Isadora7 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Czy on ma allegro? (sorry ale jestem w pracy i nie mam czasu sie wczytywać) Quote
bico Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Isadora7 napisał(a):Czy on ma allegro? on/ona biedaczek nic nie ma... ja już się pogubiłam, bo nawet nie wiem czy to pies czy suczka... Quote
Isadora7 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 __Lara napisał(a):Dziewczyny, dzięki, że jesteście, dziękuję za pomoc materialną :loveu: Nie Isadoro, nie ma allegro, ja już nie wyrabiam... jak możesz to zrób proszę :modla: super dt by się przydał, a może się wstrzymać i dobre ogłoszenia? jest taki piękny, może akurat szybko znajdzie dom... To daj dane kontaktowe i trzeba jeszcze danka1234 zawiadomić to pewnie pomoże w ogłoszeniach. Quote
Isadora7 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Szlag trafia z tymi skaczącymi postami - mój w odpowiedzi dla Lary wyskoczył dwa piętra wyżej. Quote
ihabe Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 __Lara napisał(a):Dziewczyny, dzięki, że jesteście, dziękuję za pomoc materialną :loveu: Nie Isadoro, nie ma allegro, ja już nie wyrabiam... jak możesz to zrób proszę :modla: super dt by się przydał, a może się wstrzymać i dobre ogłoszenia? jest taki piękny, może akurat szybko znajdzie dom... im szybciej znajdzie tym lepiej ale im szybciej bedzie po za schronem to tez dla niego lepiej i dla nas, wiecej się dowiemy o tym psiaczku i latwiej nam bedzie go oglosic:loveu: pst przeskoczyl ja na komopie mam dopiero 14;01 i taka jest:mad: Quote
__Lara Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Dziewczyny, dzięki, że jesteście, dziękuję za pomoc materialną :loveu: Nie Isadoro, nie ma allegro, ja już nie wyrabiam... jak możesz to zrób proszę :modla: super dt by się przydał, a może się wstrzymać i dobre ogłoszenia? jest taki piękny, może akurat szybko znajdzie dom... Quote
__Lara Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Isadora7 napisał(a):To daj dane kontaktowe i trzeba jeszcze danka1234 zawiadomić to pewnie pomoże w ogłoszeniach. A-s-i-a proszę o dane kontaktowe!!! na już potrzebne!! Quote
Leyla Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Trzymaj sie nasze Cudeńko, domek napewno niedługo się zjawi. Quote
ihabe Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 __Lara napisał(a):Podaję dane kontaktowe dla osób, które są chętne zrobić ogłoszenia: 502 73 85 85 To ja zrobie alegratke, ok? tylko jako jamnik czy mieszaniec? Quote
__Lara Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Podaję dane kontaktowe dla osób, które są chętne zrobić ogłoszenia: 502 73 85 85 Quote
ihabe Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 __Lara napisał(a):Podaję dane kontaktowe dla osób, które są chętne zrobić ogłoszenia: 502 73 85 85 zrobiłam alegratke: Smutny, zrezygnowany prawie jamniczek...prosi o domek dajcie znac czy ok? Jeśli ok to je wyróznię:loveu: Quote
Madallena Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Zapiszę ten wątek... moze sytuacja się zmieni i znajde dla niego tymczas... Quote
__Lara Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 ihabe napisał(a):zrobiłam alegratke: Smutny, zrezygnowany prawie jamniczek...prosi o domek dajcie znac czy ok? Jeśli ok to je wyróznię:loveu: Super, bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu: myślę, że jest ok ;) Madallena, dziękuję tymczas na już jest potrzebny tej biednej psince :( Przy okazji... Dziewczyny pomóżcie... Kończą się finanse, a sunia nie może zostać bez leków... http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-morelowa-pudelka-fibi-blagamy-o-pomoc-finansowa-na-leczenie-hotelik-133507/ Quote
ihabe Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ogłoszenie na alegratka wyróżniłam +9 punktów. Trzymaj się maluchu:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 ihabe napisał(a):Ogłoszenie na alegratka wyróżniłam +9 punktów. Trzymaj się maluchu:loveu::loveu::loveu: ślicznie dziękujemy :loveu: oby ktoś naszego malucha wypatrzył :loveu: Quote
danka1234 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Isadora7']To daj dane kontaktowe i trzeba jeszcze danka1234 zawiadomić to pewnie pomoże w ogłoszeniach. jasne ze pomoze ;) rozumiem ze na razie ma tylko alegratkę? Quote
ihabe Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Chyba tylko alegratke. Wczoraj Ola la wspomniała, ze na ostatnich dniach psa , które odbyły się w Silesia City Center w ubiegłą sobotę i niedzielę, pewna dziewczyna ( pełnoletnia) adoptowała sunię z DT ale po 2 godzinach wróciła z nią, gdyż jej tato się nie zgodził, sunia była za duża. Oni kiedyś mieli jamniczka. Zadzwoniłam zaraz do tej dziewczyny i wspomnialam o naszym prawie jamniczku, podała mi maila i wysłalam jej namiary na alegratke. Dziś do niej napiszę i zapytam co i jak. Moze a nóż tacie się spodoba:loveu: Quote
__Lara Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 ihabe napisał(a):Chyba tylko alegratke. Wczoraj Ola la wspomniała, ze na ostatnich dniach psa , które odbyły się w Silesia City Center w ubiegłą sobotę i niedzielę, pewna dziewczyna ( pełnoletnia) adoptowała sunię z DT ale po 2 godzinach wróciła z nią, gdyż jej tato się nie zgodził, sunia była za duża. Oni kiedyś mieli jamniczka. Zadzwoniłam zaraz do tej dziewczyny i wspomnialam o naszym prawie jamniczku, podała mi maila i wysłalam jej namiary na alegratke. Dziś do niej napiszę i zapytam co i jak. Moze a nóż tacie się spodoba:loveu: Fajnie :loveu: wiem o co chodzi :) biedna dziewczyna, płakała jak oddawała Lajlę... chociaż mam pewne obawy co do osoby ojca, dla niego duża była Lajla, a Lajla to naprawdę nieduży pies! żeby potem nie miał innych "udziwnień"... domek trzeba by sprawdzić jakby co. Tak, z ogłoszeń jest narazie tylko alegratka. Quote
__Lara Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='deer_1987']Ja dodam na Jamniki i mixy szukaja domow dziękuję :loveu: psiaczku, do góry, może ktoś Cię wypatrzy... Quote
danka1234 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 ogłoszenia dla smutaska; oferty gumtre kokosy interpress ofertownia petsy kupie psa adopcja psa przygarnij zwierzaka szukaj zwierzaka nasi pupile giełda ogłoszen 24polska ogłoszenia olx Quote
Recommended Posts