bakusiowa Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Skrzypek jest śliczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted October 20, 2022 Author Share Posted October 20, 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbem Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 On jest śliczny, przypomina mi z urody moją koteczkę z czasów dzieciństwa, kiedy to było., 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 💓🍀💓🍀💓🍀 Tulanki stokrosci dla wszytkich kotelkow u Ciebie Aniu czy zrobic kramik chocby maly dla Skrzypka? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted February 11, 2023 Author Share Posted February 11, 2023 Dnia 10.02.2023 o 19:47, Nadziejka napisał: 💓🍀💓🍀💓🍀 Tulanki stokrosci dla wszytkich kotelkow u Ciebie Aniu czy zrobic kramik chocby maly dla Skrzypka? Witaj, zapomniałam ze ten wątek jest 🙂 Skrzypek jest ogarnięty i w sumie niczego nie potrzebuje poza domem. Zrobiła się z niego wielka kulka kota ważąca 6,5 kg i jest jeszcze bardziej miziasty, skrzypienie mu zostało ale oprócz tego tak śmiesznie cienko miauczy 🙂 I dziad, bo bije Tinkę. Nauczył się spać w łóżku z kimś na kogo popadnie, fajnie się bawi, ogólnie świetny kotek tylko że chyba odstrasza rozmiarem, typową urodą i wiekiem (ma ok 3-4 lata) Ewentualnie jeśli uwzględniłabyś gdzieś jego (oraz Misia i Tinkę, moje aktualne tymczasy) kupiłabym jakiś porządniejszy żwirek bo dramatycznie szybko schodzi. Ale to tylko tak na doczepkę 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 💓 Spokojnosci wszelkiej zasylam wszytkim Aniu kramik dla Skrzypka Misia Tinki juz czaruje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 Dla Skrzypka Misia Tinki U Ani 21.02 Zajrzyj Dobraduszo 💓💓💓 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 Aniu 45 zl z bazareczku poslalam ku Tobie 💓💓 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guccio Posted February 14, 2023 Share Posted February 14, 2023 Hopsamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted February 14, 2023 Author Share Posted February 14, 2023 a wiecie co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 Dnia 14.02.2023 o 16:09, sue napisał: a wiecie co 🍀❤️🍀😺 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted February 15, 2023 Author Share Posted February 15, 2023 A bo być może Skrzypek będzie miał dom. Wizyta PA była (dziękuję Isabel <3) i jest bardzo fajnie, miał jechać jeszcze w tym tygodniu ale coś nie wyszło. Dnia 13.02.2023 o 13:29, Nadziejka napisał: Aniu 45 zl z bazareczku poslalam ku Tobie 💓💓 Dziękuję serdecznie, już mam, chyba potwierdziłam na bazarku wpływ ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakusiowa Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 To jest dobra wiadomość. Czekam z niecierpliwością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 Dnia 15.02.2023 o 10:47, sue napisał: A bo być może Skrzypek będzie miał dom. Wizyta PA była (dziękuję Isabel <3) i jest bardzo fajnie, miał jechać jeszcze w tym tygodniu ale coś nie wyszło. Dziękuję serdecznie, już mam, chyba potwierdziłam na bazarku wpływ ❤️ 🍀🍀🍀 Trzymam mocno mocno za wszystko Aniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted March 1, 2023 Author Share Posted March 1, 2023 1 z 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 🍀🍀🍀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted March 2, 2023 Author Share Posted March 2, 2023 Kupię jeszcze dwa takie żwirki i wrzucę paragony za tę kwotę z bazarku Nadziejki tj 45 zł, przyda się bo żwirek schodzi jakoś szybciej ostatnio 😞 Skrzypek został u mnie, do adopcji nie doszło, pani zrezygnowała a nic wcześniej na to nie wskazywało bo wizyta wypadła dobrze. No cóż. Na szczęście wygląda na to, że dogadują się już w miarę z Tinką. Dwa dni zostawiam je luzem i jeszcze się nie zeżarły. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted March 2, 2023 Author Share Posted March 2, 2023 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted March 9, 2023 Author Share Posted March 9, 2023 2/3 cd rozliczenia z baz. Nadziejki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted March 9, 2023 Author Share Posted March 9, 2023 Faza pokoju z Tinką trwa, co prawda piorą się łapami Tinka z Miśkiem i jest trochę fukania, ale to takie tam, delikatne, Tinka nie lubi się bawić z kotami i ogólnie jest niezłym samolubem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted March 15, 2023 Author Share Posted March 15, 2023 Paragon za 3 opakowanie żwirku, była promocja to jest cd do rozliczenia kwoty 45 zl z bazarku Nadziejki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 🍀💓 Aniu sciskam ogromnie za kotunkowo za zdrowko i życie spokojne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts