Jump to content
Dogomania

Rozliczony 57 zl dla Gucia.I 57 zl Dla Fidusia. Dla Frezyjki Rozliczony.Ellig Nadziejka Zapraszają-Prezentowo.Guciowi Fidusiowi 27.12

Recommended Posts

Posted
                Niespodzianka dla Frezji Frezyjki 

Polecam swietna swietna swietna!
Num 25 F ksiażka ,,Oszukana,,
stan jak nowa bardzo dobry 
papier kremowy okladka ze skrzydelkami  str 368
                 cena wywol 8 zl                 
 kup teraz 10 zl  kupila ranias dziekuje dziekuje!

Oszukana - Stachula Magda

,,Jestem Lena, mam dwadzieścia trzy lata, interesuję się fotografią, mieszkam w uroczej willi nad jeziorem. W wielkim domu, otoczonym lasem, tylko ja, mój chłopak i nasz pies. Jednym wyda się to romantyczne, innym mroczne, nic z powyższych, dla mnie to po prostu idealna kryjówka. Musiałam uciekać, musiałam się gdzieś schować, nie chciałam umrzeć. Żyję chwilą, stronię od ludzi, codziennie przekonuję siebie, że moje wcześniejsze życie nie istniało. Tak jest prościej. Gdy się w kółko powtarza kłamstwa, w końcu zaczyna się w nie wierzyć. Ale to tylko część prawdy o mnie. Tak jak Ty mam swoje tajemnice i lęki. Najbardziej boję się, że jeśli przeszłość mnie odnajdzie, zginę! To co mi się przydarzyło, równie dobrze mogło spotkać Ciebie. Uważaj na siebie i pamiętaj, niektórzy ludzie kłamią...,,
Posted
Niespodzianka dla Frezji Frezyjki

Polecam polecam ! ciag dalszy ,,Oszukanej,,
Num 26 F ksiażka,,Odnaleziona,,
stan jak nowa bardzo b dobry   str 304 
okladka ze skrzydelkami papier kremowy
                 cena wywol 8 zl             
  kup teraz  10 zl  kupila ranias dziekuje pieknie!

Odnaleziona - Magda Stachula | okładka
,,Kim jestem? To wciąż pozostaje dla mnie zagadką. Wiem tylko, że kiedyś mnie skrzywdzono, ale i ja zrobiłam coś złego. Moje życie stało się ucieczką. Mieszkanie w centrum Kopenhagi to doskonała kryjówka, ale czy wystarczająca? Ostatnio, idąc ulicą, miałam wrażenie, że ktoś mnie obserwuje. Czułam wbity we mnie wzrok, chociaż nikogo nie widziałam. Potem ta kobieta wpatrywała się w okna mojego mieszkania. Chciała mnie przestrzec czy mnie skrzywdzić? Jak żyć, gdy ukradziono ci przyszłość? Słyszę szum windy. Rusza z dołu i wjeżdża na moje piętro, drzwi się otwierają, ale nikt z niej nie wysiada, jedynie w poświacie porusza się cień sylwetki. Czas się zatrzymuje. To on, ona czy oni? Czy tym razem przeżyję, uda mi się uciec, a może teraz to już mój koniec? Zostałam ODNALEZIONA. Dwudziestotrzyletnia Lena, po traumatycznych wydarzeniach w Polsce, ucieka do Danii, jednak nie na długo udaje jej się odzyskać spokój, bo demony przeszłości powracają. Gra, w której przyjdzie jej wziąć udział, jest nierówna i ktoś w niej poniesie śmierć. Magda Stachula, mistrzyni domestic noir, jak nikt inny w Polsce potrafi dotknąć najciemniejszych stron ludzkiej natury, właśnie powraca z kolejnym niepokojącym thrillerem psychologicznym. O wcześniejszych losach bohaterów opowiada bestsellerowa OSZUKANA,,
Posted
Niespodzianka dla Frezji

Polecam polecam 
Num 27 F bączek czerwony zawieszka slicznosci
stan nowy  plastikowy 
                 cena wywol 3 zl           kup teraz 4 zl

Bombka szklana BĄCZEK biały bąk 1 szt Szklany Świat

• Nadziejka changed the title to Ellig Nadziejka Zapraszają-Prezentowo Księgi Ozdoby Sw. Guciowi Fidusiowi I Niespodzianka! 27.12
Posted
Dnia 13.12.2022 o 13:02, Aldrumka napisał:

a jak z wysyłką ? z jednego miejsca czy z 2, może w Wa-wie można odebrać - czy połączysz ewentualnie nasze jw fanty ?

Tak tak wlasnie mialam pisac do Agatki czy moze byc wspolna wysylka                                     dla Agaci  dla Jo37                                                                                                                               Teraz w tym tygodniu lada dzien bym slala wspolna paczusze

Posted
Dnia 13.12.2022 o 12:52, Jo37 napisał:

Poproszę nr 1 w KT

Dnia 13.12.2022 o 12:55, Nesiowata napisał:

22 KT

Dnia 13.12.2022 o 13:49, agat21 napisał:

Nr 3 i 13 kt poproszę

Dziekuje Pieknie Dziekuje Ogromnie 

Marina Fedotova | Advocate-Art | Desenhos de fadas, Arte com fadas ...

Posted
Dnia 13.12.2022 o 13:39, Ellig napisał:

Piękny bazarek, serdecznie zapraszam.❤️

❤️

Ciociu Droga Dziekuje Stokrosci za piekne rzeczy  pozdrawiam
  • Like 1
Posted
Dnia 13.12.2022 o 16:56, Nadziejka napisał:

Tak tak wlasnie mialam pisac do Agatki czy moze byc wspolna wysylka                                     dla Agaci  dla Jo37                                                                                                                               Teraz w tym tygodniu lada dzien bym slala wspolna paczusze

Dziękuję, idę zobaczyć czy coś dla mnie zostało.

Posted
Dnia 13.12.2022 o 19:11, ranias napisał:

Dzień dobry, poproszę nr 23,25 i 26 w opcji kt.

Kochana Moja Dziekuje Dziekuje Klaniam Pozdrawiam 

Marina Fedotova | Advocate-Art | Desenhos de fadas, Arte com fadas ...

• Nadziejka changed the title to Dolożylam num 27F Ellig Nadziejka Zapraszają-Prezentowo Księgi Ozdoby Sw. Guciowi Fidusiowi I Niespodzianka! 27.12
Posted
Dnia 13.12.2022 o 13:02, Aldrumka napisał:

a jak z wysyłką ? z jednego miejsca czy z 2, może w Wa-wie można odebrać - czy połączysz ewentualnie nasze jw fanty ?

Wysylka z jednego miejsca z Sosnowca
   Dary Elligowe sa u mnie
Posted
Dnia 13.12.2022 o 12:52, Jo37 napisał:

Poproszę nr 1 w KT

Dnia 13.12.2022 o 13:49, agat21 napisał:

Nr 3 i 13 kt poproszę

Agatko masz pw
  spisalam wkleilam zakupy Twoje z kilku kramikow  co do wysylki 
            Czy moge szykowac dla Was wspolną paczke?
       Jeszcze musze spisac dokladnie zakupy Jo37  z baz.
Posted
Dnia 13.12.2022 o 23:24, Jo37 napisał:

Wyślij moje do Aldrumki. Odbiorę od niej.

adres Aldrumki slij na nasze pw
a ja juz wszystko posprawdzam spisze