diuna_wro Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 clint_cu napisał(a):Skoro już tak się poklonowało to chyba nie mam wyjścia :) Diuna, zrobię tak jak radzisz. Co do tego badania moczu to myślę, że nie ma problemu, ale decyzję musi podjąć nasz wet. Spytam - obiecuję ! Clint, jakbym tylko mogła - wyściskałabym Cię za to!!! (clintowa żono/dziewczyno/kochanko! wybacz tę poufałość)
martka1982 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 z tymże Promyczek już właściwie zdrowszy nie będzie a szanse na ds nikłe:(
amica Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Czyli tak naprawdę całą energie powinno się skupić na znalezieniu mu DS? Z tego co czytam na wątku to Clint_cu naprawdę bardzo dba żeby maluch miał dobrą opiekę, na tyle ile to możliwe w schronisku. To, że maluszek nie kontroluje potrzeb fizjologicznych, to chyba największy albo może jedyny kłopot przy adopcji :( Nie traćmy nadziei!!!! Będe rozgłaszać malucha!
clint_cu Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Diuna, nie mam nic przeciwko temu wyściskaniu :)
clint_cu Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 No cóż.... Promyk odspacerował dzisiaj swoje... Jest cudowny, czeka na mnie i na spacer. Nie macie pojęcia jak ta psina potrafi się cieszyć. Nie wyobrażam sobie dnia bez spaceru z Promykiem :) Diuna, co z tym wyściskaniem? Jeśli chodzi o żonę, dziewczynę i kochankę to spoko - nie mam :(((
diuna_wro Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Clint, to ja Cię wirtualnie ... ściskam mocno ramionami jak żona/dziewczyna:loveu:, a udami jak kochanka:diabloti: Ale, ale! najpierw to Ty mi ładnie opowiedz, czy choć próbowałeś opróżnić Promykowi pęcherz:evil_lol: Za te codzienne spacerki - szacunek, Clint, poważnie. Nie zaprzestawaj.
Magnesiatko Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 diuna_wro napisał(a):zdublowany post Hehe diuna coś Ci się to całowanie i ściskanie spodobało, że dwa razy weszło ;P;P;P
diuna_wro Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Magnesiatko napisał(a):Hehe diuna coś Ci się to całowanie i ściskanie spodobało, że dwa razy weszło ;P;P;P zaraz, zaraz! a gdzie jest mowa o całowaniu?:crazyeye:
clint_cu Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Przez parę dni miałem kłopoty z wejściem na dogo, ale to nie znaczy, że Promyk nie spacerował. Dzień w dzień swoje 30-40 minut odspacerowywał (chyba wymyśliłem nowe słowo:)). Diuna, robię co mogę, żeby Promyczek wysikał się porządnie i z tym to w zasadzie kłopotu nie ma. Mam nadzieję, że w czwartek będę się widział z naszym Wetem i pogadam na temat badania moczu.
Ajula Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 weszłam tu przez banerek, przeczytałam wątek, obejrzałam filmiki i zdjęcia, i jestem pod wielkim wrażeniem! nawet wtedy, kiedy Promyk tylko ciągnął za sobą te biedne łapki, pokazywał niesamowitą wolę życia to niezwykły psiak i w dodatku śliczny :loveu: wielkie słowa uznania dla wolontariuszy, za Waszą pracę i troskę :Rose: wzięłam sobie banerek
__Lara Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 clint_cu napisał(a):Przez parę dni miałem kłopoty z wejściem na dogo, ale to nie znaczy, że Promyk nie spacerował. Dzień w dzień swoje 30-40 minut odspacerowywał (chyba wymyśliłem nowe słowo:)). Diuna, robię co mogę, żeby Promyczek wysikał się porządnie i z tym to w zasadzie kłopotu nie ma. Mam nadzieję, że w czwartek będę się widział z naszym Wetem i pogadam na temat badania moczu. Fajnie, że ma takie spacerki :D
feliksik Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 clint_cu i Diunka robicie super robotę dla Promyczka - oby to przyniosło mu domek
clint_cu Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Nie zapominajmy o tym co dla Promyka zrobiła Marta ! W akcję rechabilitacji oraz w szukanie nowego domku dla Promyka Marta włożyła wiele serca. Jej zaangażowanie jest naprawdę ogromne !!! Tak naprawdę to Ona jest motorem wszystkich akcji związanych z Promykiem.
Karolcia_ko5 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [SIZE="3"]Porzucona w stercie liści 5-miesięczna Sarenka szuka nowego domku. Zapraszam na wątek!! http://www.dogomania.pl/threads/181212-Porzucona-w-stercie-liA-cie-5-miesiAE-czna-Sarenka-czeka-na-swA-j-dom-PomA-A
martka1982 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 clint......nie baw się w pijar pliz diuna - dzięki:)
__Lara Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 martka1982 napisał(a):clint......nie baw się w pijar pliz diuna - dzięki:) martko, clint ma zdecydowanie rację :)
Recommended Posts