Jump to content
Dogomania

Zakończony.Rozliczony.Kolejny bazarek na kocie potrzeby do 17.01.2023

Recommended Posts

Posted

Dostałam przesyłkę i  nie pamiętam czy o tym pisałam, to piszę , że dostałam, dziękuję. I przelew poszedł. Stara się robię coraz bardziej zapominam ☹️

• Like 1
  • DORA1020 changed the title to Zakończony.Kolejny bazarek na kocie potrzeby do 17.01.2023
Posted
Dnia 17.01.2023 o 19:19, Aska7 napisał:

Dostałam przesyłkę i  nie pamiętam czy o tym pisałam, to piszę , że dostałam, dziękuję. I przelew poszedł. Stara się robię coraz bardziej zapominam ☹️

Dziękuję za info:)

• DORA1020 changed the title to Zakończony.Rozliczony.Kolejny bazarek na kocie potrzeby do 17.01.2023
Posted

Dora, paczkę do mnie wysłałaś 16.01.23 r. Powinna już u mnie być a na razie ani widu ani słychu... Poproszę o numer przesyłki żebym wiedziała gdzie jej szukać.

Posted
Dnia 21.01.2023 o 10:29, AlfaLS napisał:

Dora, paczkę do mnie wysłałaś 16.01.23 r. Powinna już u mnie być a na razie ani widu ani słychu... Poproszę o numer przesyłki żebym wiedziała gdzie jej szukać.

Już Ci podałam na pw ,ale mogę jeszcze zrobić zdjęcie pokwitowania i wysłać.

Posted
Dnia 22.01.2023 o 08:21, DORA1020 napisał:

Już Ci podałam na pw ,ale mogę jeszcze zrobić zdjęcie pokwitowania i wysłać.

Przepraszam, nie zauważyłam na PW :(.

Paczka od 18-tego jest na mojej poczcie tylko ja jak zwykle nic nie wiem. Niby piszą, ze miałam awizo, którego oczywiście nie miałam... Nie lubię PP...