Jump to content
Dogomania

***** R O Z L I C Z O N Y *** TRUCIZNA I obiady domowe i konfitury *** dla Promyka, Tuptusia i innych staruszków u Molly ***

Recommended Posts

Posted
Dnia 5.10.2022 o 20:34, uxmal napisał:

On wróci do Ciebie. Szuka może miejsca na zimę.

Jakby był wyrzucony niedawno to by chyba nie był taki spokojny. W lutym lub styczniu znalazłam psa na parkingu. Nie chciał sie ruszyć stamtąd. Wzięłam go więc pod pachę (bo nie miał nic na sobie) i czekałam razem z nim. Tak z godzine może. Tego jego uporu że zostaje w TYM miejscu nie zaponmę.

NIezwykłe.

i co bylo dalej?

Posted
Dnia 6.10.2022 o 09:54, Kamila Proc napisał:

i co bylo dalej?

Stalam i stalam. I się doczekałam.:) Przyjechał facet po psa. Nie zdążył mu wskoczyć do samochodu. A on odjechał. Okazało się że pies chipa też nie ma. 

• Like 1
Posted
Dnia 6.10.2022 o 15:50, uxmal napisał:

Stalam i stalam. I się doczekałam.:) Przyjechał facet po psa. Nie zdążył mu wskoczyć do samochodu. A on odjechał. Okazało się że pies chipa też nie ma. 

ufff

Posted
Dnia 6.10.2022 o 15:50, uxmal napisał:

Tutaj przynajmniej szczęśliwe zakończenie 🙂

Posted

kupiłam dzisiaj te kosztele. Ale chyba to nie TE kosztele o których mówiłyście. Słodkie są ale w smaku przypominają mi takie typowe jabłko. Chyba Lobo się nazywa.

Posted

Dziś Perełka wykonała numer koncertowy.

Śmy były w lesie, ja się gapię na runo, w celu grzybów, pies lekko znudzony. Przecina nam drogę gostek z rowerem, nie pozwalam psu podejść do niego. Poszedł, przestaję pilnować psa, on (ona) to wie, i sru po cichu obejrzeć gostka....

Daleko pobiegła, aż do szosy, może i dalej. Wróciła, oczywiście, ale mi się grzybów odechciało. Nie ma nic gorszego, niż przemądrzały, niezależny pies.

Posted
Dnia 6.10.2022 o 20:32, uxmal napisał:

kupiłam dzisiaj te kosztele. Ale chyba to nie TE kosztele o których mówiłyście. Słodkie są ale w smaku przypominają mi takie typowe jabłko. Chyba Lobo się nazywa.

Moje już w plamkach, to nie zobaczysz smaku, ale może na drzewie się coś jeszcze znajdzie.

Posted
Dnia 7.10.2022 o 07:33, Jo37 napisał:

Ale dzisiaj jest piątek. 

Dżizas, ale zakręcona jestem 😄 😄

Podarowałaś mi jeden dzień 😉

• Like 2
Posted

Próbowałam zorganizować bezpłatny przejazd wszystkich towarów warszawskich, ale niestety, nikt nie może odebrać w niedzielę wieczorem z Dworca Zachodniego. Tak więc poproszę pomału adresy na PW. Koszty podam po wysłaniu, sami swoi na bazarku :).

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0243.gif