Ellig Posted November 15, 2024 Posted November 15, 2024 Dnia 14.09.2024 o 18:31, Aska7 napisał: Pyszczek posiwiał Śliczna Maszka ❤️ Quote
Aska7 Posted February 2 Posted February 2 Tak było w sobotę, tydzień temu. Dzisiaj na sygnale pojechała do lecznicy. Guz 6cm na wątrobie. Większość parametrów przekroczona. Jutro zobaczę wyniki, ale jest tak sobie. Quote
Alaskan malamutte Posted February 2 Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 21:06, Aska7 napisał: Tak było w sobotę, tydzień temu. Dzisiaj na sygnale pojechała do lecznicy. Guz 6cm na wątrobie. Większość parametrów przekroczona. Jutro zobaczę wyniki, ale jest tak sobie. Tylko nie to.....😭 Mocno trzymam kciuki....za Maszeńkę... 1 Quote
Ewa Marta Posted February 3 Author Posted February 3 Dnia 2.02.2025 o 21:06, Aska7 napisał: Tak było w sobotę, tydzień temu. Dzisiaj na sygnale pojechała do lecznicy. Guz 6cm na wątrobie. Większość parametrów przekroczona. Jutro zobaczę wyniki, ale jest tak sobie. Boże, tak mi przykro:( Może to nie jest nowotwór. Moja Peruszka 3 miesiące temu miala guza prawie 5 cm, który okazał się otorbionym stanem zapalnym. 12 tygodni brala antybiotyk, USG co 2 tygodnie i znikło. Tego życzę Maszeńce i Wam:( 1 Quote
Ellig Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2025 o 08:00, Aska7 napisał: Maszeńka pobiegła wczoraj za TM 😢 Bardzo smutno..😢.Biegaj szczęśliwa Maszeńko za Tęczowym Mostem 💔 Dziękuję bardzo za serce, za dom i opiekę dla Maszeńki. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 4 Posted February 4 Dwa lata temu Masza została adoptowana.. Tydzień temu Aska7 przysłała mi zdjęcia szczęśliwej Maszy.....Tak bardzo cieszyłyśmy się, że ma taki cudowny dom, gdzie ją kochają, szanują... Za krótko....💔 Do zobaczenia Maszeńko... 1 Quote
Nesiowata Posted February 4 Posted February 4 Zaczyna się... Trzymajcie się, to niesprawiedliwe. 1 Quote
Ewa Marta Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 4.02.2025 o 08:00, Aska7 napisał: Maszeńka pobiegła wczoraj za TM 😢 Bardzo, bardzo mi przykro 😞 Maszka miała szczęście, że ją Asiu pokazałaś swoim rodzicom. Dostała na 2 ostatnie lata wspaniały, pełen miłosci dom. Dla nas to chwila, ale dla niej to spory kawał życia spędzony z prawdziwą Rodziną. Bardzo dziękujemy Tobie i Twoim rodzicom za te 2 lata. 2 Quote
Recommended Posts