Doda_ Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 malawaszka, niestety, probowałam z tym urzedem skarbowym, grozilam ze powiadomie policje,toz i tak dalej.. nawet z jej mama rozmawialam na gg i nic. Dzisiaj sie zapytala czy nie ma do adopcji takiego krolika calego bialego z niebieskimi oczami.. samiczka oczywiscie :shake: a jutro zabieram od niej znowu swinke morska.. Quote
vena&vivi Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 W góre, króliś domu szuka :) Umnie już tylko jeden został:multi: Quote
Doda_ Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 jeden pojechał do nowego domku ? :) podniosę Karo [tak ma na imię mój tymczasowicz] Quote
vena&vivi Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Tak jeden do nowego domku już pojechał :) Mam nadzieje, że Karo i mój tymczasowicz szybciutko domki znajdą :):cool3: Quote
Evelin Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Doda,ale masz problemy przez tą gówniarę...nie mam pomysłu jakby mozna było jej zdrowo dopiec.. Królis przesliczny,tylko miał pecha,że na taką wariatke trafił... Do góry Karo..może ktos wypatrzy sobie pięknego królika Quote
Doda_ Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Evelin, no niestety.. Bardzo wielu chetnych bylo, ale musialam odmówic. Albo prosili zeby krolisia wysłac paczką, albo do rozmnazenia, albo dla dziecka, a raz to nawet same dziecko wyslalo mi mejla ze chce krolisia :mad: Duzo takich ludzi.. :-( krolis jest u mnie bezpieczny i spokojnie czeka na domek. Quote
Doda_ Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Zapomniałam napisać :oops: że Karo dwa tygodnie temu pojechał do nowego domku... Mieszka 30 km ode mnie :) Trzyosobowa rodzina w tym ok. 5 letnie dziecko, mieli królicę ale ich starsza córka się wyprowadziła i zabrała ją.. Quote
Evelin Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Doda jesteś niesamowita...BRAWO!!! Kolejny futrzak dzieki Twojej determinacji znalazł swoje miejsce na ziemi. Wszystkiego najlepszego Karo! Quote
vena&vivi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Super że króliś domek znaazł :) Ja mam już dwa nowe na tymczasie a jedną z nich szczególnie pokochałam:loveu:;) Quote
Doda_ Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Ja tez bardzo pokochałam Karo, rozstanie naprawde byly ciezkie. Ale gdybym go zatrzymala, nie moglabym wziac innego gryzonia czy ptaka na dt... nie chcialam malo poswiecac mu czasu.. mam duzo swoich zwierzakow ale mysle ze po ukonczeniu szkoly [zostalo mi dwa lata :mad:]zaadoptuje ucholka w potrzebie:loveu: W czwartek znowu zabralam kolejnego krolisia, doroslego, jego wlascicielka mowila ze ma studie i brak czasu dla niego a nei wiem czy to prawda czy moze przed wakacjami chciala sie go pozbyc.. mogl trafic w PIERWSZE rece dobrze ze to ja go zabralam. A nie musze napisac, jaka byla bardzo zadowolona jak zabieralam krolika.. zero tesknoty, smutku. Nie poprosila nawet zebym dobrze sie zajela krolisiem, nie zapytala o warunki dla niego, NIC. Tak jakby oddala maskotke.:shake: Krolis szybko znalazl domek, bo przedwczoraj juz wyjechal:loveu: Zaadoptowali go Ci ludzie, u ktorych jest ten wielki Borys (swinka morska, Evelin chyba go pamietasz, byl od tej dziewczyny z Sosnowca) no i u nich jest male zoo...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Karo byl spokojnym krolikiem u mnie a ten drugi co zabralam w czweartek, skakal wszedzie, po mebli, foteli i wlazl nawt na moja glowe. Bardzo wesoly krolik. Byl taki chudy... w nowym domku sie poprawi :loveu: Quote
Recommended Posts