Jump to content
Dogomania

Myślałam, że w tym roku już nie będzie więcej bazarków imiennych.. ale sytuacja jest wyjątkowa! Zajrzyj, pomóż wybrać imię. Do 1 I 2023 :))) Wspaniałe nagrody! - Jest RAFI!

Recommended Posts

• agat21 changed the title to Myślałam, że w tym roku już nie będzie więcej bazarków imiennych.. ale sytuacja jest wyjątkowa! Zajrzyj, pomóż wybrać imię. Do 1 I 2023 :))) Wspaniałe nagrody! - Jest RAFI!
Posted

Poszły wreszcie PW do bazarkowiczek. Przepraszam, że nie sprawdziłam najpierw konta, bo są już niektóre wpłaty i niepotrzebnie zawracam głowę tym, które już wpłaciły. Przepraszam, ale cały wczorajszy dzień spędziłam w trasie.

Posted

Brakuje już tylko jednej wpłaty, od Poker. Nie będę już czekać zatem z przelaniem kasy dla Rafiego, bo pewnie jest potrzebna. Założę za @Poker, a jak wpłaci swoją dyszkę, to sobie odbiorę.

Posted

Przelewam 240 zł na konto skarbniczki Ewy Marty, Ewa Marta dokłada swoje 30 zł i jest 270 zł dla Rafika.

Bardzo bardzo Wam dziękuję, że w tej niełatwej z każdej strony sytuacji tak pięknie działaliście na bazarku 😘🧡❤️💚💙

Posted
Dnia 5.01.2023 o 11:57, agat21 napisał:

Przelewam 240 zł na konto skarbniczki Ewy Marty, Ewa Marta dokłada swoje 30 zł i jest 270 zł dla Rafika.

Bardzo bardzo Wam dziękuję, że w tej niełatwej z każdej strony sytuacji tak pięknie działaliście na bazarku 😘🧡❤️💚💙

Ja nie mam słów wdzięczności dla Was. Zwłaszcza w sytuacji, w której psiaka nie będzie tutaj, ale potrzebuje wsparcia bardzo ❤️

Posted
Dnia 5.01.2023 o 11:57, agat21 napisał:

Pieniądze już na koncie Rafiego. W sumie 270 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy ❤️😍