Nadziejka Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 Rozliczony na dzis: poslane do Zebry Dziekuje Wam Serca Dziekuje 302 zl Dziekuje Serca Dziekuje Klaniam! mam na koncie 25 zl i wyslane do Zebry Kupila Pani Anna Z Rodzinką za 25 zl! Nadziejkowa Znajoma Num 11 ksiazka ,,Namietnosci Eugenii R.,, Ciocia koja Cegielenka Szczescia 30 zl! Dziekuje klaniam i mam na koncie i posylam odrazu do Zebry Figunia Sercem Cegielenka Szczescia 50 zl ! Dziekuje klaniam i mam na koncie i posylam odrazu do Zebry Nadziejka Sercem Cegielenka Szczescia 15 zl mari23 Cegielki Szczescia 30 zl Dziekuje Klaniam Serce mam na koncie i wyslalam do Zebry ranias Cegielki Szczescia 26 zl Dziekuje Klaniam Serce mam na koncie i posylam do Zebry Isiak Cegielki Szczescia 30 zl Dziekuje Klaniam Serce mam na koncie i wyslalam do Zebry kropka73 Cegielki Szczescia 25 zl Dziekuje Klaniam Serce mam na koncie i wyslane do Zebry Pani Wieslawa Z Wnuczką Znajome Nadziejutkowe Cegielki Szczescia 30 zl Dziekuje Klaniam Kochane!i poslalam do Zebry Ciocia elik kup teraz Dziekuje pieknie! mam na koncie z nadplatenka 4 zl razem 31 zl Dziekuje serce!i wyslane do Zebry Num 5 szal komin azurkowy dziergany bardzo ladny4 zl Num 9 Nike woda toaletowa nowa 30 mll 23 zl Jo37 kup teraz Dziekuje pieknie mam na koncie 10 zl Num 6 sztućce do mięs, śledzi 2 sztuki nierdzewneza 5 zl Num 7 mydelko Pani walewska Sweet romance za 5 zl Dobrodzieje zapraszam z modlitwą a tutaj wątek Zebry naszej W opcji wywolawcza i kup teraz Wysylam tylko Poczta Polska paczki ekonomiczne kramik potrwa do 17 grudnia do godz 18.00 Wszystkie fanty sa wlasnoscia Nadziejkowa Nie wysylam przesylek lączonych wsp0lnych , dla kilku osob Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Polecam ogromnie polecam Num 1 ksiazka ,,Męszczyżni mojego życia, Katarzyna Dowbor stan idealny nowiutenka str 184 cena wywol 11 zl ,, Ikona polskiej telewizji opowiada o mężczyznach, którzy odegrali ważną rolę w jej życiu zawodowym i osobistym. Katarzyna Dowbor oprowadza nas po korytarzach TVP, kulisach festiwali w Opolu i Sopocie oraz milicyjnych celach, w których zdarzyło się jej wylądować. Dowiadujemy się, że Wojciech Mann to bufon, Zygmunt Chajzer udawał konduktora w pociągu, a Krzesimir Dębski świętował swe urodziny na koniu zupełnie nagi. Z kolei Włodzimierz Szaranowicz tańczył z Dowbor na stole, zaś Władysław Komar pytał ją często: „Jak tam Kasieńka? Może trzeba komuś przypie...,, Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Polecam Num 2 ksiazka Jamie ktory gral Greya.. polecam ,,Jamie Dornan Wszystkie Jego Twarze,, str 186 wiele zdjec , ciekawostki itd cena wywol 5 zl Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Polecam Num 3 ksiazka stan dostateczny ,,O Bossach Polskiej Mafii,, stron 256 ksiazka w calosci oczywiscie, wszytkie kartki,tylko strony tr zażólcone..starsza ksiega cena wywol 2 zl Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Polecam polecam swietna Num 4 ksiazka ,,Mroczny Swit,, stan nowa str 360 okladka ze skrzydelkami cena wywol 16 zl "Mroczny świt" to kryminał, którego akcja rozgrywa się dwutorowo. Czytelnik poznaje w nim dwa sposoby prowadzenia śledztwa: amerykański oraz polski. Czy sprawy toczące się po dwóch stronach oceanu mogą być ze sobą powiązane? W jak odległą historię trzeba będzie się zagłębić, by odkryć motywy każdej ze zbrodni? W Stanach Zjednoczonych dochodzi do tajemniczych morderstw. W Nowym Jorku, w apartamencie na Manhattanie, zostaje odnalezione ciało prokuratora okręgowego. W New Jersey ginie listonosz. Życie traci również pracownica ośrodka adopcyjnego w Pensylwanii. Ofiary dzielą setki mil, a jednak wszystkich zabójstw dokonała ta sama osoba. Każdy z zamordowanych urzędników ma bowiem na ciele charakterystyczny podpis – nacięcie na skórze. W dodatku zabójca zostawia ślady związane z Polską. Na miejscach zbrodni można usłyszeć muzykę Krzysztofa Pendereckiego, zobaczyć film "Nóż w wodzie" Romana Polańskiego albo słowiańskie symbole. Sprawa wygląda na skomplikowaną, dlatego podejmuje się jej doświadczony agent FBI John "Filozof" Slade. Detektywowi o polskich korzeniach towarzyszy jego partnerka Karen Lee. Jej zadaniem jest pilnowanie śledczego, który ma skłonności do omijania procedur i stosowania niekonwencjonalnych metod. Tymczasem w Polsce nadkomisarz Robert Laurentowicz szykuje się do wyjazdu do Stanów Zjednoczonych.. Sledztwo prowadzi do domu Księży....,, Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Polecam Num 5 szal komin azurkowy dziergany bardzo ladny stan bardzo dobry z delikatna zlotą nitką przetykany kolor jasny braz cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl kupila Ciocia elik dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Polecam Num 6 sztućce do mięs, śledzi 2 sztuki nierdzewne stan