Jump to content
Dogomania

DZIŚ KONIEC !! Ciuszki, torebka, prawie crooksy, dla malizny z łańcucha i jej bobaska. Do 12.09. g.22

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, myślałam, że spodnie będą mogły przyjść na mój adres razem z tamtymi fantami. Jeśli już wszystko spakowane, to może mogłabyś odłożyć mi te spodnie do następnego bazarku? 

Posted

Przepraszam ,że znowu po zamknięciu , ale jestem na wyjeździe , tu nie zawsze mam dostęp do netu ale jeśli jeszcze można to poproszę torbę nr 12 i dostawa jak zwykle , jeśli można prosić ? Dziękuję .

Posted
Dnia 13.09.2022 o 09:36, anica napisał:

Przepraszam ,że znowu po zamknięciu , ale jestem na wyjeździe , tu nie zawsze mam dostęp do netu ale jeśli jeszcze można to poproszę torbę nr 12 i dostawa jak zwykle , jeśli można prosić ? Dziękuję .

Bluzka już dostarczona, ale nie ma problemu z torbą. Tyle, że raczej dostarczę ją po 30 września.

Wpisuję torbą za CW i założę, żeby rozliczyć bazarek.

Dnia 13.09.2022 o 11:52, elmas napisał:

Tu też potwierdzam odbiór przesyłki. Spodnie rzeczywiście świetne, dzięki 🙂

poczta sprawna, cieszę się, że spodnie się podobają.

Posted
Dnia 13.09.2022 o 14:04, Poker napisał:

Bluzka już dostarczona, ale nie ma problemu z torbą. Tyle, że raczej dostarczę ją po 30 września.

Wpisuję torbą za CW i założę, żeby rozliczyć bazarek.

poczta sprawna, cieszę się, że spodnie się podobają.

Jasne że tak , poczekam spokojnie po 30 a teraz mogę zrobić przelew ? bardzo dziękuję za dostawę , bluzeczka super!