anovip1 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 iwa77 napisał(a):Anovip1 - jestem po rozmowie z Panią . Przekazałam Twoje namiary ;) Super,czekam na telefon. Jutro będę na akcji poszukiwania zaginionego , schroniskowego psiaka w Brzezinach. Jeśli będzie miała problem z dodzwonieniem się do mnie, proszę wytłumaczcie. Wieczorkiem powinnam już dojechać do domu. Quote
rita60 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Witaj malenka,ciekawe ktorej małej bidzie poszczesciło sie:roll:ale nie trac nadziei,ty tez bedziesz miała swoje kolanka... Quote
anovip1 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Nie kontaktowano się ze mną jeszcze w sprawie piesków. Rito jeszcze Mamba ma szansę nie martw się . Quote
majqa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Niezła ślepota jestem...ależ mnie Anovip wystraszyłaś, bo...masz w podpisie na 4tej pozycji tego maluszka :razz:, który ma już dom! :lol: Quote
rita60 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 anovip1 napisał(a):Nie kontaktowano się ze mną jeszcze w sprawie piesków. Rito jeszcze Mamba ma szansę nie martw się . Wiem anovip,ale te ich oczy snia mi sie po nocach,a jest ich coraz wiecej:-( Quote
rita60 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Dzien dobry czarnulko,moze to ten twoj dzien bedzie:roll: Quote
hanka456 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Trzymam kciuki za Mambe oczywiście, ale jesli pani zechce adoptować inna bidulkę to też cudownie. O Kruszynce mogę powiedziec, że jest jedną z najmądrzejszych drobinek świata. Quote
szajbus Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Oby sie sunia jak najszybciej znalazła w swoim domku Quote
rita60 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 hanka456 napisał(a):Trzymam kciuki za Mambe oczywiście, ale jesli pani zechce adoptować inna bidulkę to też cudownie. O Kruszynce mogę powiedziec, że jest jedną z najmądrzejszych drobinek świata. Wystarczy spojrzec w jej oczka,to madry piesek,tak bym chciała zobaczyc ja usmiechnieta:roll: Quote
anovip1 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 iwa77 napisał(a):Czy coś wiadomo , Pani się kontaktowała ? Niestety,cisza. Może jutro zadzwoni. Quote
rita60 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 majqa napisał(a):Ciekawe, czy obie panie dziś się zdzwoniły? Tak bym chciała:roll:ona juz tak długo czeka:-( Quote
anovip1 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 majqa napisał(a):Ciekawe, czy obie panie dziś się zdzwoniły? Wysłałam dziś do Pani sms-a z zapytaniem czy nadal jest zainteresowana adopcją pieska z łódzkiego schroniska. Przed chwilką zadzwoniła. Po krótkiej rozmowie zaproponowałam,by przyjechała do schroniska .Ja chętnie pokażę jej pieski o które pytała , wtedy dokona wyboru. Powiedziała,że postara się w maju dojechać. Przed przyjazdem zadzwoni i umówimy się na odpowiedni dzień. Quote
rita60 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Ja tez dziekuje,to czekamy:roll: Mam pania zainteresowana adopcja pieska,ale chce chłopaka,wysłałam jej nasze malizny schroniskowe i Mambe:razz:a moze sie zakocha. Quote
majqa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 To już coś, oby się tylko pani nie odwidziało. Dziękuję Anovip! Quote
majqa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Anovip, jak będziesz w schronie (dzisiejszą okazję przegapiłam, mea culpa), jeśli to nie kłopot, sprawdź proszę jak się miewa niunia. Cudnie by było, gdyby jeszcze udało Ci się coś zadziałać z fotkami (wyślesz mi na mail, powstawiam). Marzy mi się ucieszenie oka maleństwem w nowych odsłonach. Quote
iwa77 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Cieszę się ,że się Pani odezwała i mam nadzieję ,że coś z tego będzie ... Trzymam kciuki za Wasze "maleńtaski " ,będę zaglądać ... Pozdrawiam łódzkie cioteczki :loveu: Quote
rita60 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 iwa77 napisał(a):Cieszę się ,że się Pani odezwała i mam nadzieję ,że coś z tego będzie ... Trzymam kciuki za Wasze "maleńtaski " ,będę zaglądać ... Pozdrawiam łódzkie cioteczki :loveu: Tez pozdrawiamy,zagladaj cioteczko do malenkiej:razz: Quote
rita60 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Dobry wieczor malenka:roll:,wierze,ze ktos cie pokocha i juz nigdy nie bedziesz sama. Quote
anovip1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Śliczne smutne oczęta Mambusi proszą o domeczek :-( Quote
Recommended Posts