Justa&Zwierzaki Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='mari23']Żołędzi mogę nazbierać, ale musiałabym pocztą wysłać... daleko mieszkam.... dostałam link do wątku Myszuni... mam nadzieje, że jeszcze nacieszy się Tobą, a Ty - nią.... i że zdążę choć troszkę pomóc... ja niestety niedawno pożegnałam mojego kochanego Krecika...[/QUOTE] Witaj Mari23 na watku Myszuni :lol: Współczuje Ci z powodu odejścia za TM Krecika :glaszcze: U mnie tez mieszka Krecik , ale w postaci świnki morskiej która miała iść na karme dla węza bo jest lekko niepełnosprawny .... Bardzo bym była Ci wdzięczna za żołędzie , w leśnym pogotowiu będą bardzo zadowoleni , moja koleżanka tez znalazła rannego gołębia i chyba jego tez będę musiała tam zawieźć :shake: Dopiero o 18 będę mogła jechać z Myszunią do weta , oby to nie było ropomacicze tylko coś lżejszego :shake: Quote
Caragh Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Myszeczko... Trzymam kciuki za wizyte :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Myszunia dała nam fałszywy alarm , ona się porostu czyści po cieczce no i miała zapchane gruczoły około odbytnicze , miała tez zrobione USG , UFF JAK SIE CIESZE :lol: A dziś jest już 10 mieś jak Tarunia biega-za TM :-(:-(:-( Quote
Caragh Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Myszuniu, uff, jak dobrze, ze tak pozytywnie wypadla wizyta :) A ja Ci Skarbie wszystkiego Najlepszego zycze z okazji Swiatowego Dnia Zwierzat :loveu: I tego samego dla Pedra i Fibiego :loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Dziękujemy:lol: a my życzymy Reksowi i Miałczerkowi też wszystkiego naj naj naj Kochani teraz jest taka piękna pogoda i bardzo Was proszę o pomoc w zbieraniu żołędzi , ja już troszkę zebrałam ale to za mało :roll: Quote
Iljova Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Jaka ulga dobrze że to tylko to. Tak się martwiłam co też może być Myszuni. Ja także życzę Myszce i wszystkim Twoim zwierzakom dużo zdrowia , wszystkiego dobrego i mnóstwo smakołyków. A tym które szukają domków życzę jak najszybszego ich znalezienia. Justa a jak z Tobą byłaś w końcu u lekarza. Ją nie dam za wygraną, jestem cierpliwa i wytrwała. Będę tak długo Cię gnębić aż pójdziesz. Co do żołędzi jestem trochę za daleko żeby pomóc Ci w zbieraniu. Niestety. Quote
madcat1981 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Pewnie, że nie była:oops: prawda? Bo ja w czasie rozmowy też słyszłam kaszel i tak, tak, tak, to niby koty dusiły na szyi... Oj, Justyśka, Justyśka... jakbym była bliej to bym klapsa przez pupę przyłożyła i sama zaprowadziła do przychodni ;-) Quote
Iljova Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ja tam w końcu przyjadę i wtedy zajmę się Justa. Quote
Caragh Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='Iljova']Ja tam w końcu przyjadę i wtedy zajmę się Justa.[/QUOTE] Justa, balabym sie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madcat1981 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Co z Myszką? Bo ja tak niby żartuję ale bardzo się martwię... Oj, dopiero doczytałam:oops: Dobrze, że w miarę dobrze... Taruniu... pamiętam:-( Quote
Iljova Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Jak tam moja słodziutka Myszuńka? Myszuniu kochana Śpij spokojnie do rana :-) Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ogólnie nie jest źle , tylko łapeczki tylne słabiutkie, nawet ma problem wskoczyć na swoja wersalkę a jest dość niska ... Nadal mamy problem z podawaniem leków i dostaje w mlecznym conwa , ale i zxdaza sie ze danej porcji nie zje i trzeba na nowo przygotować , apetyt nawet dobry :) Quote
Iljova Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Słoneczko moje, dobrej nocy Myszeczko. Myślę, że ona dość spokojnie to wszystko znosi. Jest bardzo dzielna. Quote
Monika z Katowic Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki'] [B]apetyt nawet dobry[/B] :)[/QUOTE] Jedz Myszunia! Jedz na zdrowie! Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Myszunia wczoraj w nocy jak byłam z nią i Pedrem i Fibim karmić bezdomne koty zaplatała sie o słupek i wpadła w taka panikę ze sie wyrwała z szelek i poszła jak szczała mimo ze ciemno i zimno było , na szczęście poszła w podwórka i ze zachciało sie jej kupkac to ja ją złapałam a tak to nie wiem jak by to sie skończyło , przecież Mysia nie słyszy i prawie nie widzi , dobija do wszystkiego a jak by tak auto , az sie boje myśleć :shake::shake::shake: Rozliczenie za miesiac wrzesień WPŁATY MIAU.PL Taizu -------------------------------------- 80zł Justyna85 --------------------------------- 50 zl Mar9 -------------------------------------- 20 zł Izaz --------------------------------------- 100 zł Taizu ------------------------------------- 80zł Kropeczka --------------------------------- 150 zł Dla Rafiego Milka --------------------------- 40 zł Iljova -------------------------------------- 10 zl Taizu ------------------------------------- 50 zl Kropeczka na dług u weta ------------------ 1100 zl dla Maji Beata -----------------------------20 zł LSVC bazarek dla tyskie mruczki ----------- 60 zł RAZEM ------------------------------------------------------- 1760 zł MYSZKA DOGO Maks ------------------------------------ 10 zł Monika z Katowic ------------------------- 20 zł Iljova ------------------------------------ 20 zl Agata51 ---------------------------------- 20 zl RAZEM ---------------------------------------------------------70 ZŁ PEDRO DOGO izzie1983 ---------------------------------- 10 zł Bico ---------------------------------------10 zł RAZEM ---------------------------------------------------------20 ZL WYDATKI Wet -------------------------------------------- 1100 zl zwirek --------------------------------------------150 zl Royal urinary 10 kg ------------------------------- 160zl Purina dla psów 30 kg -----------------------------185 zl Reczniki papierowe 2 mega rolki po 17 zł ------------ 34 zł kasza, puszki TIP i proszki do prania ---------------- 75.45 Apteka -------------------------------------------- 45.40 ł pampersy 2 paczki --------------------------------- 68 zł Watroba ------------------------------------------ 55.30 zł Idyk rosolowe prawie 7 kg -------------------------- 39.62 zł RAZEM WYDATKI 1912.77 zŁ [color=#FF0000]Bardzo wam wszystkim dziekuje za pomoc, za wsparcie finansowe , za wsparcie emocjonalne , za to ze jestescie , ze podnosicie watki i za wiele ogloszen dla tych które szukaja domku [/color Bardzo chce tez podziekowac moim sąsiadom , czyli pani Marysi i jej wnukowi Adriankowi za pomoc przy zwierzakach i za przygarnianie wszystkich papug które do mnie trafiają Szczególne podziekowania dla lekarzy weterynarii z lecznicy FAUNA ul Zwakowska 48 , czyli dr Julii i Michalowi Mazur i Karolinie Wlodarczyk za ratowanie moich podopiecznych Podziekowania równiez dla 2 sklepów zoologicznych , dla MINI ZOO ul Arkadowa 1 oraz sklep ZAKO z hal targowych Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Zapraszam na watek o zwierzakach z Przystani Ocalenie [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=118746&start=0[/url] Quote
Iljova Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Myszunia wczoraj w nocy jak byłam z nią i Pedrem i Fibim karmić bezdomne koty zaplatała sie o słupek i wpadła w taka panikę ze sie wyrwała z szelek i poszła jak szczała mimo ze ciemno i zimno było , na szczęście poszła w podwórka i ze zachciało sie jej kupkac to ja ją złapałam a tak to nie wiem jak by to sie skończyło , przecież Mysia nie słyszy i prawie nie widzi , dobija do wszystkiego a jak by tak auto , az sie boje myśleć :shake::shake::shake: [/QUOTE] Po przeczytaniu tego ciarki mnie przeszły, wolę nawet nie myśleć co mogłoby być Quote
madcat1981 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ale się biedaczka musiała wystraszyć :sad: Quote
Monika z Katowic Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Mam nadzieję, że u kochanej Myszuni:loveu: wszystko w porządku. Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Wczoraj jak wracała z wieczornego spacerku Myszunia przewróciła sie na schodach , ale dziś jest juz OK , wczoraj była taka nie swoja , taka jakby przybita czymś , chyba nadal Myszunia tęskni za Tarunia , tak nam jej brakuje :(:(:( PS. Błagam o pomoc w znalezieniu domku dla 7 kociąt , jeden rudy z chorymi lekko jelitami ( po panleukopeni ) , 3 bure i 3 czarne obojga płci oaz jeszcze sa tez dorosłe , ale one mogą poczekać na adopcje .... Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Myszunia ma silna biegunkę i wymiotuje :-(:-(:-( Przed chwilka podałam Myszuni leki carsivan i wetmedin w parówce drobiowej , rano i wczoraj w wątróbce drobiowej bo już w mlecznym conva nie chce ... nie wiem czy to nie z tego powodu ,ale inaczej jej nie podam leków bo buzinke tak mocno zaciska , rano jak nadal tak źle sie bedzie czuła to nie dam leków i wieczorem jade do weta z Eustachym i bym tez Myszunie wzięła ... Quote
Iljova Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kochane serduszko moje, :-( :cry: biedna psinko... :-( trzymam kciuki żeby szybko minęły te dolegliwości! Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Myszunia jeszcze kilka razy w nocy miała biegunkę , ale teraz jest już spokój ... Czarne kocurki które są w DT za tydzień mogą stracić ten DT ponieważ za tydzień będzie koleżanka miała wyniki i idzie do szpitala :-(:-(:-( Quote
Iljova Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Myszuniu... Jak ulga, niech się to już nie powtórzy. Quote
Recommended Posts