NikaEla Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 Dnia 12.10.2022 o 09:23, mari23 napisał: Wojnowice gmina Miękinia - tuż pod Wrocławiem, do Leśnicy 8 km, do centrum ok. 25 km Te drugie Wojnowice są dalej chyba 😉 tak , tak o tych pierwszych mówię 🙂 Quote
mari23 Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Dnia 12.10.2022 o 16:45, NikaEla napisał: tak , tak o tych pierwszych mówię 🙂 Tam wszędzie sosny wokół, stąd zdjęcie mi się skojarzyło z działkami wokół wsi :) w każdym kierunku droga dwukilometrowa, przez sosnowy lub mieszany las... Kiedyś to była piękna, cicha i spokojna wioseczka.... niestety od pewnego czasu to się zmienia i nie lubię jeździć tam w niedzielę. Mój Łatuś[*] był właśnie porzucony pod wojnowickim zamkiem, ktoś "zapomniał", że z psem przyjechał... Quote
rozi Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Pokażę moje ciemierniki i niestety, nie będę ich ruszać, żeby coś się z nimi nie stało :(. Może za jakiś czas. Quote
Recommended Posts