korek221 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 KACPERUSIU JESTEŚ TAKI ŚLICZNY:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 psiama napisał(a):Malagos, aleś cudnie fotkami posypała :multi:. Kot ma doskonałe wakacje. Az taki malutki to chyba nie jest ? Swego czasu pamiętam jak do 3 kilo dobił. Wiciokrzew (tfu tfu tfu piękny) na nowo :crazyeye:, czy to coś wróży ? na 2,70 kg Kacperek się zatrzymał. Myslę, że po wakacjach u Malagos :loveu: poprawi się :eviltong: Quote
malagos Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Przyznam się, ze nie mam wagi :oops: Tylko taką kuchenną do 2 kg :cool1: Ale apetyt kotu dopisuje. Śmieszny jest, bo zakodował sobie, ze jedzenie dostaje na stole kuchennym, wiec nawet jak my sobie spożywamy posiłek, Kacper kucnie w rogu i obserwuje nas. Mnie to nie przeszkadza :evil_lol: Próbuje jeść mizerię, kompot, pierożki z wiśniami - wszystko co my. Na noc zamykany jest w łazience, zostawiam miskę suchego, miskę mokrego i śmitankę-rano są puste miseczki. Ku zgrozie oczywiście Nutki, która ze mna wchodzi do łazienki, by spenetrować naczynka :crazyeye: :cool3: Ewcia, miłego wypoczynku, ślicznej pogody i nie martw sie o Kacperka! Psiama - nie mam pojęcia, co wrózy zakwitniecie wiciokrzewu, to nie jset jego pora :) Quote
maja602 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ten Kacperek to ma super życie. Gdzie tak żywią? Nocny posiłek - suche, mokre i ... śmietanka. :kociak: Quote
EVA2406 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 maja602 napisał(a):Ten Kacperek to ma super życie. Gdzie tak żywią? Nocny posiłek - suche, mokre i ... śmietanka. :kociak: U Cioteczki Malagos :loveu:, na Kurpiach. Małgoś, dziękuję za życzenia. Będę dzwoniła do Ciebie po Kacperkowe wiadomości. A u mnie już po raz trzeci zakwitła w tym roku magnolia. Quote
psiama Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 EVA2406 napisał(a): A u mnie już po raz trzeci zakwitła w tym roku magnolia. Zartujesz ? :crazyeye: :loveu: Że dwa razy kwitnie to sama wiele razy widziałam, o trzech jeszcze nie słyszałam. Jako specjalnie ja nawozisz czy cuś ? Bo rodzice na działeczce mają taka pastelową, beżową. Pozdrowienia dla wczasowiczów :cool3:. Quote
malagos Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Jak tak ogródkowo gadulimy, to mam wznowione ulotki mojego Ośrodka Doradztwa, w tym własnie ogrodnicze. Na poprzednim bazarku miały wziecie, chyba je wystawię. dobre, sprawdzone, niedrogie. Quote
EVA2406 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 psiama napisał(a):Zartujesz ? :crazyeye: :loveu: Że dwa razy kwitnie to sama wiele razy widziałam, o trzech jeszcze nie słyszałam. Jako specjalnie ja nawozisz czy cuś ? Bo rodzice na działeczce mają taka pastelową, beżową. Pozdrowienia dla wczasowiczów :cool3:. No nie mogę się z Wami i z Kacperkiem rozstać;). Magnolia kwitła po raz drugi pod koniec czerwca, a teraz ma jeszcze więcej pąków niż poprzednio. Nic jej nie dosypuję, jeno teraz dostała świeżą korę i dobre słowo, bo ją bardzo lubię. Jest taka różowo - fioletowa. Wczasowwicze dziękują, ale pogoda się zrobiła...................:angryy: :placz: Quote
malagos Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 No nie mogłam się oprzec, i dałam Kacperka na Metamorfozy http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/index524.html no i jakaś cioteczka sie zaczęła o niego dopytywać :lol: :multi: Quote
