Jota67 Posted February 12 Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 09:31, Jo37 napisał: Masz problem z komputerem albo telefonem. To telefon. Ale tylko na dogo mi się tak dzieje...:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 12 Author Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 11:01, kado napisał: No tak do 15 jeżeli to nie problem. Proszę bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 12 Author Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 11:28, Jota67 napisał: Ja poproszę czerwoną bluzkę w KT:) Ślicznie dziękuję, już zmieniam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 12 Author Share Posted February 12 Dnia 11.02.2023 o 21:01, mdk8 napisał: poproszę wymiary 29 ... Proszę bardzo. 29. Spodnie z materiału imitującego skórę, lekko rozciągliwe. Szerokość: pas 38,5 cm, biodra 50 długość nogawki 85/67 cm C.W. - 8,00 zł Zarezerwowane dla mdk8 do 12.02. do godz. 15:00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdk8 Posted February 12 Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 11:50, elik napisał: Proszę bardzo. 29. Spodnie z materiału imitującego skórę, lekko rozciągliwe. Szerokość: pas 38,5 cm, biodra 50 długość nogawki 85/67 cm C.W. - 8,00 zł Zarezerwowane dla mdk8 do 12.02. do godz. 15:00 Dziękuję i poproszę za 10,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 12 Author Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 11:55, mdk8 napisał: Dziękuję i poproszę za 10,- już zapisuję 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livka Posted February 12 Share Posted February 12 Dzień dobry. Nr 80 jaki to rozmiar ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 12 Author Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 12:25, Livka napisał: Dzień dobry. Nr 80 jaki to rozmiar ? Witam cieplutko i dziękuję za przybycie To trochu potrwa, bo muszę namierzyć te klapeczki w sporej ilości butów (nie wszystkie wystawiłam), a teraz muszę zająć się pracami w domku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropka73 Posted February 12 Share Posted February 12 Dziś do 15 jest rezerwacja nr 64, jesli sie zwolni poproszę KT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livka Posted February 12 Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 12:31, elik napisał: Witam cieplutko i dziękuję za przybycie To trochu potrwa, bo muszę namierzyć te klapeczki w sporej ilości butów (nie wszystkie wystawiłam), a teraz muszę zająć się pracami w domku. Poczekam 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted February 12 Share Posted February 12 46 i 51 kt poproszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kara. Posted February 12 Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 09:49, elik napisał: Proszę bardzo. 64. Kożuch. szerokość: ramiona 42 cm, p/p 51 cm długość: rękaw 59 cm, kożucha 99 cm C.W. - 6,00 zł Dziękuję. Poproszę KT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kado Posted February 12 Share Posted February 12 Zwalniam rezerwacje kurtki nr 65,za duża. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jota67 Posted February 12 Share Posted February 12 Wiadomo już jaki jest rozmiar kordiganu 62? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 12 Author Share Posted February 12 Bardzo Was przepraszam za tak długą nieobecność. Nie mogę się pozbierać. Dostałam wiadomość, że ta moja sunia z guzem w brzuszku ma mocny wyciek z dróg rodnych 😭 Jutro ma mieć operację. Gdyby to byto tu, to już dzisiaj miałaby operację. Czy ona dożyje do rana i czy operacja będzie dobrze przeprowadzona? Jak ona musi cierpieć 😭 Nie mogę myśleć o niczym innym, nie mogę się skupić, a muszę, bo chyba umieściłam na bazarku kilka pozycji, których fizycznie nie ma. Muszę się wziąć w garść i dokładnie sprawdzić, których fantów nie ma. Już wiem na pewno, że nie ma poz. 55. bluza typu kangurka i poz. 62 kardigan. W miejsce brakujących fantów wstawię nowe. Wybaczcie proszę, ta wiadomość o suni ścięła mnie z nóg. Druga niedobra wiadomość to ta, że transport psiaczków opóźni się prawdopodobnie o tydzień. Z sunią ma przyjechać młodziutki psiaczek ranny w oczko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jota67 Posted February 12 Share Posted February 12 Trzymaj się kochana! My też trzymamy kciuki 😥🤗 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 12 Author Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 19:15, Jota67 napisał: Trzymaj się kochana! My też trzymamy kciuki 😥🤗 Dziękuję. Muszę coś robić, bo zwariuję od tego myślenia, martwienia się o nią 😥 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 12 Author Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 13:53, agat21 napisał: 46 i 51 kt poproszę Witaj Agatko 🙂 Dziękuję bardzo, już notuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 12 Author Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 15:38, kado napisał: Zwalniam rezerwacje kurtki nr 65,za duża. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 12 Author Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 14:49, Kara. napisał: Dziękuję. Poproszę KT Bardzo dziękuję, już zanotowane 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 12 Author Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 13:06, kropka73 napisał: Dziś do 15 jest rezerwacja nr 64, jesli sie zwolni poproszę KT Kropeczko, Kara. nie zwolniła rezerwacji, nabyła poz. 64 w opcji K.T. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 12 Author Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 12:25, Livka napisał: Dzień dobry. Nr 80 jaki to rozmiar ? Proszę: 80. Klapki hiszpańskie. Wyglądają na nowe. Rozm. 37 C.W. - 5,00 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted February 12 Author Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 17:52, Jota67 napisał: Wiadomo już jaki jest rozmiar kordiganu 62? Przykro mi, bardzo przepraszam, ale nie znalazłam kardiganu. Zastanawiam się co mogło się stać i przychodzi mi do głowy tylko jedno, czy aby nie włożyłam go do pojemnika na rzeczy dla PCK. Robiłam porządki z fantami, bo już nie mogłam się w nich połapać i te, które nie znalazły nabywców na 4, 5-ciu bazarkach przekazałam do PCK. Być może włożyłam do worka także i kardigan, a zdjęcie na ten bazarek skopiowałam z poprzedniego bazarku, nie pamiętając o tym, że przekazałam go do PCK. Jeszcze raz bardzo przepraszam. Dołożę dłuższy sweter typu kardigan, może Ci się spodoba. Muszę zrobić zdjęcie więc dodam go na bazarek dopiero jutro, bo bez słońca zdjęcia marnie wychodzą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kado Posted February 12 Share Posted February 12 Ja i tak Cię elik podziwiam,jak Ty to wszystko ogarniasz 🙀 Szkoda,że nie ma kangurki,bo chciałam dla mamy na działkę,ale może jeszcze gdzieś na bazarku kupię. Najważniejsze, żeby z sunia wszystko było dobrze ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jota67 Posted February 12 Share Posted February 12 Dnia 12.02.2023 o 20:24, elik napisał: Przykro mi, bardzo przepraszam, ale nie znalazłam kardiganu. Zastanawiam się co mogło się stać i przychodzi mi do głowy tylko jedno, czy aby nie włożyłam go do pojemnika na rzeczy dla PCK. Robiłam porządki z fantami, bo już nie mogłam się w nich połapać i te, które nie znalazły nabywców na 4, 5-ciu bazarkach przekazałam do PCK. Być może włożyłam do worka także i kardigan, a zdjęcie na ten bazarek skopiowałam z poprzedniego bazarku, nie pamiętając o tym, że przekazałam go do PCK. Jeszcze raz bardzo przepraszam. Dołożę dłuższy sweter typu kardigan, może Ci się spodoba. Muszę zrobić zdjęcie więc dodam go na bazarek dopiero jutro, bo bez słońca zdjęcia marnie wychodzą. Nic nie szkodzi. Ja i tak nie byłam na niego zdecydowana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts