Jump to content
Dogomania

Zakończony! Dołożyłam coś :) Coś dla ducha i dla ciała oraz cegiełki imienne dla 2 kotków - bazarek czynny do 14.08. do godziny 22:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.08.2022 o 06:07, UlaFeta napisał:

Też dostałam PW.😁

Nie dość, że przegrałam to muszę zapłacić 🤦No luuudzie😜

Dzień dobry 😀

Bo życie jest ciężkie i sprawiedliwości brak 😞 I na dodatek te bżytkie koty nam się plączą pod nogami 🙂

Posted
Dnia 16.08.2022 o 17:43, jola&tina napisał:

Bo życie jest ciężkie i sprawiedliwości brak 😞 I na dodatek te bżytkie koty nam się plączą pod nogami 🙂

Zapłaciłam, niestety 😭

• Like 1
Posted

Poprosiłam Jolę,żeby została skarbnikiem mamy i malenstwa.

Będzie sporo wydatków za jakieś 1,5 miesiąca.

Cały kociniec tymczasowy na razie daję radę wyżywić i zapewnić byt.

Wkrótce zrobię bazarek.

Jola&Tina,zgadzasz się?

• Like 1
Posted
Dnia 16.08.2022 o 19:48, rozi napisał:

Ja też. Puknąć się trzeba  🙄

Żeby choć kilo cukru przysłali.😜

Dnia 16.08.2022 o 19:35, guccio napisał:

Wkrótce zrobię bazarek.

Jola&Tina,zgadzasz się?

Musi🤓 łaski nie robi.😂

Posted
Dnia 16.08.2022 o 20:01, UlaFeta napisał:

Żeby choć kilo cukru przysłali.😜

Wiesz jaki ten cukier byłby drogi, przesyłki kosztują 😞
Poza tym cukier jest niezdrowy.

Dnia 16.08.2022 o 20:01, UlaFeta napisał:

Musi🤓 łaski nie robi.😂

Zastanowię się 🙂

Posted
Dnia 16.08.2022 o 19:35, guccio napisał:

Wkrótce zrobię bazarek.

Jola&Tina,zgadzasz się?

Z wielką radością 🙂 zgadzam się zostać skarbnikiem Igi i Wieczorka w zakresie wydatków weterynaryjnych.
Gdy rozpoczynałam ten bazarek dochód miał być przeznaczony ogólnie dla kotów pod opieką guccio.
Ale wtenczas nie było na świecie Wieczorka (i nic nie wskazywało, że będzie 🙂 ) a Iga (wówczas bezimienna) miała być krótko na czas badań wet.
Pod koniec września obydwie kicie muszą przejść badania wet., szczepienia, Iga sterylkę.
Oj będą potrzebne pieniądze, będą.
Jeżeli jest Wasza wola i zgoda na to, aby pieniądze z tego bazarku przeznaczyć na wydatki wet. dla Igi i Wieczorka, to jako skarbnik zobowiązuję się, że  tych pieniędzy (a może z następnych bazarków też 🙂 ) na inny cel wydać  nie pozwolę !!!!!!

• Like 1
Posted
Dnia 16.08.2022 o 20:50, jola&tina napisał:

Z wielką radością 🙂 zgadzam się zostać skarbnikiem Igi i Wieczorka w zakresie wydatków weterynaryjnych.
Gdy rozpoczynałam ten bazarek dochód miał być przeznaczony ogólnie dla kotów pod opieką guccio.
Ale wtenczas nie było na świecie Wieczorka (i nic nie wskazywało, że będzie 🙂 ) a Iga (wówczas bezimienna) miała być krótko na czas badań wet.
Pod koniec września obydwie kicie muszą przejść badania wet., szczepienia, Iga sterylkę.
Jeżeli jest Wasza wola i zgoda na to, aby pieniądze z tego bazarku przeznaczyć na wydatki wet. dla Igi i Wieczorka, to jako skarbnik zobowiązuję się, że  tych pieniędzy (a może z następnych bazarków też 🙂 ) na inny cel wydać  nie pozwolę !!!!!!

Wy tzn Ty i Gucio się znacie w temacie więc na co jest potrzebne to niech idzie.

• Like 2
Posted
Dnia 16.08.2022 o 20:50, jola&tina napisał:

Maluch MUSI przejść kastrację.

Na resztę się zgadzam.

Ps.te trzy dychy to starczą na kilo cukru, może być trzcinowy😜

• Like 1
Posted
Dnia 16.08.2022 o 21:54, UlaFeta napisał:

Maluch MUSI przejść kastrację.

Na resztę się zgadzam.

Ps.te trzy dychy to starczą na kilo cukru, może być trzcinowy😜

Maluch też musi. Ale nie wiem w jakim wieku jest to możliwe - po pierwszej rui?
Mam nadzieję, że wcześniej znajdzie dom 🙂 Wtenczas adopcja ze zobowiązaniem do sterylizacji itd

Posted
Dnia 16.08.2022 o 22:07, jola&tina napisał:

Maluch też musi. Ale nie wiem w jakim wieku jest to możliwe - po pierwszej rui?
Mam nadzieję, że wcześniej znajdzie dom 🙂 Wtenczas adopcja ze zobowiązaniem do sterylizacji itd

Może kastrować w wieku 3 miesięcy.Koty z hodowli nie do rozrodu tylko"na kolanka"są wydawane KASTROWANE.

• Like 1
Posted
Dnia 16.08.2022 o 22:20, UlaFeta napisał:

Może kastrować w wieku 3 miesięcy.Koty z hodowli nie do rozrodu tylko"na kolanka"są wydawane KASTROWANE.

tak szybko? 🤔

Posted
Dnia 16.08.2022 o 22:46, uxmal napisał:

tak szybko? 🤔

Tak.Syn na kota z hodowli.A , że dziewczyna to miała kastrację boczną.Dluzej się goi,ale nie ma możliwości ściągnięcia sobie szwów.Stosowane są szwy rozpuszczalne.

To nie jest kot rasowy tylko w typie rasy.Pseudo będą zainteresowane.Ja bym na warunku kastracji nie dała.Kto to później sprawdzi.