Ola la Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 stokrotka napisał(a):A może nowa właścicielka Dejry pojawi się na dogo?. PS. Ola la mam nadzieję, że ucałowałaś ode mnie czarnego aniołka :diabloti: oj chcialabym:-D nie wiem tylko czy ona w ogole ma internet:niewiem:spytam jutro!:-D to dojrzala osobka.Baaaaardzo fajna kobieta:loveu: a co do czarnuszka:cool3:to szczekal szaleniec...nie wyroznial sie jakos bardzo jednak...:shake: biedny on jest. Jak ruszy wolnariat (juz w maju) to obiecuje sie nim zajac porzadnie!i ucalowac!(zbieraj juz dla mnie kase na operacje plastyczna bo pewnie odgryzie mi pół twarzy):evil_lol: Quote
stokrotka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 A może nowa właścicielka Dejry pojawi się na dogo?. PS. Ola la mam nadzieję, że ucałowałaś ode mnie czarnego aniołka :diabloti: Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Sabinko nie mają swoich wątkow.... niestety narazie nic o nich nie wiam ale jak ruszy wolontariat to ......no będzie lepiej:-D Quote
Sabina02 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='stokrotka'] Tu jest TA bida, zgadnij która. :diabloti::evil_lol: A czy te dwa pieski obok Dejry maja swoj watek? Quote
Sabina02 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ola la napisał(a):Sabinko nie mają swoich wątkow.... niestety narazie nic o nich nie wiam ale jak ruszy wolontariat to ......no będzie lepiej:-D A kiedy ma ruszyc ten wolontariat? Tak mi szkoda tych pozostalych pieseczkow... :-( Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Sabina02 napisał(a):A kiedy ma ruszyc ten wolontariat? Tak mi szkoda tych pozostalych pieseczkow... :-( ma ruszyc juz w maju:multi: obiecuje obfocic i obeznac sie w tych pieseczkach z boksu Lajli;) a zwlaszcza tego wscieklego czarnulka w boksie obok......:cool3: no dobra on sie tak tylko usmiecha:cool3: Quote
Sabina02 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ola la napisał(a):ma ruszyc juz w maju:multi: obiecuje obfocic i obeznac sie w tych pieseczkach z boksu Lajli;) a zwlaszcza tego wscieklego czarnulka w boksie obok......:cool3: no dobra on sie tak tylko usmiecha:cool3: O to super! :multi: W takim razie jak cos ruszy, to prosze daj mi znac na PM albo na tym wątku to porobie tym psiaczkom jakies ogloszonka albo cos... :lol: Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Sabina02 napisał(a):O to super! :multi: W takim razie jak cos ruszy, to prosze daj mi znac na PM albo na tym wątku to porobie tym psiaczkom jakies ogloszonka albo cos... :lol: o to bomba:cool3:obiecuje sie zameldowac ze zdjeciami opisem psiaczkow;) Quote
Sabina02 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ola la napisał(a):o to bomba:cool3:obiecuje sie zameldowac ze zdjeciami opisem psiaczkow;) Dzieki! :loveu: Quote
maciaszek Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Sabina02 napisał(a):I co? Ruszyl ten wolontariat?Jeszcze nie, niestety. Quote
Ola la Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 nio nie:( ale jestesmy blizej niz dalej ;) Quote
maciaszek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Na razie bez zmian. Podejrzewam, że to jeszcze potrwa dłuższą chwilę... Quote
Sabina02 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 maciaszek napisał(a):Na razie bez zmian. Podejrzewam, że to jeszcze potrwa dłuższą chwilę... Dalej nic? Quote
maciaszek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Coś się klaruje... Ale nie chcę zapeszać. Jak będzie pewne, dam znać - na wątku katowickiego schroniska. Quote
Recommended Posts