feryenne Posted March 5 Posted March 5 Bazarek do najszczęśliwszego wątku na dogo 😄 Obecnie wspieramy Inkę, ale kto wie jaki piesek będzie na jej miejscu, zanim bazarek dobiegnie końca 🤔 Kontynuujemy szczęśliwy adopcyjnie wątek dla nowej suni. Ma na imię Inka. Zostańcie z nami, pomóżcie ją utrzymać. Sali ma DS! Wanilka i Tosia też już w DS Czy mamy na pokładzie jakieś businesswomanki? 😄 Oferuję usługę nieprofesjonalnego audytu Twojego biznesu! Za jedyne 100zł dostaniesz wskazówki, co możesz zrobić, żeby klienci walili drzwiami i oknami* * mam nadzieję, że nie czytasz małego druku w umowach, więc mogę tu napisać, że nie odpowiadam za rozbite okna i że może jednak tylko drzwiami... Nie jestem zawodowcem, marketing to moje hobby, ale udało mi się od zera stworzyć swoją własną porównywarkę cen perfum i wypromować ją tak, że jest rozpoznawana w grupach perfumomaniaków 🤩 Spojrzę po prostu na Twój biznes z boku, często zapętlamy się w swoim myśleniu i przestajemy zauważać alternatywy 🙂 Tworzyłam już takie analizy dla zaprzyjaźnionych biznesów, m.in. dietetyczki i fotografki. Pomogę Ci m.in. w: - przeglądzie strony/sklepu pod kątem intuicyjności, użyteczności i łatwości znalezienia odpowiednich produktów, przeanalizowaniu oferty i sposobu jej prezentacji - analizie ścieżki zakupowej, czy nie ma tam miejsc, w których klient z różnych powodów rezygnuje - analizie grupy docelowej, spróbujemy znaleźć mniej oczywiste grupy oraz miejsca, w których można znaleźć ludzi z tych grup - analizie Twoich działań marketingowych i sposobów dotarcia do klienta - każda branża ma swoją specyfikę, postaram się wymyśleć coś specjalnie dla Ciebie! FAQ Ale jak to tak? Mam kupić kota w worku?!? Absolutnie nie! Kota pakuje się w karton, a nie worek 🤭 No ale skąd mam wiedzieć, czy otrzymam coś sensownego? Jak otrzymasz coś sensownego, to będziesz wiedzieć 😄 Spokoooojnie, dostajesz (a dokładniej Inka dostaje) gwarancję satysfakcji - jeśli uznasz, że co ja Ci tu w ogóle wysyłam, nie płacisz, a Inkę wspieram w Twoim imieniu ja 🙂 A czemu tak tanio? Ano dlatemu, że skoro jesteś na dogo, to znaczy, że masz beznadziejnie miękkie serce, więc jeśli moje wskazówki pomogą Ci więcej zarabiać, to będziesz jeszcze bardziej wspierać zwierzaki 🤪 Jeśli mam biznes stacjonarny i nie mam swojej strony, co oferujesz zamiast analizy strony/sklepu? Jeśli nie masz swojej strony, to już teraz dostaniesz poradę gratis 😁 Zrób sobie stronę! Koniecznie! Piszę do Pań, bo zdaje się jest nas tu większość, ale Panów zdecydowanie nie dyskryminuję I jak, przekonałam kogoś? 😁 2 Quote
Ewa Marta Posted March 5 Posted March 5 Bardzo dziękujemy za to, że chcesz poświęcić swój czas na zebranie funduszy dla suni ❤️ Mam nadzieję, że mamy w swoim gronie początkujące businesswoman, które skorzystają z tej super oferty:) Zawsze możecie udostępniać tę ofertę poza dogo i licytować w imieniu kogoś spoza forum 🙂 1 Quote
Poker Posted March 5 Posted March 5 100 zł to zdecydowanie za tanio. Może zrób licytację od 100 zł . 1 Quote
sunnynight Posted March 6 Posted March 6 Dnia 5.03.2025 o 16:46, Poker napisał: 100 zł to zdecydowanie za tanio. Może zrób licytację od 100 zł . Bo ja wiem? To całkiem konkretna kwota za paczkę-niespodziankę 😛 Poza tym licytację wygrywa jedna osoba, "kupujących już" może być... no cóż, w zasadzie nie wiadomo, ilu, bo nigdzie nie jest jednoznacznie napisane, ile tych usług jest oferowanych. Użycie formy "ty", a nie "wy", sugeruje jedną, ale może to tylko chwyt marketingowy 😄 Quote
feryenne Posted March 6 Author Posted March 6 Cena jest w sam raz 😁 Cytat No ale skąd mam wiedzieć, czy otrzymam coś sensownego? Jak otrzymasz coś sensownego, to będziesz wiedzieć 😄 Spokoooojnie, dostajesz (a dokładniej Inka dostaje) gwarancję satysfakcji - jeśli uznasz, że co ja Ci tu w ogóle wysyłam, nie płacisz, a Inkę wspieram w Twoim imieniu ja 🙂 A czemu tak tanio? Ano dlatemu, że skoro jesteś na dogo, to znaczy, że masz beznadziejnie miękkie serce, więc jeśli moje wskazówki pomogą Ci więcej zarabiać, to będziesz jeszcze bardziej wspierać zwierzaki 🤪 Kupujących jak najbardziej może być wiele! I jak widać już się ustawiają w kolejce 🤣 1 Quote
Ewa Marta Posted March 6 Posted March 6 A może mamy na pokładzie Rodziców, krewnych osób, które potrzebują fajnej porady dotyczącej otwieranego albo już działającego biznesu? Z własnego doświadczenia wiem, że gdybym kiedyś dostała taką pomoc, ominęłaby mnie walka z nietrafionymi pomysłami. Długo wychodziłam w dołka, a w końcu uciekłam na etat. Szkoda, że wtedy nie było takiego bazarku:) Może jedna trafiona rada zaoszczędziłaby mi stresu... 1 Quote
Ewa Marta Posted March 11 Posted March 11 Ech, szkoda, że nie ma tu nikogo, kto skorzystałby z tej super oferty:( Quote
Recommended Posts