Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY- ROZLICZONY Dzisiaj 25.02. KONIEC bazarku. Bazarek na operacje dla dwóch suczek. Do 25.02. godz. 21:00

elik

Recommended Posts

Dnia 21.02.2023 o 12:42, elik napisał:

U nas niestety wieje  i dodatkowo leje  😞  Atrakcji full wypas. 

Tak mieliśmy wczoraj na wieczornych spacerach 🙂 Musiałem kaptur trzymać, żeby mi nie zwiało. 

Dnia 21.02.2023 o 15:07, Radek napisał:

Tak mieliśmy wczoraj na wieczornych spacerach 🙂 Musiałem kaptur trzymać, żeby mi nie zwiało. 

U nas tak jest dzisiaj. Na szczęście nie muszę trtzymać kaptura, bo jest na stałe zespolony z kurtką  🙂 

Dnia 21.02.2023 o 15:14, Radek napisał:

Mi zwiewało jak szedłem pod wiatr. Nie da się zasznurować na ciasno. 

Mój kaptur jest zapinany pod brodą na napy, jak pilotka, z możliwością zapięcia w różnych pozycjach. Jak zapnę na ostatnie napy, to żaden wiatr kaptura mi nie zerwie  🙂  

Dnia 21.02.2023 o 18:00, Kara. napisał:

W sumie jeśli to nie problem to za mój kożuszek mogłabym już zapłacić.

Żaden problem  🙂  A jeśli jeszcze podrzucisz adresik do wysyłki, to będzie super. Kożuszek już zapakowany, koszt wysyłki 17,39 zł.

Dnia 21.02.2023 o 15:20, elik napisał:

Mój kaptur jest zapinany pod brodą na napy, jak pilotka, z możliwością zapięcia w różnych pozycjach. Jak zapnę na ostatnie napy, to żaden wiatr kaptura mi nie zerwie  🙂  

Kaptur luksusowy, mój ma tylko sznurki do ściągania. 

• Like 1

• elik changed the title to ZAKOŃCZONY- ROZLICZONY Dzisiaj 25.02. KONIEC bazarku. Bazarek na operacje dla dwóch suczek. Do 25.02. godz. 21:00