Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwa77 napisał(a):
Anovip1 - jestem po rozmowie z Panią . Przekazałam Twoje namiary ;)

Super,czekam na telefon.
Jutro będę na akcji poszukiwania zaginionego , schroniskowego psiaka w Brzezinach.
Jeśli będzie miała problem z dodzwonieniem się do mnie, proszę wytłumaczcie.
Wieczorkiem powinnam już dojechać do domu.

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niezła ślepota jestem...ależ mnie Anovip wystraszyłaś, bo...masz w podpisie na 4tej pozycji tego maluszka :razz:, który ma już dom! :lol:

Posted

anovip1 napisał(a):
Nie kontaktowano się ze mną jeszcze w sprawie piesków.
Rito jeszcze Mamba ma szansę nie martw się .

Wiem anovip,ale te ich oczy snia mi sie po nocach,a jest ich coraz wiecej:-(

Posted

Trzymam kciuki za Mambe oczywiście, ale jesli pani zechce adoptować inna bidulkę to też cudownie. O Kruszynce mogę powiedziec, że jest jedną z najmądrzejszych drobinek świata.

Posted

hanka456 napisał(a):
Trzymam kciuki za Mambe oczywiście, ale jesli pani zechce adoptować inna bidulkę to też cudownie. O Kruszynce mogę powiedziec, że jest jedną z najmądrzejszych drobinek świata.

Wystarczy spojrzec w jej oczka,to madry piesek,tak bym chciała zobaczyc ja usmiechnieta:roll:

Posted

majqa napisał(a):
Ciekawe, czy obie panie dziś się zdzwoniły?

Wysłałam dziś do Pani sms-a z zapytaniem czy nadal jest zainteresowana adopcją pieska z łódzkiego schroniska.
Przed chwilką zadzwoniła. Po krótkiej rozmowie zaproponowałam,by przyjechała do schroniska .Ja chętnie pokażę jej pieski o które pytała , wtedy dokona wyboru.
Powiedziała,że postara się w maju dojechać. Przed przyjazdem zadzwoni i umówimy się na odpowiedni dzień.

Posted

Ja tez dziekuje,to czekamy:roll:
Mam pania zainteresowana adopcja pieska,ale chce chłopaka,wysłałam jej nasze malizny schroniskowe i Mambe:razz:a moze sie zakocha.

Posted

Anovip, jak będziesz w schronie (dzisiejszą okazję przegapiłam, mea culpa), jeśli to nie kłopot, sprawdź proszę jak się miewa niunia. Cudnie by było, gdyby jeszcze udało Ci się coś zadziałać z fotkami (wyślesz mi na mail, powstawiam). Marzy mi się ucieszenie oka maleństwem w nowych odsłonach.

Posted

Cieszę się ,że się Pani odezwała i mam nadzieję ,że coś z tego będzie ...
Trzymam kciuki za Wasze "maleńtaski " ,będę zaglądać ...
Pozdrawiam łódzkie cioteczki :loveu:

Posted

iwa77 napisał(a):
Cieszę się ,że się Pani odezwała i mam nadzieję ,że coś z tego będzie ...
Trzymam kciuki za Wasze "maleńtaski " ,będę zaglądać ...
Pozdrawiam łódzkie cioteczki :loveu:

Tez pozdrawiamy,zagladaj cioteczko do malenkiej:razz: