Jump to content
Dogomania

***** R O Z L I C Z O N Y *** TRUCIZNA I obiady domowe i konfitury *** dla Promyka, Tuptusia i innych staruszków u Molly ***

Recommended Posts

Posted
Dnia 12.10.2022 o 00:43, Poker napisał:

wpłacone, a gdzie trucizna?

Dnia 27.09.2022 o 19:42, Poker napisał:

Wpadłam po łychę.

Drugiej łychy nie dostaniesz   nie.gif

Posted
Dnia 12.10.2022 o 12:28, Poker napisał:

Muszę poszukać zwłok. Może ktoś dam się uraczył. A ja chciałam konkretnemu draniowi zapodać.

To jesteś stratna. Mogę Ci sprzedać drugą łychę za pół ceny. Trochę zwietrzała, mniej świeci chyba.

Posted
Dnia 12.10.2022 o 15:52, rozi napisał:

Tak mi ułatwiasz, że Agat bym pominęła, bo masz dwie siódemki  :DDD

😄

"nie mogę dogadać się z kompem przy zmianach"..., poprawiłam 😜

Posted
Dnia 12.09.2022 o 21:36, rozi napisał:

ROZLICZENIOWY POST

1. Aga76 - wiadomo co + Tajemnica + gruszeczka + malina żółta + malina czerwona z jeżyną + malina żółta z jeżyną i oregano + co rusz coś - 84zł - wpłacone 100zł   serce.gif

2. uxmal - porcja klopsików + porcja placków z kabaczka + porzeczkoagrest z oregano + dwa ogórki + wiadomo co + trzy zgadywanki - 70zł

3. Nesiowata - wiadomo co razy dwa - 20zł - wpłacone 20zł   serce.gif

4. Jo37 - czerwona porzeczka z oregano + przepis na galaretkę dla dorosłych + ogórek + łyżka trucizny + jeszcze jeden ogórek - 38zł - wpłacone 38zł   serce.gif

5. b-b  - trzy garstki surówki - 9zł - wpłacone 20zł   serce.gif

6. Iv_ - tajemnica chrupiących z kabaczka + malutka naprawdę sadzonka macierzanki + ogórek + jeszcze jeden ogórek + zgadywanka + co rusz coś + zdjęcie - 26,50 - wpłacone 30zł  serce.gif

7. jola&tina - tajemnica + wiadomo co + zgadywanka - 20zł - wpłacone 20zł   serce.gif

8. Alaskan malamutte - wiadomo co + tajemnica paczuszki - 20zł - wpłacone 20zł   serce.gif

9. Aska7 - pięć łyżek trucizny + zgadywanka x 2 - 60zł

10. Bogusik - dwa razy wiadomo co + dwie porcje klopsików + dwie chochelki sosu - 50zł - wpłacone 50zł   serce.gif

11. iwna5702 - wiadomo co + dwie chochelki sosu - 20zł - wpłacone 20zł   serce.gif

12. agat21 - żółta malina + malina żółta z jeżyną i oregano + porzeczkoagrest z macierzanką - 60zł - wpłacone 60zł   serce.gif

13. Poker - łyżka trucizny - 10zł - wpłacone 10zł   serce.gif

14. koja - cztery łyżki trucizny w cenie trzech - 30zł - wpłacone 30zł   serce.gif

15. Pani Irenka - dwa razy brzoskwinia + dwie porcje suszonych jabłuszek - 70zł - wpłacone 70zł  serce.gif

16, dwbem - suszone jabłuszka - 15zł - wpłacone 15zł   serce.gif

.

Uzupełniam   pisze.gif

Posted
Dnia 12.09.2022 o 21:36, rozi napisał:

ROZLICZENIOWY POST

1. Aga76 - wiadomo co + Tajemnica + gruszeczka + malina żółta + malina czerwona z jeżyną + malina żółta z jeżyną i oregano + co rusz coś - 84zł - wpłacone 100zł   serce.gif

2. uxmal - porcja klopsików + porcja placków z kabaczka + porzeczkoagrest z oregano + dwa ogórki + wiadomo co + trzy zgadywanki - 70zł - wpłacone 70zł  serce.gif

3. Nesiowata - wiadomo co razy dwa - 20zł - wpłacone 20zł   serce.gif

4. Jo37 - czerwona porzeczka z oregano + przepis na galaretkę dla dorosłych + ogórek + łyżka trucizny + jeszcze jeden ogórek - 38zł - wpłacone 38zł   serce.gif

5. b-b  - trzy garstki surówki - 9zł - wpłacone 20zł   serce.gif

6. Iv_ - tajemnica chrupiących z kabaczka + malutka naprawdę sadzonka macierzanki + ogórek + jeszcze jeden ogórek + zgadywanka + co rusz coś + zdjęcie - 26,50 - wpłacone 30zł  serce.gif

7. jola&tina - tajemnica + wiadomo co + zgadywanka - 20zł - wpłacone 20zł   serce.gif

8. Alaskan malamutte - wiadomo co + tajemnica paczuszki - 20zł - wpłacone 20zł   serce.gif

9. Aska7 - pięć łyżek trucizny + zgadywanka x 2 - 60zł - wpłacone 60zł   serce.gif

10. Bogusik - dwa razy wiadomo co + dwie porcje klopsików + dwie chochelki sosu - 50zł - wpłacone 50zł   serce.gif

11. iwna5702 - wiadomo co + dwie chochelki sosu - 20zł - wpłacone 20zł   serce.gif

12. agat21 - żółta malina + malina żółta z jeżyną i oregano + porzeczkoagrest z macierzanką - 60zł - wpłacone 60zł   serce.gif

13. Poker - łyżka trucizny - 10zł - wpłacone 10zł   serce.gif

14. koja - cztery łyżki trucizny w cenie trzech - 30zł - wpłacone 30zł   serce.gif

15. Pani Irenka - dwa razy brzoskwinia + dwie porcje suszonych jabłuszek - 70zł - wpłacone 70zł  serce.gif

16, dwbem - suszone jabłuszka - 15zł - wpłacone 15zł   serce.gif

.

Wszystkie wpłaty na koncie staruszków

Zebraliśmy 633zł

samba.gif

• Like 2
Posted
Dnia 14.10.2022 o 16:02, rozi napisał:

Wszystkie wpłaty na koncie staruszków

Zebraliśmy 633zł

samba.gif

Bardzo bardzo dziękuję za udział w bazarku 🙂❤️

Rozi, wielkie dzięki za bazarek dla staruszków ❤️

Rozliczę  na wątku Promyczka

• Like 2
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 28.10.2022 o 17:13, Jo37 napisał:

Paczka dotarła do p. Irenki. Przekazuję podziękowania.

Numer konta przekazany. Paczka kosztowała 20,00 zł.

Dziękuję za informację. Pieniążki za wysyłkę mam na koncie.

Bazarek uznaję za rozliczony. Wiem co gdzie dotarło, niektóre rzeczy są odsunięte w czasie z woli kupujących.

• rozi changed the title to ***** R O Z L I C Z O N Y *** TRUCIZNA I obiady domowe i konfitury *** dla Promyka, Tuptusia i innych staruszków u Molly ***