wtedy mogą go wziąć, bo jeszcze Tośka potrzebuje socjalizacji :)

• 1 month later...
Posted

no i przyszedł listopad i nasz mały misiu doczekał się :D jedzie do domeczku upragnionego wyczekanego domeczku:) w Katowicach
tyle że pani najwcześniej sama osobiście ma czas od 11.11 to szkoda aby psiak czekał,może udałoby nam się wspólnymi siłami poszukać jakiegoś transportu z duuużym autem:) najlepiej combi :evil_lol: oczywiście ze zwrotem kosztów.
porozsyłam prośby do ludzi z katowic, a nóż widelec może ktoś się trafi