Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skorzystam i mega podziękuję Konradowi i jego ekipie za ogromną pomoc a przede wszystkim wielka buzia dla każdego kto licytował. Bez takich super kupujących nic by się nie udało.
Jutro towarek przyjeżdża do mnie a że jestem chora to akurat będę wszystko pakować i postaram się od poniedziałku zacząć wysyłki 🙂

• Upvote 1
Posted

Melduję że dostarczyłem kosmetyki,odebrałem wykaz wpłat więc uzupełniłem nadpłaty 💖
Czekamy na odzew już tylko 3 osób.
Wysyłki będą się przez weekend pakować i rozsyłanie zacznie się od poniedziałku.

Posted
Dnia 10.09.2022 o 10:58, Kmicic666 napisał:

znowu coś pomyliłem? Napisz proszę co się nie zgadza?

Nie dopisałeś do mojej kwoty na pierwszej stronie kosmetyków z "dogrywki". Wszystko razem wyszło 387 zł i tyle wpłaciłam plus koszty przesyłki

Posted
Dnia 10.09.2022 o 14:33, agat21 napisał:

Nie dopisałeś do mojej kwoty na pierwszej stronie kosmetyków z "dogrywki". Wszystko razem wyszło 387 zł i tyle wpłaciłam plus koszty przesyłki

o cholera.masz rację,przepraszam 😕

Posted

Osoby których wysyłki poszły pocztą lub orlen paczką mają numery nadania w swoich skrzynkach.
Osoby których paczki poszły paczkomatem mają zapewne info w aplikacji jeśli posiadają lub na mailu 🙂
Gdyby ktoś potrzebował numeru to dajcie znać-wyślę.