piechcia15 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 a my sie nie załamujemy tylko w błotku sobie pływamy :) kto chętny do kąpieli...? a po błotku był prysznic :) Quote
piechcia15 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 dziś znowu byliśmy na spacerku:) a potem grzeczny piesek w nagrodę za nie zdemolowanie swojej pani dostał kosteczkę:) porzucone szczeniaki w lesie pod Pabianicami. POMOCY!! http://www.dogomania.pl/forum/f1159/szczeniaki-porzucone-w-lesie-fredek-szuka-domu-mix-husky-143250/#post12719820 Quote
piechcia15 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 miałam dzis cudowny dom dla Karlosa i to na Mazurach ale niestety...pan ma psa spaniela i to samca i koty więc myślę że Karlos wziąłby je tak na raz...:placz: Quote
Paulina_mickey Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 aj piesku jakiego Ty masz pecha :placz: Quote
modliszka84 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 piechcia15 napisał(a):miałam dzis cudowny dom dla Karlosa i to na Mazurach ale niestety...pan ma psa spaniela i to samca i koty więc myślę że Karlos wziąłby je tak na raz...:placz: zaproponowałaś jakiegoś innego???? Quote
Madzik77 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 kurcze watek piechcia zalozyla w kwietniu, tyle juz minelo czasu a karlos wciaz za kratami...... Quote
piechcia15 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 jest jedna pani nim bardzo zainteresowana i od jakiegoś czasu z nią piszę, ale ma sukę i boi się że się nie zgodzą, więc trzeba przeprowadzić w końcu tą odważną próbę ;/ powiedziała ze obserwuje go już od dawna odkąd się u nas pojawił i podbił jej serce i jak do listopada nie znajdzie domu to ona już cos wtedy wymyśli ;p trzymam ją za słowo :p Quote
ANETTTA Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 suka z psem miałaby sie nie zgodzic to żadkość tylko trzeba kogos wykastrowac !!!! Quote
modliszka84 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ANETTTA napisał(a):suka z psem miałaby sie nie zgodzic to żadkość tylko trzeba kogos wykastrowac !!!! oboje są wykastrowani Karlos już zapomniał że miał jajka, a suczka tej pani jest po sterylce Quote
piechcia15 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 szkoda że tak daleko mieszkają bo Katowice bo jakby sie psy spotkały to byłoby najlepiej, choć same z modliszką dobrze wiemy że u nas nie takie agregaty pokochały się z innym psem :D tylko jak poskromić tego wariata. Chyba przywiążę go do słupa BETONOWEGO aby nie wyrwał mi ręki i sprawdzę go na jakiejś odważnej suczce. Może wezmę amstaffkę Lolkę ona lubi psy :D bo cała reszta jest wypłoszona :(:-( Quote
piechcia15 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 w środę jacyś ludzie z Łodzi przyjdą obejrzeć Karlosa i jak zda egzamin czyli nie zerzre jamniora to wezmą go do siebie :) nie ukrywam że wolałabym aby pojechał do katowic do Tośki no ale cóż, nie mozna być wybrednym :( a oto filmiki z udziałem naszego pana olbrzymka:) niewyraźne troche bo ciężko się kręci jedną ręką, w drugiej mając maluszka :) http://www.youtube.com/watch?v=EFGz5Yt3ZOA Quote
Paulina_mickey Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Najwyższy czas aby w końcu zamieszkał w domku stałym :loveu: :kciuki: Quote
piechcia15 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 a nic tam:( ludzie umówili się na wizytę i nawet nie raczyli zadzwonić ze jednak nie przyjdą :angryy::angryy: ale to może i dobrze bo Ewelina od Tośki(Tosia jest wzięta z akcji dogo) z Katowic ma już formalne pozwolenie od męża na adopcję Karlosa:) No ale niestety trzeba czekac do listopada bo dopiero wtedy mogą go wziąć, bo jeszcze Tośka potrzebuje socjalizacji :) Quote
Paulina_mickey Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Czyli właściwie Karlos ma zapewniony dom:loveu:? Quote
piechcia15 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 wiadomo że nigdy niczego nie możemy byc pewni bo nie wiadomo co będzie jutro, ale generalnie tak :loveu::p no chyba że do tego czasu znajdzie sie inny równie cudowny domek to pojedzie:p Quote
ANETTTA Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 to zostało tylko czekac do listopada ..i trzymac kciuki Quote
piechcia15 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 no i przyszedł listopad i nasz mały misiu doczekał się :D jedzie do domeczku upragnionego wyczekanego domeczku:) w Katowicach tyle że pani najwcześniej sama osobiście ma czas od 11.11 to szkoda aby psiak czekał,może udałoby nam się wspólnymi siłami poszukać jakiegoś transportu z duuużym autem:) najlepiej combi :evil_lol: oczywiście ze zwrotem kosztów. porozsyłam prośby do ludzi z katowic, a nóż widelec może ktoś się trafi Quote
Paulina_mickey Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 łaaa ale się cieszę! :multi::multi: Quote
piechcia15 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 kurcze myślałam ze tych ludzi z katowic na mapie pomocy będzie tłumy a tu dwie osoby:( znacie jeszcze kogoś,napisałam też do kilku z łodzi,ale raczej się nie zgodzą Quote
Asia & Ginger Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Z Katowic znalazłam takie osoby: __Lara anula1959 Bjuta ihabe Klementynkaa maciaszek Paola06 psiama Reyes Tengusia ;) Quote
piechcia15 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 dziękuję ci, już do nich piszę Quote
Recommended Posts