Onaa Posted June 9 Posted June 9 Bardzo się cieszę że Czaruś znalazł swój domek 🙂, powodzenia Czarusiu 🍀. Quote
DORA1020 Posted June 13 Posted June 13 Dnia 9.06.2025 o 19:25, szafirka napisał: Czaruś od jakiegoś już czasu mieszka w swoim domu 🙂 Zamieszkał w Nowej Soli, czyli daleko się nie przeprowadzał 😉 Pani po za nim świata nie widzi, rozpieszcza go i kocha bardzo. W domu są również 2 koty, które razem z Czarkiem i Panią chodzą na spacerki. Gdy go zostawiałam, był bardzo zdezorientowany i przestraszony, Pani pisała mi, że Czaruś tęsknił, dużo spał, leżał, nie cieszył się niczym, aż mi się serce krajało, ale wiedziałam, że nie mogę do niego pojechać, bo pogorszę sytuację. Przestał po około tygodniu, chętnie zwiedza nieznane zakątki miasta, z radością wita Panią, gdy ta wraca z zakupów, śpi w łóżku. Baaardzo się cieszę, że się udało, bo bałam się, że nikt poza nami go nie pokocha. Po Czarku zostało niestety zadłużenie 1380 zł. Poprosiłam Sue, aby określiła termin spłaty, ale nie odpowiada na smsy. Bardzo się cieszę,że Czaruś znalazł dom i,że Pani go pokochała,ale jak nie kochać taką psinkę Bardzo duzy dług po nim został:( Elmas nie da rady spłacić bazarkami,bo 65% z bazarku jast na obecne zadłużenie szczebrzeszyńskich kotów ,które są u Murki Może poprosiłabym Skarpetę Talkott,jak myślicie? Tylko nie wiem czy ja mogę poprosić Dostał już raz dofinansowanie,ale może jeszcze raz mógłby,bo dług jest ogromny A sue ma w tej chwili 20kotów,które trzeba wykarmić,odpchlić ,odrobaczyć ,leczyć. To są też bardzo duże koszty pomocowe. Quote
DORA1020 Posted June 13 Posted June 13 Nie mogę znalezć teraz na dogo Skarpety Talcott ale wiem,że Monika z Katowic tam jest,więc napisałam do niej prośbę o pomoc dla Czarusia. Quote
bakusiowa Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dopiero dzisiaj się dowiedziałam że Czaruś jest już w swoim domku. Quote
elmas Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago A czy już wiadomo, co z ewentualną pomocą finansową dla Czarusia? W lipcu planuję zrobić jakiś mały bazarek kosmetyczny dla niego i Gryzi. Quote
Recommended Posts