Erin32 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dzień dobry Cioteczkom, koteczkom i pieseczkom! :p U nas dziś pogoda też się skiepściła, ale mam wolne do niedzieli :multi: Buziaczki dla wszystkich, a zwłaszcza dla mojego Kacprutka :loveu::loveu::loveu: Quote
psiama Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 malagos, no to dawaj te ulotki na bazar, popatrzymy :cool3: Evicia .... a bo z cwiatkami gadasz, tu leże sedno sprawy :diabloti: Erin, Tobie to dobrze :razz:. A ja do piątku standardowo tyram. Kacprul, buziaki niezmienne dla Ciebie :loveu:. Quote
Erin32 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Psiama, dobrze to mi będzie, jak w końcu odpocznę chociaż trochę. W czerwcu miałam długi urlop, ale wiadomo, jaki był :-( Pod koniec lipca miałam 2 dni wolne, ale wróciłam ze szkolenia z zawalonym gardłem. Może wreszcie teraz będzie trochę lepiej. Żeby tylko pogoda się poprawiła. A co u Kacperka? Jak się miewa mój ukochany? :loveu: Quote
psiama Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 To urlopuj się ciotko na całego. U nas świeci słońce, to wysyłam troszku :cool3: malagos, zaraz poszperam na metamorfozach. On się tam nadaje doskonale :multi: A tak mi coś dzwoni ... czy Kacper już tam nie był przypadkiem ? :hmmmm: Edit: pięnie się Kacper na METAMO prezentuje :multi: Quote
malagos Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 To która z cioteczek bierze Kacperczaka? :diabloti: mozna go bedzie tulić i miziać do woli :evil_lol: Małpiszon wczoraj nasiusiał na posłanko, to w kuchni :crazyeye: A ze siedzielismy przy obiedzie, to są wszyscy świadkami. Co mu do głowy strzeliło, to nie wiem. Quote
Isabel Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jeden z moich kotów - też rudzielec - podsikuje dywanik psa (ale koty też na nim lubią poleżeć) - i też nie wiem dlaczego. Może chce, żeby jego zapach był górą? Quote
psiama Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Wpadki i u mnie się zdarzają. ja to widzę jako kwestię natury psycho kotowatych. One coś w ten sposób demostrują. Nie wierzę, że jest kot, który nigdy i nic i nigdzie ... :diabloti: Quote
psiama Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Hej cioteczki :loveu:. Kacper ma mnówstwo zauroczonych komentarzy na METAMO... . Nie ma co się dziwić. malagos, nie swędza go uchi od tego ? :diabloti: Quote
malagos Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 A moze i swędzą, niech tam! Przemiana jest rzeczywiscie ogromna, no, moze ustępuje tylko Borysowi z Krakowa, który u mnie zakotwiczył na stałe. http://www.dogomania.pl/forum/f85/smierc-zabrala-7-kotow-borys-w-swoim-domu-u-malagos-108503/ a teraz http://www.dogomania.pl/forum/f85/smierc-zabrala-7-kotow-borys-w-swoim-domu-u-malagos-108503/index88.html Quote
ronja Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='malagos'] http://www.dogomania.pl/forum/f85/smierc-zabrala-7-kotow-borys-w-swoim-domu-u-malagos-108503/ a teraz http://www.dogomania.pl/forum/f85/smierc-zabrala-7-kotow-borys-w-swoim-domu-u-malagos-108503/index88.html Malagos czarodziejka:loveu: pozdrawiamy Kacperka:kociak: Quote
malagos Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 E tam :oops: szybciej mi do wiedźmy :diabloti: Borysa uratowała Tweety i lekarze z Krakowa, ja tylko go upasłam :evil_lol: Kacperek pozdrawia cioteczki! Quote
psiama Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 :diabloti: Potrzebny klonownik do takich ciotek :cool3:. Buziaki dla Kacpra :loveu:. Lubi buziaki ? Quote
Recommended Posts