Jump to content
Dogomania

PROSZĘ O POMOC W OGŁOSZENIACH ! Teraz ma imię NURI ! Sunia o dwóch twarzach, dla koneserów, w hoteliku na moim utrzymaniu.

Recommended Posts

Posted

Anecik mówi, że Nuri je jak koń. Waży chyba już z 14 kg. Cieszę się bardzo, bo była chuda jak szczypiorek na wiosnę.

• Like 2
Posted
Dnia 19.01.2025 o 21:35, Alaskan malamutte napisał:

Poker. Jeśli potrzeba mogę zrobić ogłoszenie suni. 

Chętnie, Dziękuję.

Na Katowice i Kraków ma na OLX. Może na Warszawę? Jeszcze nigdy nie ogłaszałam w stolicy moich psów.

Posted
Dnia 19.01.2025 o 21:38, Poker napisał:

Chętnie, Dziękuję.

Na Katowice i Kraków ma na OLX. Może na Warszawę? Jeszcze nigdy nie ogłaszałam w stolicy moich psów.

Myślę, że na Wrocław korzystniej...zdecyduj.

Wrócę z psem, to pomyślę nad tekstem. Podejrzę też  Twój OLX (chodzi o info i zdjęcia)

Posted

To zrób na Wrocław.  I napisz które zdjęcia wykorzystałaś.

Można napisać, że sunia jest psów i ludzi, a nawet uległa.

Najbardziej chce ją podporządkować mały Roniś. A Nuri się kładzie i patrzy na niego zdziwiona czego ten pyrtek chce od niej.

Posted

Dzisiaj dostałam zapytanie o Nuri .

Cytuję" Dzień dobry ile ma miesięcy I czy ma swoje rzeczy I czy jest transport do Gliwice I którego się urodziła się "

Miałam ochotę napisać, że wiek jest podany w ogłoszeniu, posagu nie ma , a transport może być odpłatny 2 zł za kilometr.

Wrrrr

• Like 2
Posted
Dnia 20.01.2025 o 21:16, Poker napisał:

Dzisiaj dostałam zapytanie o Nuri .

Cytuję" Dzień dobry ile ma miesięcy I czy ma swoje rzeczy I czy jest transport do Gliwice I którego się urodziła się "

Miałam ochotę napisać, że wiek jest podany w ogłoszeniu, posagu nie ma , a transport może być odpłatny 2 zł za kilometr.

Wrrrr

Że też takich ludzi ziemia nosi....

Oby wreszcie ktoś sensowny wypatrzył sunieczkę, cudna jest