Tola Posted January 15 Posted January 15 Dnia 5.01.2025 o 22:17, Tola napisał: Opłacona faktura za hotelowanie: 519,00 zł hotelowanie suczki Poker.pdf 120.33 kB · 0 downloads Na konto fundacji wpłynęło 1068 zł od Poker. Quote
Poker Posted January 15 Author Posted January 15 Anecik mówi, że Nuri je jak koń. Waży chyba już z 14 kg. Cieszę się bardzo, bo była chuda jak szczypiorek na wiosnę. 2 Quote
Tola Posted January 17 Posted January 17 Nuri na Kraków, wyróżnione do 25.01. https://www.olx.pl/d/oferta/4-5-miesieczna-sunia-o-niepowtarzalnej-urodzie-do-adopcji-CID103-ID13ZrKv.html?bs=olx_pro_listing Quote
Tola Posted January 17 Posted January 17 Tylko nie zauważyłam, ze imię Santa jest w OLX Poker... Zmienić na Nuri? Quote
Poker Posted January 19 Author Posted January 19 23. 24. wzięte 25.wzięte 26. wzięte 27. wzięte 2 Quote
Alaskan malamutte Posted January 19 Posted January 19 Poker. Jeśli potrzeba mogę zrobić ogłoszenie suni. Quote
Poker Posted January 19 Author Posted January 19 Dnia 19.01.2025 o 21:35, Alaskan malamutte napisał: Poker. Jeśli potrzeba mogę zrobić ogłoszenie suni. Chętnie, Dziękuję. Na Katowice i Kraków ma na OLX. Może na Warszawę? Jeszcze nigdy nie ogłaszałam w stolicy moich psów. Quote
Alaskan malamutte Posted January 19 Posted January 19 Dnia 19.01.2025 o 21:38, Poker napisał: Chętnie, Dziękuję. Na Katowice i Kraków ma na OLX. Może na Warszawę? Jeszcze nigdy nie ogłaszałam w stolicy moich psów. Myślę, że na Wrocław korzystniej...zdecyduj. Wrócę z psem, to pomyślę nad tekstem. Podejrzę też Twój OLX (chodzi o info i zdjęcia) Quote
Poker Posted January 19 Author Posted January 19 To zrób na Wrocław. I napisz które zdjęcia wykorzystałaś. Można napisać, że sunia jest psów i ludzi, a nawet uległa. Najbardziej chce ją podporządkować mały Roniś. A Nuri się kładzie i patrzy na niego zdziwiona czego ten pyrtek chce od niej. Quote
Alaskan malamutte Posted January 19 Posted January 19 Mało zdjęć kanapowych.... Wezmę 24, to już wzięte i poprzycinam....Poza tym 20, 21, 26, 28, Quote
Alaskan malamutte Posted January 19 Posted January 19 Nuri, u mnie Nira na Wrocław Nira, ok. 5 miesięczna sunia do adopcji! Wrocław Śródmieście • OLX.pl Quote
Poker Posted January 19 Author Posted January 19 Dziękuję. Dopisałabym, że jest bardzo łagodna. I żeby nie pisać SMSów, bo miałam już przygody o 4 rano. Quote
Poker Posted January 20 Author Posted January 20 Dzisiaj dostałam zapytanie o Nuri . Cytuję" Dzień dobry ile ma miesięcy I czy ma swoje rzeczy I czy jest transport do Gliwice I którego się urodziła się " Miałam ochotę napisać, że wiek jest podany w ogłoszeniu, posagu nie ma , a transport może być odpłatny 2 zł za kilometr. Wrrrr 2 Quote
Gabi79 Posted January 20 Posted January 20 Dnia 20.01.2025 o 21:16, Poker napisał: Dzisiaj dostałam zapytanie o Nuri . Cytuję" Dzień dobry ile ma miesięcy I czy ma swoje rzeczy I czy jest transport do Gliwice I którego się urodziła się " Miałam ochotę napisać, że wiek jest podany w ogłoszeniu, posagu nie ma , a transport może być odpłatny 2 zł za kilometr. Wrrrr Że też takich ludzi ziemia nosi.... Oby wreszcie ktoś sensowny wypatrzył sunieczkę, cudna jest Quote
Nadziejka Posted January 22 Posted January 22 Dnia 27.12.2024 o 17:01, Nadziejka napisał: Rozliczam Mamy400.kropka73 koja Nadziejkowo Andżi,IKO,NURI 11.01.2025. zapraszam sercem ♡ ♡ ♡ 133 zl 40 gr posłałam z baz. zakończonego dla NURI ♡ ♡ Quote
Poker Posted January 22 Author Posted January 22 133,4 już jest na moim. Bardzo dziękuję Nadziejce 💓 Quote
Recommended Posts