Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamba prześliczna, aksamitną czernią malowana, około 2 letnia sunia, znalazła się w schronie po śmierci swoje pani. Jak to na ogół bywa, nikt z rodziny nie podjął się opieki nad zagubioną, zrozpaczoną kruszynką.
Okrutnym zrządzeniem losu, maleńka, delikatna, łagodna i wrażliwa istotka trafiła wprost z przytulnej kanapy do zimnego betonowego boksu.
Mamba jest schroniskowym smutaskiem, widać, że bardzo potrzebuje bliskości człowieka. Swoimi słodkimi oczkami błaga nieśmiało o odrobinę pieszczot...bezskutecznie. Zabierz tę kruszynkę do swojego domu! W miejscu, w którym przebywa, zginie! To kwestia czasu! Takie, jak ona, maleństwa nie są w stanie przetrwać w odosobnieniu, wyrwane z normalności i rzucone w paszczę schroniskowego szaleństwa. Kły współbraci niedoli, w każdej chwili, mogą zakończyć ich żywot. Może właśnie Ty zechesz mieć wierną, oddaną przyjaciółkę na długie lata?
Ona wysłucha, zrozumie i przytuli sie do Ciebie, kiedy bedziesz tego potrzebował.
Słodka, młodziutka Mamba czeka na swoją szansę... Nie pozwól, by było za późno...

Przebywa w łódzkim schronisku

Kontakt w sprawie adopcji :
[email protected]
Iwona tel. 886-303-309

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Super Rito! :cool2: Czekam na odpowiedź Hani, czy można podawać jej dane do ogłoszeń.

Rozmawiałam z Hania,juz podałam namiary na nia w pierwszym poscie,dziekuje Haniu:lol:

Posted

hanka456 napisał(a):
Informacja o dacie przyjęcia Mamby do schroniska została poprawiona. Sunia siedzi od 29 września 2007 w schronisku. Chyba już dość tej kary!!!!!

Bosze:-(całe dziecinstwo za kratami:shake:

Posted

Haniu, skontaktuj się proszę z iwa77, ma jakiś domek, być może dla Mamby, docelowy, wymagający sprawdzenia w W-wie. Nie wolno przepuścić takiej okazji.

Posted

zaznaczam wątek...bo właśnie szukam malutkiej suni dla domku w Warszawie . Pan strasznie rozpacza po stracie dwa tygodnie temu swojej suni i ma jechać na Paluch
czy nie byłoby problemu z transportem , prześle mu zdjecie

Posted

hankag napisał(a):
zaznaczam wątek...bo właśnie szukam malutkiej suni dla domku w Warszawie . Pan strasznie rozpacza po stracie dwa tygodnie temu swojej suni i ma jechać na Paluch
czy nie byłoby problemu z transportem , prześle mu zdjecie

hankaq przeslij Panu foty,jak sie spodoba,to bedziemy kombinowac z transportem:razz:

Posted

[quote name='majqa']Anovip zadzwoniła do mnie. Jest już w temacie. Mam nadzieję, że odezwie się do Iwy.

Ponaszej rozmowie powiadomiłam Hanię o pw. Odpisała do Iwy.
Mam nadzieję ze Mamba szybciutko trafi do domku :lol:

Posted

[quote name='anovip1']Ponaszej rozmowie powiadomiłam Hanię o pw. Odpisała do Iwy.
Mam nadzieję ze Mamba szybciutko trafi do domku :lol:

Pokochaj mnie...prosze.........

Posted

Mamba jest bardzo wystraszona pobytem w schronisku. Bardzo boi się otaczających ją wokół współtowarzyszy niedoli, którzy niestety wyczuli jej zagubienie . Czasami ze strachu pokazuje ząbki.