Agunia-Pańciunia) Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Vectra']a kto jedzie na iks lecia do warszawiągi po kalosze lila róż :razz: LANSERKA :diabloti:[/quote] [B]o chorobcia :diabloti: [/B] [B]a kto jedzie??????po te kaloszki???[/B] Quote
dogaja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [CENTER][SIZE=6][/SIZE][quote name='Agunia-Pańciunia)'][SIZE=3][B]WAZELINA:diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B][/SIZE][/quote] [/CENTER] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]o chorobcia :diabloti: [/B] [B]a kto jedzie??????po te kaloszki???[/B][/quote] [CENTER][SIZE=7]Ja. :loveu::loveu::loveu:[/SIZE] [/CENTER] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='dogaja'] [CENTER][SIZE=7]Ja. :loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/CENTER] [/quote] [B]tak wiem...:loveu: [/B] [B]kaloszki w samolociki tez widziałam[/B] [B]ZARTOWAŁAM...z tym pytaniem:diabloti: [/B] Quote
Hanna R. Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [CENTER][B]O Bożeeeee ![/B] [B]Spraw, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce ...[/B] [B]:modla::modla::modla:[/B][/CENTER] Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='dogaja']Przywiązała się, jak pies! A paszła z NASZEJ galerii! [COLOR=Wheat]Ja Ci tutaj, Haniu, wszystkiego dopilnuję, a ty sobie spokojnie zarabiaj pieniążki![IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/741.gif[/IMG][/COLOR][/quote] Przykro mi ale ja tu byłam pierwsza i bywam częściej :obrazic: I zastanawiam się skąd ześ się wzięła :diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']Przykro mi ale ja tu byłam pierwsza i bywam częściej :obrazic: I zastanawiam się skąd ześ się wzięła :diabloti::evil_lol:[/quote] buuahahaha cóż za oburzenie Pysiu hahahaha :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska'][CENTER][B]O Bożeeeee ![/B] [B]Spraw, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce ...[/B] [B]:modla::modla::modla:[/B][/CENTER] [/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...i jak Haniu......chce ci się już;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska'][CENTER][B]O Bożeeeee ![/B] [B]Spraw, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce ...[/B] [B]:modla::modla::modla:[/B][/CENTER] [/quote] Haniu daj se siana i rzuc to wszystko :diabloti: Wsiadaj w auto i zapychaj do mnie zobaczyć klocki ;) Quote
Behemot Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska'][CENTER][B]O Bożeeeee ![/B] [B]Spraw, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce ...[/B] [B]:modla::modla::modla:[/B][/CENTER] [/quote] Oooo własnie... Mam jeszcze pytanie: Jak zarobić, żeby się nie narobić? :roll: Quote
malawaszka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']Haniu daj se siana i rzuc to wszystko :diabloti: Wsiadaj w auto i zapychaj do mnie zobaczyć klocki ;)[/quote] o masz! to Klockowa mówiła, że ma ważną misję dzisiaj a jednak przyjechała??? :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska'][CENTER][B]O Bożeeeee ![/B] [B]Spraw, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce ...[/B] [B]:modla::modla::modla:[/B][/CENTER] [/quote] to przez te wibracje chyba mam to samo :cool1: jak pomyślę że mam coś zrobić to mnie trzęsie :cool1: Quote
Hanna R. Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='dogaja'][COLOR=wheat][SIZE=4][COLOR=red][B]Ja Ci tutaj, Haniu, wszystkiego dopilnuję, a ty sobie spokojnie zarabiaj pieniążki![/B][/COLOR][/SIZE][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/741.gif[/IMG][/COLOR][/quote] Moja kochana, co ja bym bez Ciebie zrobiła, aniele ty mój ! :lilangel: TY ! TY będziesz moim głównym spadkobiercą :loveu: Twoja przyjaciółka Hania :loveu: Ufff ! Powróciłam ! Obrzuciłam jajami chorą część społeczeństwa krakowskiego . Powznosiłam okrzyki . Bo w końcu trzeba zatrzymać homoseksualny terroryzm :cool1: Stop dewiacji ! :angryy: Homo go home! :mad: Pedofile, lesby, geje, cała Polska z was się śmieje! :lol: Rynek krakowski nie będzie gejowski !!!! :angryy: Tak ! Już mi sie chce !!!! :multi: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Moja kochana, co ja bym bez Ciebie zrobiła, aniele ty mój ! :lilangel: TY ! TY będziesz moim głównym spadkobiercą :loveu: Twoja przyjaciółka Hania :loveu: Ufff ! Powróciłam ! Obrzuciłam jajami chorą część społeczeństwa krakowskiego . Powznosiłam okrzyki . Bo w końcu trzeba zatrzymać homoseksualny terroryzm :cool1: Stop dewiacji ! :angryy: Homo go home! :mad: Pedofile, lesby, geje, cała Polska z was się śmieje! :lol: Rynek krakowski nie będzie gejowski !!!! :angryy: Tak ! Już mi sie chce !!!! :multi:[/quote] Kamieniami trzeba było rzucać a nie jajami :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Ufff ! Powróciłam ! Obrzuciłam jajami chorą część społeczeństwa krakowskiego . Powznosiłam okrzyki . Bo w końcu trzeba zatrzymać homoseksualny terroryzm [/quote] A kotem? Czemu nie kotem? :shake: Quote
Behemot Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Ufff ! Powróciłam ! Obrzuciłam jajami chorą część społeczeństwa krakowskiego . Powznosiłam okrzyki . Bo w końcu trzeba zatrzymać homoseksualny terroryzm :cool1: Stop dewiacji ! :angryy: Homo go home! :mad: Pedofile, lesby, geje, cała Polska z was się śmieje! :lol: Rynek krakowski nie będzie gejowski !!!! :angryy: [/quote] Dobrze zrobiłaś, przychlaście :loveu: Jestem z Ciebie dumna :loveu: Bić geja! :mad: :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 A ja się domagam zdjęć Gezesława :grins::grins::grins: [quote name='HankaRupczewska'] Obrzuciłam jajami chorą część społeczeństwa krakowskiego . [/quote] Powiedz że te jaja były drewniane :lol: Quote
mmbbaj Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Ufff ! Powróciłam ! Obrzuciłam jajami chorą część społeczeństwa krakowskiego . Powznosiłam okrzyki . Bo w końcu trzeba zatrzymać homoseksualny terroryzm :cool1: Stop dewiacji ! :angryy: Homo go home! :mad: Pedofile, lesby, geje, cała Polska z was się śmieje! :lol: Rynek krakowski nie będzie gejowski !!!! :angryy: [/quote] Haniu, byłaś szalenie aktywna, chyba kupię jutro Fakt, może o tobie napiszą :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='mmbbaj']Haniu, byłaś szalenie aktywna, chyba kupię jutro Fakt, może o tobie napiszą :evil_lol:[/quote] [B]a ja super express pewnie tez cos dadza......:diabloti: [/B] [B]z Hania na pierwszej stronie.....[/B] [B]nasza babcia aktywistka......:loveu: [/B] Quote
Hanna R. Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']Kamieniami trzeba było rzucać a nie jajami :evil_lol:[/quote] Bo ja jestem tolerancyjna, moja droga ! :obrazic: [quote name='PIKA']A kotem? Czemu nie kotem? :shake:[/quote] Bo kotów u nas już zabrakło :shake: [quote name='Behemot']Dobrze zrobiłaś, przychlaście :loveu: Jestem z Ciebie dumna :loveu: Bić geja! :mad: :evil_lol:[/quote] :oops: :oops: :oops: Jezdem przyszłościa naszej Wszechpolskiej Ojczyzny :terazpol: [quote name='Czarna_Owieczka'] Powiedz że te jaja były drewniane :lol:[/quote] No coś Ty !!! :mad: My - w Krakowie - nie uznajemy falsyfikatów . :cool1: Quote
mmbbaj Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Zignorowałaś mnie i fakt, że kupię Fakt :obrazic: Quote
Hanna R. Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='mmbbaj']Haniu, byłaś szalenie aktywna, chyba kupię jutro Fakt, może o tobie napiszą :evil_lol:[/quote] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a ja super express pewnie tez cos dadza......:diabloti: [/B] [B]z Hania na pierwszej stronie.....[/B] [B]nasza babcia aktywistka......:loveu: [/B][/quote] Starałam się ... :evil_lol: [quote name='mmbbaj']Zignorowałaś mnie i fakt, że kupię Fakt :obrazic:[/quote] Ja Ciebie ? Przenigdy ! Ale w międzyczasie glądałam zdjęcia ze ślubu, które zrobiła Asia. :oops: Quote
mmbbaj Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Ja Ciebie ? Przenigdy ![/quote] No :p [quote name='HankaRupczewska'] Ale w międzyczasie glądałam zdjęcia ze ślubu, które zrobiła Asia. :oops:[/quote] A możesz nam pokazać? :cool3: Asia robi takie piękne zdjęcia :loveu:... Quote
Hanna R. Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='mmbbaj'] A możesz nam pokazać? :cool3: Asia robi takie piękne zdjęcia :loveu:...[/quote] Jutrej :p Nie mam zdjęć ... :-( [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/252/33c749721d3f62e8.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/197/cd8966949b2030a6.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/252/d3ef60b06aa6e749.jpg[/IMG][/URL] Quote
mmbbaj Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Haniu, jaki ty masz idealny porządek :loveu::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Hanna R. Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/252/7d6de2d37b7ec4a0.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/252/34ce3a46d9e1d52e.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts