stokrotka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Przecież ten czary obok tak ładnie się uśmiecha.:wink: Quote
stokrotka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Sprawdźcie mu podniebienie, też czarne.:cooldevi: i ucałujcie go ode mnie w samą kiść warg. Quote
Ola la Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Przecież ten czary obok tak ładnie się uśmiecha. :megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::ylsuper: nieziemski jest:lol: jak przyjedziemy po Dejre to zobacze co to za agent:evil_lol:pozdrowie go od ciebie:-D Quote
kredka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Hopaj maleńka na samą góre!!! na sam szczyt!!:loveu: Quote
Ola la Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 WItaj wieczorną porą Dejro!:multi: Czekamy na wieści od pati-c odnośnie wizyty:cool3: Quote
Ola la Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [SIZE="4"]Super wieści niose! pati-c:loveu: byla dzis na wizycie przedadopcyjnej u przyszlej wlascicielki Dejry z Warszawy! Wszystko cacy! w poniedzialek ihabe:loveu: zawozi sunie w mojej skromnej asyscie! to ja moze wkleje slowa pati-c : Wizyta przeprowadzona. Babeczka rewelacyjna, ma super podejście i kocha zwierzaki Wydaje mi się,że psina będzie miała tam naprawdę dobrze. Do niczego nie można się przyczepić. Sunię najchętniej wzięłaby jutro,żeby oswajała się z nią przez weekend,kiedy nie pracuje. no niestety na weekend suni nie da rady dowiesc;) jakos trzeba przetrwac do poniedzialku;) Quote
maciaszek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dziś potwierdziłam w schronie, że w poniedziałek po sunię przyjeżdżacie i żeby czasem jej nie wydawali. Ale mam jeszcze prośbę, żeby któraś z Was zadzwoniła jeszcze jutro do schroniska i przypomniała, że będziecie w poniedziałek, i że jak ktoś przyjdzie po suczynę (bo np. w Metrze ją wypatrzył) to żeby jej nie dawali. Takie dmuchanie na zimne. A teraz kwestia techniczna. Ponieważ sunia jedzie do domu stałego trzeba będzie za nią w schronisku zapłacić - 40 zł. Ponieważ pani w W-wy zwraca koszty przejazdu to głupio mi już ją dodatkowo obciążać kosztami "wykupu" suni. Może zapłacimy to z katowickiego konta? Dziewczyny mogłybyście wyłożyć, a ja potem którejś z Was kasę przeleję czy przelać już? Quote
Ola la Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Jasne ja jutro zadzwonie do schronu!:evil_lol: dobrze,ze im przypomnialas Maciaszku;) Na szczescie ludzie ktorzy ewentualnie widzieli ja w Metrze nie wiedza z jakiego jest schroniska... ale bywaja uparci ludzie. Dzis mialam jeszcze jeden tel;) od....takiej dziwnej Pani ktora byla na ostatniej akcji w SCC....mowila wtedy, ze a rotke a przez tel... mi zaczela gledzic czy nie mam jakiegos innego pieska jak Dejry juz nie ma(bo jej powiedzialam ze sunia juz ma dom) tylko ona chce 2latke bo miala 4 miesiecznego pieska i obgryzal boazerje...... No a co do oplaty to nol problem ja wyloze czy tam zaplace;):lol: Zaraz dzwonie do przyszej Pani ,ze bedziemy w godzinach popoludniowych;) Tak bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Dejro jeszcze 2 dni!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
gibon301 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 a Dejra pewnie jeszcze nic nie wie jakie szczęście się na nią czai :lol: Quote
Ola la Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Oj pewnie sie nie domyśla ale juz niedlugo! .... wygłaskam ją przez te 5 godzin drogi do Warszawy tak,że dojedzie łysa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gibon301 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 oszczędź ją!!skup się lepiej na zdjęciach ;) Quote
Ola la Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 hehe na poniedziałkową wyprawę osępiam TŻ z aparatu bo mój telefon już prawie zmierza do Edenu dla telefonów...a może do piekłą :niewiem: chyba był dobrym telefonem:shake: moze przy okazji zabierania Dejry wypatrze jakąś nową bidę...ale ciężko będzie bo dostaję oczopląsu wśród tylu mordek i ogonków:shake: Quote
stokrotka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Tu jest TA bida, zgadnij która. :diabloti::evil_lol: Quote
stokrotka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ola la napisał(a):stokrotko bo ja tu zaraz eksploduje ze smiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ten czarny no!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zobacze co to za jeden obiecuje!:lol: on tylko wyglada na krwiozercza wredote! Skąd wiedziałaś? :roflt: Kurcze, ale posty skaczą. Quote
Ola la Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='stokrotka'] Tu jest TA bida, zgadnij która. :diabloti::evil_lol: stokrotko bo ja tu zaraz eksploduje ze smiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ten czarny no!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zobacze co to za jeden obiecuje!:lol: on tylko wyglada na krwiozercza wredote! Quote
Ola la Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 :multi:[SIZE="2"]Dejrunia juz w domku z nową Pańcią i koleżanką jamniczką upasioną! duzo by tu pisac.... Na początek dziękuje bardzoooooooooooo bardzoooooooooooooo mocarnie ihabe:loveu: za transport i w ogole wszystko:loveu: kochana jesteś!:multi: Bombowo sie podróżowalo:multi: heheh niedlugo zakladamy wątek - POMOCY ihabe- mandaty za 3000 zl!pomozcie dogomaniacy:evil_lol: jazda byla iście heroiczna:evil_lol: A Dejrusie odebralysmy w miare sprawnie(troche trwalo odnalezienie prawdziwej Dejry:evil_lol:) W trasie ta chudzinka wymiotowała 5 razy w samochodzie ihabe! wielkie kupy wymiocinek dejrowych! W CZestochowie odebralismy kolejnego psiaka ze schroniska - Piłkarzyka:evil_lol:jego dredami możnaby zabić!takie twarde! Dejrunie i piłkarzyka przed Warszawą odebrała od nas CLO:loveu: zawiozla Dejre do domku.Pani Dejry bardzo fajna i konkretna podobno;) zwiozla umowe adopcyjna i wszystko cacy. Jutro rankiem zadzwonie do Pani jak minela noc z Dejra.Dzis juz troszku pozno. Wszystko jest ok.JAmnniczka Pani Dejry ponoc tlusciutka niemiłosiernie:evil_lol: zdjatka: zaraz po przejściu przez brame schroniska: damulka w samOchodziku: a tu Pilkarzyk który jechal z nami(wciaz do adopcji-jechal do hoteliku): Dziekuje ihabe jeszcze raz:multi:masz teraz aromacik w autku na dlugie chwileeeeeeee:evil_lol: Quote
Ola la Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 maciaszek napisał(a):Cudnie :multi: :multi: :multi:. Dziękuję Wam bardzo dziewczyny :loveu:. Z przyjemnością ściągam Dejrę ze wszystkich storn :). Ola_la, podaj mi numer swojego konta, przeleję Ci kasę za "wykup" suni. Hurrraaaa... :multi: :multi:. Maciaszku tez sie straszliwie ciesze!:multi::multi:Sciagaj Dejre sciagaj !na szczęście! aaaaaa co do kaski to nic nie trzeba przelewac mi;) Panie w schronisku w ogole nie chcialy pieniedzy ale ihabe:loveu: dala na pieski;) Pani Dejry tez obiecala przeslać pieniazki na jakis cel;) jeszcze to z nia obgadam;) Kurde ale zwykla jazda samochodem w dodatku jako pasazer potrafi zmeczyc..... :mdleje: :lol: Nie wiem tylko na jaki:niewiem: Quote
maciaszek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cudnie :multi: :multi: :multi:. Dziękuję Wam bardzo dziewczyny :loveu:. Z przyjemnością ściągam Dejrę ze wszystkich storn :). Ola_la, podaj mi numer swojego konta, przeleję Ci kasę za "wykup" suni. Hurrraaaa... :multi: :multi:. Quote
Ola la Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Maciaszku przeskoczyl post....jest stronke wczesniej:-o grzenko no huuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
grzenka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 maciaszek napisał(a): Hurrraaaa... :multi: :multi:. :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
gibon301 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 super!!to czekamy teraz na ciąg dalszy pt Dejra i jej nowe życie ;) Quote
Ola la Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 jasssne;) Mysle ze jakas dobra dusza z Warszawy pojdzie na wizytke poadopcyjna;) i popstryka zdjecia;):-D Quote
Recommended Posts