bakusiowa Posted February 26 Author Posted February 26 Bazarek zakończony. Bardzo dziękuję wszystkim przyjaciołom szczebrzeszyńskich bezdomnych kotów za udział. Dziękuję za zakup cegiełek i podbijanie oraz tworzenie miłej atmosfery. Dzięki Wam zostało sprzedanych 88 cegiełek co pozwoli na zmniejszenie długu w hoteliku u MURKI gdzie szczęściarze którzy tam przebywają mogą spokojnie czekać na swoje domy. 2 Quote
DORA1020 Posted February 27 Posted February 27 Dołączam do podziękowań,zawsze kotki mogą na Was liczyć,Wasza pomoc jest bezcenna,bardzo,bardzo dziekuję❤️💚 Quote
bakusiowa Posted February 27 Author Posted February 27 Dzisiaj poszła pierwsza wpłata do Murki bo chciałam aby środki zostały zaliczone na poczet lutego. Czekam na pozostałe wpłaty. Quote
bakusiowa Posted March 1 Author Posted March 1 Dnia 17.02.2025 o 22:17, limonka80 napisał: Proszę 5 cegiełek. Od limonki80 przyszedł przelew wraz z nadwyżką❤️ Bardzo dziękuję🌺 Pomimo zakończenia bazarku zamieszczę cegiełki🌺 1 Quote
bakusiowa Posted March 1 Author Posted March 1 Dnia 1.03.2025 o 22:08, Poker napisał: Too przecież kotki, chyba że ja źle widzę. Tak. Limonka80 uratowała dodatkowe dwa kotki. Quote
bakusiowa Posted March 3 Author Posted March 3 Dnia 3.03.2025 o 23:21, Poker napisał: Wpłaciłam 2 dyszki. Bardzo dziękuję🌺 Quote
lunarmermaid Posted March 4 Posted March 4 Mój przelew też poszedł, mam nadzieję że jutro dojdzie Quote
bakusiowa Posted March 4 Author Posted March 4 Dnia 4.03.2025 o 18:11, lunarmermaid napisał: Mój przelew też poszedł, mam nadzieję że jutro dojdzie Bardzo dziękuję🌺 Quote
bakusiowa Posted March 5 Author Posted March 5 Dnia 4.03.2025 o 18:11, lunarmermaid napisał: Mój przelew też poszedł, mam nadzieję że jutro dojdzie Przelew doszedł🌺 Bardzo dziękuję za nadwyżkę❤️ dzięki której udało się uratować dodatkowo trzy kotki😺 Quote
bakusiowa Posted March 9 Author Posted March 9 Wszystkie wpłaty są na koncie więc rozliczam. 1. 930,00 - sprzedane 93 cegiełki 2. 0,05 - nadpłata _________________________________RAZEM 930,05 pln-dokładam do równego rachunku i jest 940,00 pln I przelew - 770,00 dnia 27.02.2025r. II przelew - 170,00 dnia 09.03.2025r. ----------------------------------------------------- RAZEM 940,00 pln 1 Quote
DORA1020 Posted March 10 Posted March 10 Bardzo dziekuję❤️🌷 Nie wiem co zrobiłabym gdyby nie bazarki cegiełkowe,,zawsze mogę na Was liczyć💚 Fakt,ze niektóre kotki dosyć długo czekaja na dom, Szpulka czekała 1,5 roku,ale przeciez nie oddamy kota niepewnej osobie o niektóre kotki nikt nie pyta Jasiek,ok 9letni,cudo,miły,przyjazny do wszystkjich.......dlaczego? Mrozik.....ani jednego zapytania Maruda....bez ząbków.......bardzo miły kotek,zainteresowania nie ma Bianka.....adoptowała koleżanka Isabel,gdyby nie to,do tej pory by siedzxiała w hoteliku Eh......także bardzo dziekuję Wam Kochani,że kotki bezpiecznie mogą czekać na swoje domy💜 Quote
Murka Posted March 11 Posted March 11 Obie wpłaty (770 zł i 170 zł) otrzymałam - dziękuję bardzo :) Quote
Recommended Posts