Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamarłam. Wygląda jak moja przygarnięta Mania (różnice są tu wręcz subtelne), a do tego imię ma to samo. :-( Postaram się zasięgnąć o niej więcej języka. Przydałyby się lepsze fotki. Doczytałam, że do dziś miała być na kwarantannie. Inne info, wiek 6 lat i "Gdyby Maniusia umiała mówić, zapewne powiedziałaby jak bardzo się boi. Maniusia ma głowę spuszczoną jakby się wstydziła, że nie ma już prawdziwego domu. O taki prawdziwy dom dla Maniusi prosimy. Sunia jest bardzo spokojna i łagodna, prawdziwie kieszonkowy z niej piesek."

Na stronie są i inne zdjęcia...

Posted

auraa napisał(a):
czy ona jest bezpieczna? Oby znowu nie doszło do tragedii :shake:.

Nie wiem auraa,majga napisała,ze dowie sie czegos wiecej o maliznie:roll:

Posted

Poprosiłam Anovip1 o pomoc. Odpisała. W tygodniu ma być w schronie. Jeśli to będzie tylko możliwe dopyta o sunię i postara się porobić zdjęcia. Będę czekać, bo chciałabym ją poogłaszać. Biedna, przerażona kruszyna. :-(

Posted

[quote name='rita60']W schronisku jest jeszcze taka malizna/sorry Maniusiu za offa/:roll:
MAMBA, nr 88
Moze kogos zaurocza te słodkie,malenkie dziewczynki:roll:

Czy obie sunie Maniusia i Mamba nie przestraszylyby sie kamer?
Bylabym w stanie pomoc przez ogloszenie ich w TV
Lodz jest blisko Warszawy, moze bylybyscie chetne na przyjazd do Warszawy, przy okazji mozna powiedziec pare slow o schronisku...

Posted

Myślę ,że byłoby bardzo dobrze gdyby pokazano je w TV, może akurat ktoś by je zobaczył i zechciał przygarnąć maleństwa. Są tak śliczne obie ,malutkie , zastraszone ,że życze im z całego serca dobrego domku!
:fadein::Dog_run:

Posted

aldira napisał(a):
Myślę ,że byłoby bardzo dobrze gdyby pokazano je w TV, może akurat ktoś by je zobaczył i zechciał przygarnąć maleństwa. Są tak śliczne obie ,malutkie , zastraszone ,że życze im z całego serca dobrego domku!
:fadein::Dog_run:

Bylabys zdecydowana przyjechac z nimi?
Ja tez mysle ze to bylaby duza szansa dla psinek

Posted

Maszaberla napisał(a):
Bylabys zdecydowana przyjechac z nimi?
Ja tez mysle ze to bylaby duza szansa dla psinek

Bardzo żałuję , ale nie mogę :placz:gdyż nie mam możliwości , do Łodzi mam dość daleko :-(.
Może jest ktoś kto mieszka w Łodzi , lub okolicach i zajął by się tym.
Im naprawdę potrzebne są domki :-(

Posted

aldira napisał(a):
Bardzo żałuję , ale nie mogę :placz:gdyż nie mam możliwości , do Łodzi mam dość daleko :-(.
Może jest ktoś kto mieszka w Łodzi , lub okolicach i zajął by się tym.
Im naprawdę potrzebne są domki :-(

To w takim razie jesli znajdziesz kogos chetnego ze schroniska w Lodzi to jestem do Waszej dyspozycji - mysle tez ze czas tez gra tu wazna role :-(

Posted

aldira a moze pociagniesz ten watek,jako watek o takich kieszonkowych maliznach:roll:ten kto bedzie szukał takiego małego szczescia,znajdzie tutaj skomasowane w jednym watku,co ty na to:roll: