Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Dziewczyny, dzięki, że jesteście, dziękuję za pomoc materialną :loveu:

Nie Isadoro, nie ma allegro, ja już nie wyrabiam... jak możesz to zrób proszę :modla: super dt by się przydał, a może się wstrzymać i dobre ogłoszenia? jest taki piękny, może akurat szybko znajdzie dom...

To daj dane kontaktowe i trzeba jeszcze danka1234 zawiadomić to pewnie pomoże w ogłoszeniach.

Posted

__Lara napisał(a):

Nie Isadoro, nie ma allegro, ja już nie wyrabiam... jak możesz to zrób proszę :modla: super dt by się przydał, a może się wstrzymać i dobre ogłoszenia? jest taki piękny, może akurat szybko znajdzie dom...

im szybciej znajdzie tym lepiej ale im szybciej bedzie po za schronem to tez dla niego lepiej i dla nas, wiecej się dowiemy o tym psiaczku i latwiej nam bedzie go oglosic:loveu:

pst przeskoczyl ja na komopie mam dopiero 14;01 i taka jest:mad:

Posted

Posted

Isadora7 napisał(a):
To daj dane kontaktowe i trzeba jeszcze danka1234 zawiadomić to pewnie pomoże w ogłoszeniach.

A-s-i-a proszę o dane kontaktowe!!! na już potrzebne!!

Posted

__Lara napisał(a):
Podaję dane kontaktowe dla osób, które są chętne zrobić ogłoszenia:

502 73 85 85

To ja zrobie alegratke, ok?
tylko jako jamnik czy mieszaniec?

Posted

ihabe napisał(a):
zrobiłam alegratke:

Smutny, zrezygnowany prawie jamniczek...prosi o domek

dajcie znac czy ok? Jeśli ok to je wyróznię:loveu:

Super, bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu: myślę, że jest ok ;)

Madallena, dziękuję tymczas na już jest potrzebny tej biednej psince :(

Przy okazji...

Dziewczyny pomóżcie...

Kończą się finanse, a sunia nie może zostać bez leków...

http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-morelowa-pudelka-fibi-blagamy-o-pomoc-finansowa-na-leczenie-hotelik-133507/

Posted

ihabe napisał(a):
Ogłoszenie na alegratka wyróżniłam +9 punktów.

Trzymaj się maluchu:loveu::loveu::loveu:

ślicznie dziękujemy :loveu: oby ktoś naszego malucha wypatrzył :loveu:

Posted

Chyba tylko alegratke.

Wczoraj Ola la wspomniała, ze na ostatnich dniach psa , które odbyły się w Silesia City Center w ubiegłą sobotę i niedzielę, pewna dziewczyna ( pełnoletnia) adoptowała sunię z DT ale po 2 godzinach wróciła z nią, gdyż jej tato się nie zgodził, sunia była za duża. Oni kiedyś mieli jamniczka.
Zadzwoniłam zaraz do tej dziewczyny i wspomnialam o naszym prawie jamniczku, podała mi maila i wysłalam jej namiary na alegratke.
Dziś do niej napiszę i zapytam co i jak.
Moze a nóż tacie się spodoba:loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Chyba tylko alegratke.

Wczoraj Ola la wspomniała, ze na ostatnich dniach psa , które odbyły się w Silesia City Center w ubiegłą sobotę i niedzielę, pewna dziewczyna ( pełnoletnia) adoptowała sunię z DT ale po 2 godzinach wróciła z nią, gdyż jej tato się nie zgodził, sunia była za duża. Oni kiedyś mieli jamniczka.
Zadzwoniłam zaraz do tej dziewczyny i wspomnialam o naszym prawie jamniczku, podała mi maila i wysłalam jej namiary na alegratke.
Dziś do niej napiszę i zapytam co i jak.
Moze a nóż tacie się spodoba:loveu:

Fajnie :loveu: wiem o co chodzi :) biedna dziewczyna, płakała jak oddawała Lajlę... chociaż mam pewne obawy co do osoby ojca, dla niego duża była Lajla, a Lajla to naprawdę nieduży pies! żeby potem nie miał innych "udziwnień"... domek trzeba by sprawdzić jakby co.

Tak, z ogłoszeń jest narazie tylko alegratka.