golden_owner Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 To masz nielatwe zadanie, bo niewielu polskich sedziow ma jakis konkretny typ ;) i trudno dopatrzyc sie u nich konsekwencji ;) Wejdz sobie jeszcze na [url]www.goldenfoto.com.pl[/url] (o ile jeszcze tam nie bylas), sa tam zdjecia z roznych wystaw, mysle, ze tez moga byc pomocne. Czy ta suczka to przypadkiem nie Arcadia Golden Erinor? Quote
golden_owner Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Pomerdalo mi sie. Chodzilo mi o Arcadie Goldenpack Marty - wystawialas ja we Wroclawiu? Te dwie hodowle mi sie myla, poniewaz wlascicielka ww hodowli ma psa z hodowli Golden Erinor (ojca mojego psa zreszta) i zawsze mi sie miesza ;) Quote
sh_maniak Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 tak we Wrocławiu pierwszy raz :wink: mój debiut goldenkowy :oops: i Arkadi druga wystawa. Ale opis dostałysmy boski, a tej sedziny sie boje :roll: Quote
golden_owner Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 A dlaczego sie jej boisz? Ja raz u niej wystawialam mojego psa i specjalnie mila to nie byla (haaah, subtelnie sie wyrazilam!), ale... zjesc mnie nie zjadla ;) Ale to byla dla nas szczesliwa wystawa, wiec moze dlatego nie mam duzej traumy ;) Natomiast we Wroclawiu sedziowala nas inna pani i to dopiero zle wspominam :evilbat: Arkadia to rodzinka mojego psiuta, wiec trzymam kciuki za sezon wystawowy w przyszlym roku! Quote
sh_maniak Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Zobaczymy jak to z Arka będzie :D , duzo chyba będzie zależec od jej samej i czy panience sie chce czy nie chce :roll: A miło nam będzie jeżeli będziesz trzymała kciuki za skończenie przez nia Mł.Ch.Pl :D A jak wam poszło we Wrocku ? :D I gdzie się ze swoim malcem teraz wybierasz? :D Quote
Andźka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 heloł :) to my sie tez przedstawimy Ania z Brianą 8 tygodniowa goldenką znad morza. Braina to nasz uroczy pupil rodem z tasmanii hihi pozdrawiam wszystkich dogomaniaków :D Quote
Delfin Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 serdecznie witamy, ja i mój 15 miesieczny biszkoptowy labrador Pluto, który jest najukochańszym psiakiem na świecie :) Quote
imeg Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 To my tez się witamy ;)))) Goldas skończył 14 miesięcy. Jest wspaniałym przyjacielem i bardzo mądrym psiurem. Lubiącym zabawę i wspólne spacery z innymi Goldenami z czasem pewnie zrobimy również spacer z labkami :))) Quote
Oluna Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 No to i ja może wreszcie się przywitam :) Ola z prawie 3 letnią biszkoptową labcią Thelmą z Gdańska. Więcej o nas, dla zainteresowanych, na naszej stronie ;) Większość nicków jakoś dziwnie znajoma... :thinkerg: 8-) Quote
dulka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Witamy ;) Dominika i póltoraroczna Beza :) Beza uwielbia długie spacery, wodę w każdej postaci :D i swoją "rodzinke". Niestety od kilku miesięcy mieszkamy z mężem w Irlandii i bardzo tęsknimy za Bezulą, ale mamy nadzieję że niedługo uda się nam ją tu przywieźć. Ale po drodze trzeba się trochę namęczyć z różnymi przepisami :[ A więc oto Beza i jej przyjaciel Napi: [IMG]http://www.vanilla-cafe.net/download.php?id=118[/IMG] Oczywiście wykorzystuje każdą chwilę nieuwagi, żeby wślizgnąć się w pościel ;) [IMG]http://www.vanilla-cafe.net/download.php?id=119[/IMG] Z kością [IMG]http://www.vanilla-cafe.net/download.php?id=120[/IMG] No i w wodzie: [IMG]http://www.vanilla-cafe.net/download.php?id=122[/IMG] Quote
ginulka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 witam nazywam sie Asia... od kilku dni mieszka u mnie przecudna goldenka Gina :) teraz ma ok 7 tygodni. Forum zaczełam czytac niedawno więc z góry przepraszam za wszelkie podknięcia. [IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10716;101/st/20051003/dt/6/k/82ac/ttc.png[/IMG] Quote
Lavanara Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 O widzę że coraz więcej tu labradoroinfaków :multi: Supcio ale ja na tym forum nie za bardzo się mogę połapać :great: Quote
jantarka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Witam wszystkich, dołączam do grona forumowiczów - psiarzy dopiero teraz, choć z moją Amulką (goldenka) wychowujemy się już prawie 5 miesięcy - tyle czasu absorbuje, że dla forum już nie starczyło :lol: ale tak to jest, jak się ktoś w kimś zakocha, to świata poza nim nie widzi :loveu: Serdecznie wszystkich pozdrawiamy Jantarka & Ammi Quote
Karolcia75 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 To witamy i my czyli Melusia (goldenka prawie 3 latka) oraz jej pańcia. [IMG]http://foto.onet.pl/upload/0/67/_569886_n.jpg[/IMG] Quote
Karolcia75 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Może Ktoś wie dlaczego to zdjęcie się nie pojawiło? Pomóżcie. Chcę pokazać Wszystkim swoje największe szczęście:loveu: :loveu: Quote
zachraniarka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Małe błędy w kodzie.. na przyszłość uważniej kopiuj adresik.. tak czy siak wszyscy już mogą podziwiać Twoje szczęście :) Quote
Karolcia75 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Dziękujemy bardzo. :lol: :lol: :lol: Więcej zdjęć spróbuję wkleić w galerii. Może mi się uda bo nawet avart czy jakoś tak już mam:loveu: Pozdrawiamy, Melusia i ja. Quote
Karolcia75 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 A czy możesz napisać dokładnie jaki to był błąd? :roll: Quote
zachraniarka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Karolcia75']A czy możesz napisać dokładnie jaki to był błąd? :roll:[/QUOTE] Za dużo o [URL].. samo [IMG] wystarczyło.. Quote
00000 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='zachraniarka']Za dużo o [url].. samo [IMG] wystarczyło..[/quote] Rany, jaka ty czujna jesteś, a myślałam, że pojawiasz się tu baaaardzo rzadko:lol: Quote
Milkat Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Witam wszystkich! Tych nieznanych i tych już troszkę znanych. Przedstawiam moją Tajgę, prawie, prawie roczną pannicę. A przy okazji naszą nową znajdkową kicię, zwaną Tundrą, a dla bliskich znajomych Tunią. zdjęć nie umiem tu wkleić:oops: !!!!! ojejku!!!!! Quote
QóBa Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Witam wszystkich :) Mam na imię Kuba, mam 15 lat, mieszkam w Sopocie, mam Golden Retrieverkę od 4 latek, nazywa się Draka :) Mam nadzieję, że będzie mi się miło z Wami dyskutowało/rozmawiało :) Pozdrawiam! Quote
Bachus Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Witam.Mam na imie Piotr mieszkam w Ostrowcu Swietokrzyskim i od kilku dni jestem posiadaczem Goldena o imieniu Bachus z hodowli "Ze Wzgórza Gawroniec". Mam nadzieje ze zdjecie sie zalanczylo.Pozdrawiam.;) Quote
Recommended Posts