Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

ketunia! dziękujemy bardzo,że ogłaszasz naszego psiaka!
u niego bez zmian, mieszka sobie teraz w boksie, co kilka miesiecy tak sie akurat skladało,że miał zmieniany boks, mysle ze to dla niego dobre, poniewaz zawsze to cos innego wsrod nudy i monotonii zycia schroniskowego, nowe miejsce do zapoznania, nowe zapachy, wiatr wieje z innej strony....

Posted

martka1982 napisał(a):
To trzymam mocno kciuki! zapytam w schronie czy ktos w jego sprawie pisał/dzwonił.

Pewnie nie dzwonił bo nie dałam numeru telefonu :(
Jednak naprawiłam błąd.
Jak się skończy wznowię mu znowu wyróżnione.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a czy jak cos to pomagacie w transporcie? Sliczny jest mam nadzieję, ze znajdzie domek, a ile juz w schronisku?
Myslicie ze nadaje się do dzieci? Macie szansę spawdzic czy dogada się z kotami?

Stivi w schronisku jest od wakacji 2008 bodajże.
To nie jest pies agresywny ale jego jedynym zmysłem jest węch, więc zawsze trzeba to mieć na uwadze,że gdyby rozkrykane dziecko zrobiło jakiś gwałtowny ruch przy nim, pacnęło go rączką znienacka itp to trudno określić jakby zareagował. Do niego potrzeba najpierw podejść, coś powiedzieć, czyli zasygnalizować swoją obecność a potem to już jest do rany przyłóż. On po prostu musi czuć się bezpieczny.

z transportem nie będzie problemu.
tak jest możliwość sprawdzenia jak reaguje na koty ale czy to ma być wiedza do ogłoszeń czy też ktoś kto ma kota pytał o niego?

Posted

nie jeszcze nie, ale do 80% psów o koty ludzie pytajá - wiéc juz teraz ja sié pytam wcześniej, ale pewnie sprawdzi się jak będzie juz ktoś zainteresowany.
a czy ten nr telefonu to do ktoś od was- czy jak coś będziecie wiedzieć , ze ktoś dzwonił?