Jump to content
Dogomania

WYGRAŁA HAASZEK ***** Lotto z Plusem 3 *** kamienie ** gacie** niespodzianka ** dla Jasnej Poli malutkiej

Recommended Posts

Posted
Dnia 20.05.2024 o 16:18, Aga76 napisał:

To chcę! Po ile? 

Padnięta jestem i trochę głodna

Tam jajko też jest, może nie lubisz. Kwiatki szałwii i szczypior z czosnku, sporo masła. Chleb sycylijski.

3,50 kromka.

Posted
Dnia 20.05.2024 o 16:33, rozi napisał:

Tam jajko też jest, może nie lubisz. Kwiatki szałwii i szczypior z czosnku, sporo masła. Chleb sycylijski.

3,50 kromka.

Idealnie, dwie proszę 🥰

Posted
Dnia 21.05.2024 o 10:23, Aska7 napisał:

Daj jeszcze z 5 losów. Tylko kreatywniej.

Omasz.

Razem będziesz miała kupionych dziesięć losów, przy dziesięciu dodatkowo dwa w gratisie.
Muszę się skupić, to za jakąś godzinę.

Posted
Dnia 22.05.2024 o 20:00, Aska7 napisał:

Co tak pusto ?

Dnia 22.05.2024 o 22:15, Jo37 napisał:

Fakt.

Ja bardzo przepraszam, że opuściłam bazarek. Rozwaliła mnie czyjaś niespodziewana nieżyczliwość, że tak powiem łagodnie.

Najbardziej się martwię, że Aska wygra i będzie chciała niespodziankę.

Posted

Przywitam się na bazarku. Trudny okres w życiu mam, od jakichś dwóch tygodni. Obserwuję też co się dzieje tutaj i napiszę tylko tyle, że nie można pozwolić na to, żeby jakikolwiek zwierzak ponosił konsekwencję ludzkich czynów, takich, a nie innych, naszych nastrojów spowodowanych różnymi w życiu zawirowaniami. Tak fajnie wystartował ten bazarek i nagle nikt nic nie je, nie pije, nie kupuje losów. Zostało jeszcze 6 losów. Mam taką propozycję - kto się skusi jeszcze na los? Chciałabym kupić trzy ostatnie bo tylko 6 liczb można skreślić na kuponie. A nóż trafię szóstkę - ilu wtedy zwierzakom można by było pomóc...

Posted
Dnia 25.05.2024 o 11:39, haaszek napisał:

16, 24, 45 - wolne?

No, wreszcie coś drgnęło. Nie wiem czy przez te fronty nie mieliście netu, czy co. 16, 24 i 45 są wolne, ale tutaj Rozi "rządzi" i ona sprzedaje pary liczb, nie pojedyncze liczby. Czekam aż sprzątniecie jeszcze trzy pary, co by wziąć trzy ostatnie. Które więc bierzesz?