Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Sosnowcu jest taka dziewczyna, która ciągle ma jakieś zwierzątko do oddania czy do sprzedania, kupilam raz od niej świnkę morską, która mieszka obecnie w Katowicach, drugi raz przyjęłam od niej świnke za darmo też ma nowy domek, teraz znowu ma swinke do sprzedania ale pozniej mi spytała czy nie wiem kto by chciał kroliczka 3-4 miesięcznego za 10 zł.... Kasa to nie problem, moge wykupić tylko że ja mam małą klatke i nie moge dlugo trzymac króliczka. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu dla niego DT/DS!!!

PS. Króliczek jest jeszcze u niej nie wiem kiedy pojade po niego

Oto prześliczny samczyk

Chcecie przeczytać to co napisała ta dziewczyna na forum terrarystycznym?

Zamienię króliczka miniaturkę , samczyk wiek ok. 4 miesiące .

Zamienie na .... ?

Na jakieś zwierzak terrarystyczne najchętniej pająki ale rozważę również inne propozycje .

Zamienię ok. 3 miesięcznego samczyka królika miniaturki na świnkę morską samiczkę lub ... ?
Czekam na propozycje

oto fotki króliczka :

..[/foto]

Ostatecznie sprzedam [możliwa wysyłka ...]

PROSZĘ, POMÓŻCIE !!

Posted

Nie, chyba nie. Chociaz trudno po tych zdjęciach stwierdzic, ale na pewno nie jest to królik hodowlany. Mysle, że bedzie podobnych rozmiarów co moje uchole.

Posted

forum.kroliki.net - zainteresowani króliczkiem niech zapoznaja sie z tym forum (żadnych mieszanek kolb, wapienek, dropsów, chlebków i innych smieci do jedzenia). Granulat, sianko, zieleninka, warzywa, suszone ziola - to prawidłowa dieta królika.

Jeśli będa jakies wątpliwosci to służe pomocą.

Posted

o rany Doda a nie da się tej dziewczyny jakoś przekonać żeby nie bawiła się zwierzakami? może jej rodziców jakoś... ehhh o czym ja marzę - ale normalnie nóż się w kieszeni otwiera jak widzę takie gówniarstwo :angryy: a niech weźmie w końcu jakies pająki i niech ją... :roll: