Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

psiama napisał(a):
Malagos, aleś cudnie fotkami posypała :multi:. Kot ma doskonałe wakacje. Az taki malutki to chyba nie jest ? Swego czasu pamiętam jak do 3 kilo dobił.

Wiciokrzew (tfu tfu tfu piękny) na nowo :crazyeye:, czy to coś wróży ?

na 2,70 kg Kacperek się zatrzymał. Myslę, że po wakacjach u Malagos :loveu: poprawi się :eviltong:

Posted

Przyznam się, ze nie mam wagi :oops: Tylko taką kuchenną do 2 kg :cool1:
Ale apetyt kotu dopisuje. Śmieszny jest, bo zakodował sobie, ze jedzenie dostaje na stole kuchennym, wiec nawet jak my sobie spożywamy posiłek, Kacper kucnie w rogu i obserwuje nas. Mnie to nie przeszkadza :evil_lol: Próbuje jeść mizerię, kompot, pierożki z wiśniami - wszystko co my.
Na noc zamykany jest w łazience, zostawiam miskę suchego, miskę mokrego i śmitankę-rano są puste miseczki. Ku zgrozie oczywiście Nutki, która ze mna wchodzi do łazienki, by spenetrować naczynka :crazyeye: :cool3:

Ewcia, miłego wypoczynku, ślicznej pogody i nie martw sie o Kacperka!

Psiama - nie mam pojęcia, co wrózy zakwitniecie wiciokrzewu, to nie jset jego pora :)

Posted

maja602 napisał(a):
Ten Kacperek to ma super życie. Gdzie tak żywią?
Nocny posiłek - suche, mokre i ... śmietanka.

:kociak:

U Cioteczki Malagos :loveu:, na Kurpiach.

Małgoś, dziękuję za życzenia. Będę dzwoniła do Ciebie po Kacperkowe wiadomości.

A u mnie już po raz trzeci zakwitła w tym roku magnolia.

Posted

EVA2406 napisał(a):

A u mnie już po raz trzeci zakwitła w tym roku magnolia.

Zartujesz ? :crazyeye: :loveu:

Że dwa razy kwitnie to sama wiele razy widziałam, o trzech jeszcze nie słyszałam. Jako specjalnie ja nawozisz czy cuś ? Bo rodzice na działeczce mają taka pastelową, beżową. Pozdrowienia dla wczasowiczów :cool3:.

Posted

Jak tak ogródkowo gadulimy, to mam wznowione ulotki mojego Ośrodka Doradztwa, w tym własnie ogrodnicze. Na poprzednim bazarku miały wziecie, chyba je wystawię. dobre, sprawdzone, niedrogie.

Posted

psiama napisał(a):
Zartujesz ? :crazyeye: :loveu:

Że dwa razy kwitnie to sama wiele razy widziałam, o trzech jeszcze nie słyszałam. Jako specjalnie ja nawozisz czy cuś ? Bo rodzice na działeczce mają taka pastelową, beżową. Pozdrowienia dla wczasowiczów :cool3:.

No nie mogę się z Wami i z Kacperkiem rozstać;).
Magnolia kwitła po raz drugi pod koniec czerwca, a teraz ma jeszcze więcej pąków niż poprzednio.
Nic jej nie dosypuję, jeno teraz dostała świeżą korę i dobre słowo, bo ją bardzo lubię. Jest taka różowo - fioletowa.

Wczasowwicze dziękują, ale pogoda się zrobiła...................:angryy: :placz:

Posted

Dzień dobry Cioteczkom, koteczkom i pieseczkom! :p
U nas dziś pogoda też się skiepściła, ale mam wolne do niedzieli :multi:

Buziaczki dla wszystkich, a zwłaszcza dla mojego Kacprutka :loveu::loveu::loveu:

Posted

malagos, no to dawaj te ulotki na bazar, popatrzymy :cool3:

Evicia .... a bo z cwiatkami gadasz, tu leże sedno sprawy :diabloti:

Erin, Tobie to dobrze :razz:. A ja do piątku standardowo tyram.

Kacprul, buziaki niezmienne dla Ciebie :loveu:.

Posted

Psiama, dobrze to mi będzie, jak w końcu odpocznę chociaż trochę.
W czerwcu miałam długi urlop, ale wiadomo, jaki był :-( Pod koniec lipca miałam 2 dni wolne, ale wróciłam ze szkolenia z zawalonym gardłem. Może wreszcie teraz będzie trochę lepiej. Żeby tylko pogoda się poprawiła.

A co u Kacperka? Jak się miewa mój ukochany? :loveu:

Posted

To urlopuj się ciotko na całego. U nas świeci słońce, to wysyłam troszku :cool3:

malagos, zaraz poszperam na metamorfozach. On się tam nadaje doskonale :multi: A tak mi coś dzwoni ... czy Kacper już tam nie był przypadkiem ? :hmmmm:

Edit: pięnie się Kacper na METAMO prezentuje :multi:

Posted

To która z cioteczek bierze Kacperczaka? :diabloti: mozna go bedzie tulić i miziać do woli :evil_lol:
Małpiszon wczoraj nasiusiał na posłanko, to w kuchni :crazyeye: A ze siedzielismy przy obiedzie, to są wszyscy świadkami. Co mu do głowy strzeliło, to nie wiem.

Posted

Jeden z moich kotów - też rudzielec - podsikuje dywanik psa (ale koty też na nim lubią poleżeć) - i też nie wiem dlaczego. Może chce, żeby jego zapach był górą?

Posted

Wpadki i u mnie się zdarzają. ja to widzę jako kwestię natury psycho kotowatych. One coś w ten sposób demostrują. Nie wierzę, że jest kot, który nigdy i nic i nigdzie ... :diabloti:

Posted

E tam :oops:
szybciej mi do wiedźmy :diabloti:
Borysa uratowała Tweety i lekarze z Krakowa, ja tylko go upasłam :evil_lol:

Kacperek pozdrawia cioteczki!