Jump to content
Dogomania

JUZ W DS!!! Masza, Maszeńka poczciwa kilkuletnia sunia co najmniej dwukrotnie porzucona znalazła w końcu prawdziwy dom.

Recommended Posts

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Tak było w sobotę, tydzień temu. Dzisiaj na sygnale pojechała do lecznicy. Guz 6cm na wątrobie. Większość parametrów przekroczona. Jutro zobaczę wyniki, ale jest tak sobie.

Posted
Dnia 2.02.2025 o 21:06, Aska7 napisał:

Tak było w sobotę, tydzień temu. Dzisiaj na sygnale pojechała do lecznicy. Guz 6cm na wątrobie. Większość parametrów przekroczona. Jutro zobaczę wyniki, ale jest tak sobie.

Tylko nie to.....😭

Mocno trzymam kciuki....za Maszeńkę...

• Upvote 1
Posted
Dnia 2.02.2025 o 21:06, Aska7 napisał:

Boże, tak mi przykro:( Może to nie jest nowotwór. Moja Peruszka 3 miesiące temu miala guza prawie 5 cm, który okazał się otorbionym stanem zapalnym. 12 tygodni brala antybiotyk, USG co 2 tygodnie i znikło. Tego życzę Maszeńce i Wam:(

• Like 1
Posted
Dnia 4.02.2025 o 08:00, Aska7 napisał:

Maszeńka pobiegła wczoraj za TM 😢

Bardzo smutno..😢.Biegaj szczęśliwa Maszeńko za Tęczowym Mostem 💔

Dziękuję bardzo za  serce, za dom i opiekę dla Maszeńki.

• Like 1
Posted

Dwa lata temu Masza została adoptowana..

Tydzień temu Aska7 przysłała mi zdjęcia szczęśliwej Maszy.....Tak bardzo cieszyłyśmy się, że ma taki cudowny dom, gdzie ją kochają, szanują...

Za krótko....💔

Do zobaczenia Maszeńko...

unnamed (3).jpg

• Like 1
Posted
Dnia 4.02.2025 o 08:00, Aska7 napisał:

Maszeńka pobiegła wczoraj za TM 😢

Bardzo, bardzo mi przykro 😞 Maszka miała szczęście, że ją Asiu pokazałaś swoim rodzicom. Dostała na 2 ostatnie lata wspaniały, pełen miłosci dom. Dla nas to chwila, ale dla niej to spory kawał życia spędzony z prawdziwą Rodziną. Bardzo dziękujemy Tobie i Twoim rodzicom za te 2 lata. 

• Like 2