rita60 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Mamba prześliczna, aksamitną czernią malowana, około 2 letnia sunia, znalazła się w schronie po śmierci swoje pani. Jak to na ogół bywa, nikt z rodziny nie podjął się opieki nad zagubioną, zrozpaczoną kruszynką. Okrutnym zrządzeniem losu, maleńka, delikatna, łagodna i wrażliwa istotka trafiła wprost z przytulnej kanapy do zimnego betonowego boksu. Mamba jest schroniskowym smutaskiem, widać, że bardzo potrzebuje bliskości człowieka. Swoimi słodkimi oczkami błaga nieśmiało o odrobinę pieszczot...bezskutecznie. Zabierz tę kruszynkę do swojego domu! W miejscu, w którym przebywa, zginie! To kwestia czasu! Takie, jak ona, maleństwa nie są w stanie przetrwać w odosobnieniu, wyrwane z normalności i rzucone w paszczę schroniskowego szaleństwa. Kły współbraci niedoli, w każdej chwili, mogą zakończyć ich żywot. Może właśnie Ty zechesz mieć wierną, oddaną przyjaciółkę na długie lata? Ona wysłucha, zrozumie i przytuli sie do Ciebie, kiedy bedziesz tego potrzebował. Słodka, młodziutka Mamba czeka na swoją szansę... Nie pozwól, by było za późno... Przebywa w łódzkim schronisku Kontakt w sprawie adopcji : [email protected] Iwona tel. 886-303-309 Quote
beka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 :shake::shake::shake::shake: Aleeee smutne oczy.... Quote
rita60 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='beka']:shake::shake::shake::shake: Aleeee smutne oczy.... Ta malizna jest jednym wielkim smutkiem:-( Quote
majqa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Super Rito! :cool2: Czekam na odpowiedź Hani, czy można podawać jej dane do ogłoszeń. Quote
hanka456 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Nie trzeba nic dopowiadać, wystarczy spojrzeć w jej oczy. Ocean smutku, to chyba najbardziej adekwatne. Mamba bardzo prosi o dom. Quote
hanka456 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 O dom dla Mamby prosi również Honorata. Opiekuje się nią na co dzień. Quote
hanka456 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Informacja o dacie przyjęcia Mamby do schroniska została poprawiona. Sunia siedzi od 29 września 2007 w schronisku. Chyba już dość tej kary!!!!! Quote
rita60 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 majqa napisał(a):Super Rito! :cool2: Czekam na odpowiedź Hani, czy można podawać jej dane do ogłoszeń. Rozmawiałam z Hania,juz podałam namiary na nia w pierwszym poscie,dziekuje Haniu:lol: Quote
rita60 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 hanka456 napisał(a):Informacja o dacie przyjęcia Mamby do schroniska została poprawiona. Sunia siedzi od 29 września 2007 w schronisku. Chyba już dość tej kary!!!!! Bosze:-(całe dziecinstwo za kratami:shake: Quote
majqa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Dodałam Mambę na: ale.gratka.pl zoonet.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl pineska.pl neeon.pl dwukropek.pl telezoo animalia.pl vegie.pl petsy.pl eoferty.com.pl gumtree.pl petworld.pl adopcjapsa.pl ojoj.pl ojej.pl kupiepsa.pl Quote
rita60 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='majqa']Dodałam Mambę na: ale.gratka.pl zoonet.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl pineska.pl neeon.pl dwukropek.pl telezoo animalia.pl vegie.pl petsy.pl eoferty.com.pl gumtree.pl petworld.pl adopcjapsa.pl ojoj.pl ojej.pl kupiepsa.pl Wow:-ocioteczko,jestes wielka:multi: Quote
hanka456 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Dziękuję w imieniu mamby. Może coś dobrego się zadzieje. Mam taka nadzieję. Quote
majqa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Haniu, skontaktuj się proszę z iwa77, ma jakiś domek, być może dla Mamby, docelowy, wymagający sprawdzenia w W-wie. Nie wolno przepuścić takiej okazji. Quote
majqa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Kolejne: zwierzeta.i-bazar.pl ogloszenia.aleokazja.pl rozglos.net oglosze.pl anonseogloszenia.pl wa.stacja.biz Quote
rita60 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Malenka,słodka niunia czeka na ciebie........ Quote
majqa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Anovip zadzwoniła do mnie. Jest już w temacie. Mam nadzieję, że odezwie się do Iwy. Quote
hankag Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 zaznaczam wątek...bo właśnie szukam malutkiej suni dla domku w Warszawie . Pan strasznie rozpacza po stracie dwa tygodnie temu swojej suni i ma jechać na Paluch czy nie byłoby problemu z transportem , prześle mu zdjecie Quote
rita60 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 hankag napisał(a):zaznaczam wątek...bo właśnie szukam malutkiej suni dla domku w Warszawie . Pan strasznie rozpacza po stracie dwa tygodnie temu swojej suni i ma jechać na Paluch czy nie byłoby problemu z transportem , prześle mu zdjecie hankaq przeslij Panu foty,jak sie spodoba,to bedziemy kombinowac z transportem:razz: Quote
anovip1 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='majqa']Anovip zadzwoniła do mnie. Jest już w temacie. Mam nadzieję, że odezwie się do Iwy. Ponaszej rozmowie powiadomiłam Hanię o pw. Odpisała do Iwy. Mam nadzieję ze Mamba szybciutko trafi do domku :lol: Quote
rita60 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='anovip1']Ponaszej rozmowie powiadomiłam Hanię o pw. Odpisała do Iwy. Mam nadzieję ze Mamba szybciutko trafi do domku :lol: Pokochaj mnie...prosze......... Quote
anovip1 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Mamba jest bardzo wystraszona pobytem w schronisku. Bardzo boi się otaczających ją wokół współtowarzyszy niedoli, którzy niestety wyczuli jej zagubienie . Czasami ze strachu pokazuje ząbki. Quote
majqa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Biedna mała, nie rozumie, nie ogarnia swojego położenia. Quote
rita60 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Witaj malenki smutasku,pokazuj sie na gorze........ Haniu,czy jest jakis odzew na ogłoszenia:roll: Quote
Recommended Posts