Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję, Dziękuję, Dziękuję :):):)
On jest cudowny.
Dobrze widziałam na filmiku, że jest wykastrowany?
On jest chyba bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi i zwierzaków.
Stivi ja się nie poddam i będę CIĘ ogłaszała dopóki nie znajdziesz domu.

Posted

ketunia wysłałam Ci pw ale napiszę jeszcze tutaj skoro obydwie często tu zaglądamy
czy możemy połączyć przesyłkę z ręcznikiem i czapeczką z tą z notesem? jeśli wolisz aby to poszlo oddzielnie to nie ma sprawy, bo ten bazarek z notesem to jeszcze troche ma do konca:)

Posted

martka1982 napisał(a):
ketunia wysłałam Ci pw ale napiszę jeszcze tutaj skoro obydwie często tu zaglądamy
czy możemy połączyć przesyłkę z ręcznikiem i czapeczką z tą z notesem? jeśli wolisz aby to poszlo oddzielnie to nie ma sprawy, bo ten bazarek z notesem to jeszcze troche ma do konca:)

Próbowałam odpisać ale miałaś zapchaną skrzynkę.
Nie ma sprawy za te filmiki poczekam z wysyłką do zakończenia bazarku ;)

Posted

ketunia napisał(a):
Dzięki za wskazówki i fotki :)
Stivi jest śliczny. :)
Czy Stivi wszystkich samców nie toleruje?

Hm.... Jak byliśmy wczoraj na spacerku to była z nami sunia i pies. Z sunią ok, ale psiaki miały spięcie - z winy nie Stiviego, ale chłopak się bronił, wydaję mi się, ale mogę się mylić, że Stivi potrafiłby zaakceptować samca, ale takiego, który nie będzie z nim zadzierał....

Posted

Na tym spacerze, na którym ja z nim byłam był mój pies i jeszcze Sonet i było ok. Żaden go nie zaczepiał a i on nic do żadnego z nich nie miał. Myślę,że on nie jest z tych co to atakują, pewnie czuje,że jest skazany na porażkę ze względu na swoją ślepotę ale gdyby jakiś fikał, to musiałby się po prostu bronić.

Posted

najwazniejsze,zeby go ktos z ogloszenia wypatrzyl,kurde teraz sama cienko stoje z tymi ogloszeniami i ma kolejkę wrocławiakow, ale cały czas pamiętam o slicznej krowce :) i będę się starać

Posted

[quote name='ketunia']Oj dawno tutaj nikt nie zaglądał.
Jak się miewa mój Stivi?[/QUOTE]

Zaglądamy , ale co tu pisać . Stivi jest śliczny dlaczego nikt go nie chce ????