jak nowe cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl kupila Jo37 za 5 zl dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Polecam Num 7 Mydelko Pani Walewska Sweet Romance 1 szt piekny trwaly zapach cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl kupila Jo37 za 5 zl dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Num 8 mleczko Aro do czyszczenia ciutenke jeno użyte z 500 mll cena kup teraz 2 zl Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Polecam polecam Num 9 Nike woda toaletowa stan nowa 30 mll cena wywol 21 zl kup teraz 23 zl kupila Ciocia elik dziekuje pieknie! Nuty głowy : bergamotka, gorzka pomarańcza i gruszka. Nuty serca: porzeczki, białe kwiaty i cukier. Nuty bazy: paczula, wanilia, piżmo i malina. Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Polecam piekna ...kryminal Num 10 ksiazka,,Niepamięć,, Marek Stelar stan nowiutenka str 440 cena wywol 11 zl Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Kupila Pani Anna Z Rodzinką Sercem za 25 zl! Nadziejkowa Znajoma Dziekuje Stokroc Dziekuje Polecam polecam Num 11 ksiazka ,,Namietnosci Eugenii R.,, stan idealny str 400 duzy format romans milosc ..wojna bardzo ladnie wydana cena wywol 17 zl kup teraz 19 zl sprzedana Dziekuje! Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Z modlitwą o ktorą i ja proszę zapraszam Proszę wszystkie Dobredusze aby raz jeszcze wpisaly sie swoje licytacje bardzo prosze Dziekuje Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Pani Anna Z Rodzinką Nadziejkowa znajoma Num 11 ksiega kup teraz za 25 zl telefonicznie Dziekuje calem sercem Dziekuje Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 kropka73 Cegielenki szczescia 25 zl Dziekuje Klaniam Stokrosci kropeczko mam na koncie Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Kolejny telefon od mojej przekochanej starszej znajomej kotunkowej! Pani Wieslawa Z Wnuczka Cegielki Zycia 30 zl Dziekuje Dziekuje Klaniam Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 ZebraZebra jest tez zalogowana na forum miau i tam czaruje bazarki dla swoich lapuniek rowniez tutaj troszke porwallam skopiowalam z wateczku: ,,robię bazarki na miau.pl w dziale Pchli targ, jesli ktoś ma ochotę na coś fajnego, to zapraszam, jestem tam jako brooklynboogie 🥰 https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=215135&p=12669003#p12669003 https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=215101 https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=215155&p=12672615#p12672615 Robiłam przed pogorszeniem ogólnej sytuacji trochę biżuterii, gdyby ktoś zechciał obejrzeć moje prace, to zapraszam na blog www.biznatica.pl 🙂,, Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Zapraszam z calej duszy i rowniez prosze o modlitwe za Nadziejkowo Quote
Isiak Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 To wpisuję się na nowym bazarku: cegiełki za 30 zł proszę 🙂 1 Quote
elik Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 I ja się na nowym wpisuję 🙂 Rozpatrzyłam się i poproszę w opcji K.T.: Num 5 szal komin azurkowy dziergany bardzo ladny stan bardzo dobry z delikatna zlotą nitką przetykany kolor jasny braz cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Num 9 Nike woda toaletowa stan nowa 30 mll cena wywol 21 zl kup teraz 23 zl Czy uda się dołączyć jeszcze do fantów z poprzednich bazarków? 1 Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Dnia 6.12.2022 o 10:06, Isiak napisał: To wpisuję się na nowym bazarku: cegiełki za 30 zł proszę 🙂 Dnia 6.12.2022 o 11:17, elik napisał: I ja się na nowym wpisuję 🙂 Rozpatrzyłam się i poproszę w opcji K.T.: Num 5 szal komin azurkowy dziergany bardzo ladny stan bardzo dobry z delikatna zlotą nitką przetykany kolor jasny braz cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Num 9 Nike woda toaletowa stan nowa 30 mll cena wywol 21 zl kup teraz 23 zl Czy uda się dołączyć jeszcze do fantów z poprzednich bazarków? Dobrodziejki Dziekuje Dziekuje Klaniam Pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted December 6, 2022 Author Posted December 6, 2022 Dnia 6.12.2022 o 11:17, elik napisał: I ja się na nowym wpisuję 🙂 Rozpatrzyłam się i poproszę w opcji K.T.: Num 5 szal komin azurkowy dziergany bardzo ladny stan bardzo dobry z delikatna zlotą nitką przetykany kolor jasny braz cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Num 9 Nike woda toaletowa stan nowa 30 mll cena wywol 21 zl kup teraz 23 zl Czy uda się dołączyć jeszcze do fantów z poprzednich bazarków? Ciocia pozdrawiam paczusze wyslalam dziekuje pieknie podaje num 00 3 5900773 3 56942116 1 Quote
zebrazebra Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Nie wiem, jak mam podziękować zapomoc Nadziejce i Wszystkim Uczestnikom... Dziękuję, dziękuję bardzo!!! 🥰🥰🥰 Quote
Recommended Posts