Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies odnaleziony

Pies został złapany w poniedziałek i od razu zawieziony do lecznicy na Książęcą. Okazało się że ma Babeszię więc musi zostać w szpitaliku kilka dni. Niestety wczoraj na spacerze z lekarką uciekł.:shake:
Prosiliśmy żeby z nim nie wychodzić bo jest to dziskusek który potrzebuje czasu.
Miał założone 2 obroże. Jedną z numerem telefonu, niestety właśńie z tej obroży się wyplątał.

Najgorsze jest to że on do nikogo nie podejdzie, nie da się go tak po prostu złapać. Straż miejska powiadomiona.

Proszę rozglądajcie się, pies został trochę ostrzyżony, nie profesjonalnie więc nadal ma dłuższą sierść.

Kontakt: 507-132-363 lub 513-077-146

Czy ktoś może przygotować plakat, bardzo proszę.

Na pewno miał dom i może nawet kiedyś był kochany przez sowjego pana.
Tylko co się stało? Znudził się, zgubił? Tego się już raczej nie dowiemy:shake:

Ten psiak błąka się od dłuższego czasu po Wołomińskich ulicach.
Jest nieufny do ludzi ale za to bardzo miły i towarzyski do innych psiaków.

Widać że chciałby podejść do człowieka ale ma obawy.
Jego sierść to jeden wielki kołtun. Boję się upałów - podejżewam że już ma odpażenia pod tą kupą gnoju. Trzeba go ostrzyc. Trzeba go złapać. Trzeba mu znaleźć dom.

Ja już po raz kolejny się poddaje. Urząd się wypiął.
Nie dam go do hoteliku bo mam tam 2 psy. Z pieniędzmi u mnie krucho.
Jedyna nadzieja to DT. Po ostrzyżeniu i doprowadzeniu go do ładu nie powinno być problemu ze znalezieniem dla niego DS.
Tylko czy ktoś da mu tę szansę.

Jeśli ktoś jest mu w stanie pomóc to proszę o kontakt: 513-077-146

Posted

Pies został złapany w poniedziałek i od razu zawieziony do lecznicy na Książęcą. Okazało się że ma Babeszię więc musi zostać w szpitaliku kilka dni. Niestety wczoraj na spacerze z lekarką uciekł.:shake:
Prosiliśmy żeby z nim nie wychodzić bo jest to dziskusek który potrzebuje czasu.
Miał założone 2 obroże. Jedną z numerem telefonu, niestety właśńie z tej obroży się wyplątał.

Najgorsze jest to że on do nikogo nie podejdzie, nie da się go tak po prostu złapać. Straż miejska powiadomiona.

Proszę rozglądajcie się, pies został trochę ostrzyżony, nie profesjonalnie więc nadal ma dłuższą sierść.

Czy ktoś może przygotować plakat, bardzo proszę.

Posted

Wydrukowałam sobie plakacik w formacie A4 czarno biały.
Zdjęcia faktyczne słabizna - ale trudno.

Pojadę w okolice ul. Książęcej, porozwieszam cosik.

Ale pech, Anouk tyle czasu starała się o tego psa :shake:

Podam link dalej

Posted

[quote name='Negri_2008']Wydrukowałam sobie plakacik w formacie A4 czarno biały.
Zdjęcia faktyczne słabizna - ale trudno.

Pojadę w okolice ul. Książęcej, porozwieszam cosik.

Ale pech, Anouk tyle czasu starała się o tego psa :shake:

Podam link dalej

No niestety zdjęcia kicha totalna. Jakby jednak ktoś miał lepsze, nie zmniejszane nie poprawiane podeslijcie to zrobie nowy plakat.
Mój mail jakby co [email protected]

Posted

Cioteczko Isadoro dziękujemy za plakacik ale mam prośbę prosze zmień tekst na mniej złożony np:

Zaginął Foksterier
Z lecznicy przy ul.Książecej uciekł Foksterier.
Ma na sobie obrożę. Jest ostrzyżony więc wygląda troszkę inaczej niż na zdjęciu. Jest bardzo nieufny w stosunku do ludzi.
Będziemy wdzięczni za każdą informację o jego miejscu pobytu.

Nagroda!!!

Posted

Psiak już bezpieczny!

Dzięki plakatom Isadory i dzięki temy że Negri je porozwieszała wieczorem zadzwonili ludzie że go widzieli. Od razu ruszyliśmy na poszukiwania. Udało się!

Bardzo dziękuję cioteczce Isadorze:loveu: i Negri:loveu: