Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przecież ten czary obok tak ładnie się uśmiecha.

:megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::ylsuper:

nieziemski jest:lol: jak przyjedziemy po Dejre to zobacze co to za agent:evil_lol:pozdrowie go od ciebie:-D

Posted

[SIZE="4"]Super wieści niose!

pati-c:loveu: byla dzis na wizycie przedadopcyjnej u przyszlej wlascicielki Dejry z Warszawy!

Wszystko cacy!
w poniedzialek ihabe:loveu: zawozi sunie w mojej skromnej asyscie!

to ja moze wkleje slowa pati-c :

Wizyta przeprowadzona.
Babeczka rewelacyjna, ma super podejście i kocha zwierzaki Wydaje mi się,że psina będzie miała tam naprawdę dobrze. Do niczego nie można się przyczepić.
Sunię najchętniej wzięłaby jutro,żeby oswajała się z nią przez weekend,kiedy nie pracuje.

no niestety na weekend suni nie da rady dowiesc;) jakos trzeba przetrwac do poniedzialku;)

Posted

Dziś potwierdziłam w schronie, że w poniedziałek po sunię przyjeżdżacie i żeby czasem jej nie wydawali. Ale mam jeszcze prośbę, żeby któraś z Was zadzwoniła jeszcze jutro do schroniska i przypomniała, że będziecie w poniedziałek, i że jak ktoś przyjdzie po suczynę (bo np. w Metrze ją wypatrzył) to żeby jej nie dawali. Takie dmuchanie na zimne.

A teraz kwestia techniczna. Ponieważ sunia jedzie do domu stałego trzeba będzie za nią w schronisku zapłacić - 40 zł. Ponieważ pani w W-wy zwraca koszty przejazdu to głupio mi już ją dodatkowo obciążać kosztami "wykupu" suni. Może zapłacimy to z katowickiego konta? Dziewczyny mogłybyście wyłożyć, a ja potem którejś z Was kasę przeleję czy przelać już?

Posted

Jasne ja jutro zadzwonie do schronu!:evil_lol:
dobrze,ze im przypomnialas Maciaszku;)
Na szczescie ludzie ktorzy ewentualnie widzieli ja w Metrze nie wiedza z jakiego jest schroniska...
ale bywaja uparci ludzie.
Dzis mialam jeszcze jeden tel;) od....takiej dziwnej Pani ktora byla na ostatniej akcji w SCC....mowila wtedy, ze a rotke a przez tel... mi zaczela gledzic czy nie mam jakiegos innego pieska jak Dejry juz nie ma(bo jej powiedzialam ze sunia juz ma dom) tylko ona chce 2latke bo miala 4 miesiecznego pieska i obgryzal boazerje......

No a co do oplaty to nol problem ja wyloze czy tam zaplace;):lol:

Zaraz dzwonie do przyszej Pani ,ze bedziemy w godzinach popoludniowych;)

Tak bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:

Dejro jeszcze 2 dni!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Oj pewnie sie nie domyśla ale juz niedlugo!
.... wygłaskam ją przez te 5 godzin drogi do Warszawy tak,że dojedzie łysa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hehe
na poniedziałkową wyprawę osępiam TŻ z aparatu bo mój telefon już prawie zmierza do Edenu dla telefonów...a może do piekłą :niewiem: chyba był dobrym telefonem:shake:

moze przy okazji zabierania Dejry wypatrze jakąś nową bidę...ale ciężko będzie bo dostaję oczopląsu wśród tylu mordek i ogonków:shake:

Posted

Ola la napisał(a):
stokrotko bo ja tu zaraz eksploduje ze smiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no ten czarny no!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zobacze co to za jeden obiecuje!:lol:

on tylko wyglada na krwiozercza wredote!

Skąd wiedziałaś? :roflt:

Kurcze, ale posty skaczą.

Posted

[quote name='stokrotka']

Tu jest TA bida, zgadnij która. :diabloti::evil_lol:

stokrotko bo ja tu zaraz eksploduje ze smiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no ten czarny no!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zobacze co to za jeden obiecuje!:lol:

on tylko wyglada na krwiozercza wredote!

Posted

:multi:[SIZE="2"]Dejrunia juz w domku z nową Pańcią i koleżanką jamniczką upasioną!

duzo by tu pisac....
Na początek dziękuje bardzoooooooooooo bardzoooooooooooooo mocarnie ihabe:loveu: za transport i w ogole wszystko:loveu: kochana jesteś!:multi:
Bombowo sie podróżowalo:multi:
heheh niedlugo zakladamy wątek - POMOCY ihabe- mandaty za 3000 zl!pomozcie dogomaniacy:evil_lol:
jazda byla iście heroiczna:evil_lol:

A Dejrusie odebralysmy w miare sprawnie(troche trwalo odnalezienie prawdziwej Dejry:evil_lol:)
W trasie ta chudzinka wymiotowała 5 razy w samochodzie ihabe! wielkie kupy wymiocinek dejrowych!
W CZestochowie odebralismy kolejnego psiaka ze schroniska - Piłkarzyka:evil_lol:jego dredami możnaby zabić!takie twarde!

Dejrunie i piłkarzyka przed Warszawą odebrała od nas CLO:loveu:
zawiozla Dejre do domku.Pani Dejry bardzo fajna i konkretna podobno;)
zwiozla umowe adopcyjna i wszystko cacy.

Jutro rankiem zadzwonie do Pani jak minela noc z Dejra.Dzis juz troszku pozno.
Wszystko jest ok.JAmnniczka Pani Dejry ponoc tlusciutka niemiłosiernie:evil_lol:

zdjatka:
zaraz po przejściu przez brame schroniska:

damulka w samOchodziku:

a tu Pilkarzyk który jechal z nami(wciaz do adopcji-jechal do hoteliku):

Dziekuje ihabe jeszcze raz:multi:masz teraz aromacik w autku na dlugie chwileeeeeeee:evil_lol:

Posted

maciaszek napisał(a):
Cudnie :multi: :multi: :multi:.
Dziękuję Wam bardzo dziewczyny :loveu:.

Z przyjemnością ściągam Dejrę ze wszystkich storn :).

Ola_la, podaj mi numer swojego konta, przeleję Ci kasę za "wykup" suni.

Hurrraaaa... :multi: :multi:.

Maciaszku tez sie straszliwie ciesze!:multi::multi:Sciagaj Dejre sciagaj !na szczęście!

aaaaaa co do kaski to nic nie trzeba przelewac mi;)
Panie w schronisku w ogole nie chcialy pieniedzy ale ihabe:loveu: dala na pieski;)

Pani Dejry tez obiecala przeslać pieniazki na jakis cel;)
jeszcze to z nia obgadam;)

Kurde ale zwykla jazda samochodem w dodatku jako pasazer potrafi zmeczyc..... :mdleje: :lol:

Nie wiem tylko na jaki:niewiem:

Posted

Cudnie :multi: :multi: :multi:.
Dziękuję Wam bardzo dziewczyny :loveu:.

Z przyjemnością ściągam Dejrę ze wszystkich storn :).

Ola_la, podaj mi numer swojego konta, przeleję Ci kasę za "wykup" suni.

Hurrraaaa... :multi: :multi:.