diuna_wro Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Super, ze wyniki moczu są OK. :multi: Zdziwiła mnie opinia weta, że w jednej nodze Promyk zupełnie nie ma czucia. Nie ma czucia głębokiego? Czy możliwe, by chodził, by tą nogą poruszał? Muszę to obgadać z rehabilitantką. Dam znać.
clint_cu Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dzisiaj Promyk będzie mial pobieraną krew w celu zbadania poziomu mocznika. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie w porządku... :)
clint_cu Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Są już wyniki badania krwi Promyka :) Poziom mocznika jest w normie :) Ma tylko bardzo delikatny stan zapalny, przez 2 tygodnie będzie dostawał Urosept a potem badanie kontrolne. Ale generalnie wszystko jest z jego nerkami i pęcherzem ok :) Coraz częściej Promyk spaceruje bez smyczy, świetnie daje sobie radę i nawet próbuje chodzić przy nodze ... :)
diuna_wro Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Clint, zapytaj więc (proszę:diabloti:) weta czy zgadza się podawać UBRETID. Jeśli tak - podasz mi na PM adres schronu albo Twój, a ja wyślę.
clint_cu Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ok, spytam. Ale z naszym wetem będę mógł pogadać dopiero w przyszłym tygodniu (prawdopodobnie we wtorek). Pozdrawiam w imieniu Promyka :)
Panca Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 pozdrowienia dla naszego malego, dzielnego bohatera
Ajula Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='clint_cu'] Coraz częściej Promyk spaceruje bez smyczy, świetnie daje sobie radę i nawet próbuje chodzić przy nodze ... :)[/QUOTE] cudowny psiak, naprawdę za tą dzielność należy mu się własny domek
__Lara Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Panca']pozdrowienia dla naszego malego, dzielnego bohatera[/QUOTE] Ja też się dołączam.
clint_cu Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Witam wszystkich dogomaniaków :) Przez parę dni się nie odzywałem, ale to nie znaczy, że Promyk pozbawiony był codziennych spacerów. Dzielnie maszeruje nasz mały bohater... coraz częściej bez szeleczek. Świetnie sobie radzi, próbuje nawet zabawy z innymi psiakami :) Diuna, wczoraj rozmawiałem z naszym wetem w sprawie leku, o którym pisałaś. Mam nadzieję, że jutro już będę znał odpowiedź i od razu Ci ją przekażę:)
__Lara Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='clint_cu']Witam wszystkich dogomaniaków :) Przez parę dni się nie odzywałem, ale to nie znaczy, że Promyk pozbawiony był codziennych spacerów. Dzielnie maszeruje nasz mały bohater... coraz częściej bez szeleczek. Świetnie sobie radzi, próbuje nawet zabawy z innymi psiakami :) Diuna, wczoraj rozmawiałem z naszym wetem w sprawie leku, o którym pisałaś. Mam nadzieję, że jutro już będę znał odpowiedź i od razu Ci ją przekażę:)[/QUOTE] Świetnie, że ma takie codzienne towarzystwo :D
Karolcia_ko5 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Znalazłam takie zdjątko ;) [img]http://img218.imageshack.us/img218/7779/promyk.jpg[/img]
Akrum Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='Karolcia_ko5']Znalazłam takie zdjątko ;) [img]http://img218.imageshack.us/img218/7779/promyk.jpg[/img][/QUOTE] Ło... jaki kochany słodziak :) A ten pycholek - tylko przytulać :)
Magnesiatko Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Karolcia_ko5']Znalazłam takie zdjątko ;) [img]http://img218.imageshack.us/img218/7779/promyk.jpg[/img][/QUOTE] JAkie Słoneczko :) Promyk ogon do góry :) Będzie dobrze :)
_Pixia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie. Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza. Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry. Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia. Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url]
martka1982 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 A dobrze mu mijają, dziś sobie spacerował bez smyczy i chyba nawet za bardzo mu się nie chciało -wołał siedzieć i się rozglądać
Recommended Posts