martka1982 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Nie muszę chyba pisać,że Stivi był zadowolony,że opuścił schroniskowy boks:) http://www.youtube.com/watch?v=eOolJ4n0IW8 Quote
martka1982 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Oraz drugi filmik. Dziś świeciło słońce, więc i psy były w lepszych humorach:) http://www.youtube.com/watch?v=Z062fojHZFc Quote
ketunia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dziękuję, Dziękuję, Dziękuję :):):) On jest cudowny. Dobrze widziałam na filmiku, że jest wykastrowany? On jest chyba bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi i zwierzaków. Stivi ja się nie poddam i będę CIĘ ogłaszała dopóki nie znajdziesz domu. Quote
GoskaGoska Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 superraśne filmiki, można do ogłoszeń dodać :) Quote
martka1982 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 nie, stivi nie jest wykastrowany na spacerze nie przeszkadzaja mu psy, ludzie, nikt. w boksie mieszkal z dwoma suczkamii bylo ok Quote
ketunia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Zaraz odnowię mu allegro bo w nocy się skończyło. Dziewczyny można wstawiać filmiki na allegro? Wznowione allegro http://www.allegro.pl/item941492116_jestem_stivi_zobacz_jaki_fajny_ze_mnie_gosc.html Quote
martka1982 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 ketunia wysłałam Ci pw ale napiszę jeszcze tutaj skoro obydwie często tu zaglądamy czy możemy połączyć przesyłkę z ręcznikiem i czapeczką z tą z notesem? jeśli wolisz aby to poszlo oddzielnie to nie ma sprawy, bo ten bazarek z notesem to jeszcze troche ma do konca:) Quote
martka1982 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 ketunia napisał(a):Zaraz odnowię mu allegro bo w nocy się skończyło. Dziewczyny można wstawiać filmiki na allegro? Wznowione allegro http://www.allegro.pl/item941492116_jestem_stivi_zobacz_jaki_fajny_ze_mnie_gosc.html można, skopiuj adres internetowy a w aukcji zrob ctrl v i Ci sie powinno wkleic super allegro! Quote
Karolcia_ko5 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 A propo kontaktów z innymi psami... to nie toleruje samców.. tzn jeżeli któryś się mu sprzeciwia to potrafi się bronić. A teraz foto z dzisiejszego spacerku ;):) Quote
ketunia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dzięki za wskazówki i fotki :) Stivi jest śliczny. :) Czy Stivi wszystkich samców nie toleruje? Quote
ketunia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 martka1982 napisał(a):ketunia wysłałam Ci pw ale napiszę jeszcze tutaj skoro obydwie często tu zaglądamy czy możemy połączyć przesyłkę z ręcznikiem i czapeczką z tą z notesem? jeśli wolisz aby to poszlo oddzielnie to nie ma sprawy, bo ten bazarek z notesem to jeszcze troche ma do konca:) Próbowałam odpisać ale miałaś zapchaną skrzynkę. Nie ma sprawy za te filmiki poczekam z wysyłką do zakończenia bazarku ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ketunia napisał(a):Dzięki za wskazówki i fotki :) Stivi jest śliczny. :) Czy Stivi wszystkich samców nie toleruje? Hm.... Jak byliśmy wczoraj na spacerku to była z nami sunia i pies. Z sunią ok, ale psiaki miały spięcie - z winy nie Stiviego, ale chłopak się bronił, wydaję mi się, ale mogę się mylić, że Stivi potrafiłby zaakceptować samca, ale takiego, który nie będzie z nim zadzierał.... Quote
martka1982 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Na tym spacerze, na którym ja z nim byłam był mój pies i jeszcze Sonet i było ok. Żaden go nie zaczepiał a i on nic do żadnego z nich nie miał. Myślę,że on nie jest z tych co to atakują, pewnie czuje,że jest skazany na porażkę ze względu na swoją ślepotę ale gdyby jakiś fikał, to musiałby się po prostu bronić. Quote
ketunia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Jakoś bidulek musiałby się bronić. Stivi kiedy w końcu ktoś Cię wypatrzy i zabierze do domu.. Quote
martka1982 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 nie da się ukryć,że jest tu nas u Stiviego naprawdę niewiele..... Quote
ketunia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Niestety. Stivi reklamuj się chłopcze. Dlaczego nikt nie dzwoni z ogłoszeń.. Quote
GoskaGoska Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 najwazniejsze,zeby go ktos z ogloszenia wypatrzyl,kurde teraz sama cienko stoje z tymi ogloszeniami i ma kolejkę wrocławiakow, ale cały czas pamiętam o slicznej krowce :) i będę się starać Quote
ketunia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Oj dawno tutaj nikt nie zaglądał. Jak się miewa mój Stivi? Quote
martka1982 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 dobrze się miewa, on już się chyba pogodził z losem............... Quote
marlenka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='ketunia']Oj dawno tutaj nikt nie zaglądał. Jak się miewa mój Stivi?[/QUOTE] Zaglądamy , ale co tu pisać . Stivi jest śliczny dlaczego nikt go nie chce ???? Quote
Recommended Posts