Jump to content
Dogomania

Czy ktoś reflektuje na elegancki zestaw prezentowy? Dla Wolfika? Jeśli tak, to zajrzeć proszę :) Do 6 grudnia 22.00

Recommended Posts

Posted

Znalazłam zdjęcie w necie i opis, więc pozwolę sobie skorzystać, ale jeśli ktoś będzie sobie życzył zdjęcie z natury, to też oczywiście zrobię, choć tak misterną wieżę niełatwo odpowiednio atrakcyjnie sfotografować 😉 

baylis-harding-jojoba-vanilla-almond-oil-zestaw-upominkowy-do-ciala-z-olejkiem-migdalowym___240913 (1).jpg

Posted

A tu opis: 

Wszystko dla pięknej skóry w jednym opakowaniu. Zestaw kosmetyków Baylis & Harding Jojoba, Vanilla & Almond Oil sprawi radość Tobie lub jako prezent zachwyci Twoich bliskich.

Zawartość zestawu:

• żel pod prysznic 100 ml
  • mleczko do ciała 50 ml
  • krem pod prysznic 100 ml
  • krem do rąk 50 ml
  • sól do kąpieli 25 g
  • gąbka do mycia 1 szt.

Właściwości:

• pozostawia skórę aksamitnie delikatną i miękką
  • przywraca skórze uczucie komfortu
  • przyjemnie pachnie
  • przywraca skórze sprężystość
  • kompleksowa pielęgnacja do codziennego stosowania
  • zestaw prezentowy
Posted

Może ktoś chce taki gotowe  prezento? Pod choinę będzie jak znalazł. Proponuję 40 zł.

Bazarek potrwa do 6 grudnia do godz.22.00.

Zapraszam w imieniu Wolfika

IMG-20241128-WA0004.jpg

• Like 1
Posted

Wolfik ❤️ to mój chrześniak - wiadomo że cudny i serca kradnie 🙂 

Jeśli ktoś zalicytuje za kwotę wyższą niż 50 zł, do kupionego zestawu dodam gratis kawę dallmayer - do wyboru ziarnistą lub mieloną, lub jeśli ktoś nie pije kawy, to dwie dowolne czekolady, lub inne rzeczy z fantów które sa ode mnie, a które wystawione sa na bazarku Elik dla Dylana i Neri.     

tu można zobaczyć - od numeru 11. 

• Like 1
Posted
Dnia 30.11.2024 o 22:01, limonka80 napisał:

Jeśli ktoś zalicytuje za kwotę wyższą niż 50 zł, do kupionego zestawu dodam gratis kawę dallmayer - do wyboru ziarnistą lub mieloną, lub jeśli ktoś nie pije kawy, to dwie dowolne czekolady, lub inne rzeczy z fantów które sa ode mnie, a które wystawione sa na bazarku Elik dla Dylana i Neri.     

O rany! Dziękuję Ci ogromnie ❤️🩷🧡 Brak mi słów! 🥹

Posted
Dnia 30.11.2024 o 22:01, limonka80 napisał:

Kusząca propozycja, godna przemyślenia 😀

• Upvote 1