aldira Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Małe pieski z Łodzi szukają nowych domków. Kontakt w sprawie adopcji: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=onas Oto niektóre z łódzkich maleństw w potrzebie: MALAGA, nr 366/6 LAT/ FRANKO, nr 462/ 5 LAT/ PESTKA, nr 11/ 8 LAT/ Pozostałe malizny strona 28-29, 31-33,40,44,46-47 Quote
auraa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Biedactwo, widać jaka jest zrezygnowana:shake: Quote
majqa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Zamarłam. Wygląda jak moja przygarnięta Mania (różnice są tu wręcz subtelne), a do tego imię ma to samo. :-( Postaram się zasięgnąć o niej więcej języka. Przydałyby się lepsze fotki. Doczytałam, że do dziś miała być na kwarantannie. Inne info, wiek 6 lat i "Gdyby Maniusia umiała mówić, zapewne powiedziałaby jak bardzo się boi. Maniusia ma głowę spuszczoną jakby się wstydziła, że nie ma już prawdziwego domu. O taki prawdziwy dom dla Maniusi prosimy. Sunia jest bardzo spokojna i łagodna, prawdziwie kieszonkowy z niej piesek." Na stronie są i inne zdjęcia... Quote
rita60 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Nie masz co sie wstydzic malenka:shake:niech sie wstydza ci,co cie zostawili:angryy: Kto da domek tej zrezygnowanej maliznie:-( Quote
auraa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 czy ona jest bezpieczna? Oby znowu nie doszło do tragedii :shake:. Quote
rita60 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 auraa napisał(a):czy ona jest bezpieczna? Oby znowu nie doszło do tragedii :shake:. Nie wiem auraa,majga napisała,ze dowie sie czegos wiecej o maliznie:roll: Quote
majqa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Poprosiłam Anovip1 o pomoc. Odpisała. W tygodniu ma być w schronie. Jeśli to będzie tylko możliwe dopyta o sunię i postara się porobić zdjęcia. Będę czekać, bo chciałabym ją poogłaszać. Biedna, przerażona kruszyna. :-( Quote
rita60 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 W schronisku jest jeszcze taka malizna/sorry Maniusiu za offa/:roll: MAMBA, nr 88 Moze kogos zaurocza te słodkie,malenkie dziewczynki:roll: Quote
Maszaberla Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rita60']W schronisku jest jeszcze taka malizna/sorry Maniusiu za offa/:roll: MAMBA, nr 88 Moze kogos zaurocza te słodkie,malenkie dziewczynki:roll: Czy obie sunie Maniusia i Mamba nie przestraszylyby sie kamer? Bylabym w stanie pomoc przez ogloszenie ich w TV Lodz jest blisko Warszawy, moze bylybyscie chetne na przyjazd do Warszawy, przy okazji mozna powiedziec pare slow o schronisku... Quote
majqa Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Taka jestem ciekawa, jak wygląda spojrzenie tych cudnych, zastraszonych oczek. Quote
aldira Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Myślę ,że byłoby bardzo dobrze gdyby pokazano je w TV, może akurat ktoś by je zobaczył i zechciał przygarnąć maleństwa. Są tak śliczne obie ,malutkie , zastraszone ,że życze im z całego serca dobrego domku! :fadein::Dog_run: Quote
Maszaberla Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 aldira napisał(a):Myślę ,że byłoby bardzo dobrze gdyby pokazano je w TV, może akurat ktoś by je zobaczył i zechciał przygarnąć maleństwa. Są tak śliczne obie ,malutkie , zastraszone ,że życze im z całego serca dobrego domku! :fadein::Dog_run: Bylabys zdecydowana przyjechac z nimi? Ja tez mysle ze to bylaby duza szansa dla psinek Quote
aldira Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Maszaberla napisał(a):Bylabys zdecydowana przyjechac z nimi? Ja tez mysle ze to bylaby duza szansa dla psinek Bardzo żałuję , ale nie mogę :placz:gdyż nie mam możliwości , do Łodzi mam dość daleko :-(. Może jest ktoś kto mieszka w Łodzi , lub okolicach i zajął by się tym. Im naprawdę potrzebne są domki :-( Quote
Maszaberla Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 aldira napisał(a):Bardzo żałuję , ale nie mogę :placz:gdyż nie mam możliwości , do Łodzi mam dość daleko :-(. Może jest ktoś kto mieszka w Łodzi , lub okolicach i zajął by się tym. Im naprawdę potrzebne są domki :-( To w takim razie jesli znajdziesz kogos chetnego ze schroniska w Lodzi to jestem do Waszej dyspozycji - mysle tez ze czas tez gra tu wazna role :-( Quote
rita60 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 :multi::multi::multi:Maniusia poszła do domku:multi::multi::multi:badz szczesliwa malizno. Quote
nika28 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 rita60 napisał(a)::multi::multi::multi:Maniusia poszła do domku:multi::multi::multi:badz szczesliwa malizno. Bardzo się cieszę :multi: :loveu: Quote
Maszaberla Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 rita60 napisał(a)::multi::multi::multi:Maniusia poszła do domku:multi::multi::multi:badz szczesliwa malizno. Wspaniale :multi: Quote
auraa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Wspaniałe wiadomości!!!. Teraz czas na drugą sunieczkę!!!!!! Quote
majqa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Wspaniałe wieści!!! Powodzenia maleńka!!! :lol: Quote
rita60 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 aldira a moze pociagniesz ten watek,jako watek o takich kieszonkowych maliznach:roll:ten kto bedzie szukał takiego małego szczescia,znajdzie tutaj skomasowane w jednym watku,co ty na to:roll: Quote
Recommended Posts