agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ten sam łukasz dowiadywał się też o fobosa. ciekawa jestem co z tego wyniknie... Quote
martka1982 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 On dziś dzwonił do schroniska i mówił,że czeka cały czas na wizytę. Florida blue dostała do niego numer telefonu i mają się umówić. Quote
florida_blue Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 umówiona na jutro - strasznie przepraszam, zapisałam sobie i tak mi gdzieś umknęło .... :oops: Quote
agaga21 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ja z założenia nie mam zaufania do młodych kolesi, którzy chcą astka.... Quote
ab-agnieszka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 No to jestem bardzo ciekawa jak ta wizyta wypadnie. Z tego co widac chyba zdecydowal sie w koncu na jednego psa. Czekamy na Twoje wiesci. Quote
agaga21 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 no nie wiem czyt się na jednego zdecydował bo dziewczyny od fobosa też planowały go sprawdzić:razz: Quote
agaga21 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 jaka decyzja, bo właśnie allegro się skonczyło i nie wiem czy odnawiać. Quote
florida_blue Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 ja dostałam eska od dziewczyn - ale moze by tu oficjalnie coś ? Quote
martka1982 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ja przekazałam dokładnie wiadomość od Ciebie florida blue schronisku. Nie usłyszałam ani nie ani tak, bo dopiero się z nią zapoznawali. Proszę nie odnawiać allegro, jestem prawie pewna,że on tam pojedzie - ale potwierdzę to jeszcze. Quote
martka1982 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Kanibal wczoraj pojechał do domu! Florida blue jeśli będziesz miała jakieś wieści od swoich 'wtyczek' czy to dobre, czy tymbardziej złe to proszę o info:) Quote
ab-agnieszka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Kanibal szczescia Ci zycze w nowym domku. Oby wszystko bylo dobrze. Quote
florida_blue Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Wtyczki napewno bedą informować :evil_lol: Zawieziony był osobiście ? czy Wasze wrazenia pokrywały się z tym co ja napisałam ? Quote
martka1982 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Zawieziony był przez schronisko ale nie ja go wiozłam, więc nie znam jeszcze relacji z wyjazdu i spostrzeżeń. Quote
florida_blue Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 no skoro go zostawili na miejscu to podejrzewam, że musiały się pokrywać ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Kanibal od około 2 tyg siedzi w Częstochowskim Schronisku, zdaje mi się, że znów szukamy nowego domku :-( Jak długo może trwać psie szczęście, u boku człowieka, we własnym domu, w cieple, miłości i opiece? Okazuje się, że bardzo krótko, zbyt krótko by móc rozpocząć nowy rozdział w psim życiu.. Tak o to i stało się z Kanibalem. Owszem zaczął on nowy rozdział w swoim życiu, szkoda tylko, że koniec tego przeraźliwie krótkiego szczęścia jest nie zbyt fajny. Otóż Kanibal podajże po około 1,5 tyg pobytu w nowym domu wylądował w Częstochowskim Schronisku. Jego właściciel mógł go oderbać po zostawieniu pokwitowania, że w późniejszym terminie zapłaci za odbiór psa, ponieważ wcześniej nie miał możliwości zapłaty. Niestety mimo tego nie zgłosił się, a pies kolejny tydzień spędził w schronisku. Przykre, ale prawdziwe. Jak można tak lekceważyć te niewinne stworzenia. Czym Kanibal zasłużył sobie na kolejny pobyt w schronisku? Dlaczego znów musi cierpieć i znów wyczekiwać. To pies rasy bull, potrzebuje miłości, ciepła, opieki, zabawy, ruchu... musi się wybiegać, wyszaleć.. niestety to nic co może spotakć teraz Kanibala. Ten w przeciwieństwie siedzi w 4 kątach, tęskni i czeka.. Na co? Na kolejne szczęście. Czy będzie trwało dłużej? On wciąż ma nadzieje.. Quote
agaga21 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 :angryy::angryy::angryy:właśnie dlatego jestem przeciwniczką dawania psów -szczególnie astowatych gówniarzom!:angryy::angryy::angryy: kolesia od razu dajcie na czarne kwiatki! Quote
Tengusia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Kanibal od około 2 tyg siedzi w Częstochowskim Schronisku, zdaje mi się, że znów szukamy nowego domku :-( poprostu brak mi slow ... :shake: Quote
ab-agnieszka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No to pieknie.:angryy: Wstrzymam sie od komentarza Quote
Karolcia_ko5 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Uh.... chłopak odebrał Kanibala.. Miejmy nadzieje, że już nic się nie stanie złego. Kanibal jest już w domu ale będzie pod stałym nadzorem TOZ w Częstochowie. Quote
agaga21 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Uh.... chłopak odebrał Kanibala.. Miejmy nadzieje, że już nic się nie stanie złego. Kanibal jest już w domu ale będzie pod stałym nadzorem TOZ w Częstochowie. chyba by się jakies wyjaśnienie przydało:mad: z jakiej racji pies znalazł się w schronisku???czy ten chłopak myśli że można sobie tak psa zostawiać???czy on nie zdaje sobie sprawy, że dla psa to koszmar??? uważam, ze ktoś powinien się wybrać z wizytą i poważnie z tym "panem" porozmawiać. nie może tak być że psiak będzie wychodził ze schronu i zaraz wracał Quote
Karolcia_ko5 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 agaga21 napisał(a):chyba by się jakies wyjaśnienie przydało:mad: z jakiej racji pies znalazł się w schronisku???czy ten chłopak myśli że można sobie tak psa zostawiać???czy on nie zdaje sobie sprawy, że dla psa to koszmar??? uważam, ze ktoś powinien się wybrać z wizytą i poważnie z tym "panem" porozmawiać. nie może tak być że psiak będzie wychodził ze schronu i zaraz wracał Chłopak mówił, że jak najbardziej nie chciał takiej sytuacji.. Chciał już dawno odebrać psiaka, ale nie miał pieniedzy. Potem to sama nie wiem czemu się nie zgłaszał skoro mógł..Ale odebrał go i to najważniejsze. Mam nadzieje, że będzie pod kontrolą. Nie wiem jak się tam znalazł.. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 florida_blue wiesz może coś o Kanibalu????! Co z tym nadzorem? Pytam bo dzwonię do naszych bulli z Konina i nie wiem czy mam do chłopaka dzwonić czy wieści są jakieś stałe gdzieś, chociaż nikt nic nie piszę. Quote
Recommended Posts