Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 to zwierzę rośnie i potrzebuje domu. Najlepiej z drugim psem, żeby miał z kim poszaleć. Chyba że trafi się dom z kotem takim jak Rudzik, tylko że ona bawi się w mordowanie tylko z Zuzą.. Quote
halbina Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 kto go zareklamuje na akcji w SCC?... pomocy! Quote
psiama Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Halbina, a co to za akcja, bo ja ni hu hu :roll: ? I czy SCC to SIesia Center czy zupełnie nie to ? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='psiama']Halbina, a co to za akcja, bo ja ni hu hu :roll: ? I czy SCC to SIesia Center czy zupełnie nie to ? nie jestem Halbina, ale odpowiem: tak - SCC to silesia City Center, bedzie tam akcja, która ma m,.in pomóc znleźć domy zwierzętom. Mało wiem na ten temat, ale to bardzo pożyteczna i popularna impreza. Można poczytać tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f98/dzien-psa-psiejsko-czarodziejsko-w-silesia-city-center-106922/index82.html#post12178504 wyślę na wskazany adres ogłoszenie Dizelkowe, może ktoś rozsądny się zgłosi. Quote
Bjuta Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Żółty Dizelek uśmiecha się o zmierzchu do dogomaniaków :lol:! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 są 2 zapytania na @ o niego, ale jakieś takie mętne. :roll: Quote
halbina Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 to odpowiedz... może się coś rozwinie... :p Quote
PaulinaT Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 halbina napisał(a):to odpowiedz... może się coś rozwinie... :p ... lub też rozmąci :cool1: Quote
Bjuta Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 I jak? Ja w pracy urabiam jedną panią, ale coś jej syn (dorosły) marudzi :shake: Proponuję jej i Dizla i Topsę z Zabrza (bo raz chce chłopaka a raz dziewczynę)... :mad: Quote
psiama Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 zerduszko napisał(a):Do mnie ostatnio na gg napisał ktoś w sprawie psa -jak zwykle nie napisał o którego. Ja odpisałam i po wymianie 3 zdań dostałam coś takiego "buahaha krecie, jestem panną, nie kolesiem, LOL. To jak z tym psem". Moze dać tej PANNIE namiar na Ciebie :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ludziska maja podejście ...... Quote
zerduszko Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Do mnie ostatnio na gg napisał ktoś w sprawie psa -jak zwykle nie napisał o którego. Ja odpisałam i po wymianie 3 zdań dostałam coś takiego "buahaha krecie, jestem panną, nie kolesiem, LOL. To jak z tym psem". Moze dać tej PANNIE namiar na Ciebie :evil_lol: Quote
zerduszko Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dzwonił ktoś do mnie w sprawie Benego - dałam Twój nr Aniu. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 miałam dwa maile, jednemu odpisałm i się więcje nie odezwał, drugi jakiś nieskładny jest. dzwoniła dziś jakaś pani z Katowic, chce go zobaczyć, narazie wysyłam zdjęcia. mówiłą że mieszka w bloku, ale ma też ogórdek i pies miałby być w tym ogródku jak dorośnie. mówiłam że ma krótką sierść i się nie nadaje na zimę do budy.. sama nie wiem:roll: pani miała już psa, ale padł ze starości. bardzo by mi zależało żeby się objawił ten kto dał namiar, bo może to dobry dom, a ja jestem zbyt podejrzliwa. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 no tak, tylko że jak przyjedzie zobaczyć to jak ja sprawdzę co to za dom. jak wyda się ok, to oddam jej psa. ale ludzie którzy mają ogródki czasem myślą ,że to wszystko co psu do szczęścia potrzeba. obawiam się, że Dizelek pójdzie sobie w świat w poszukiwaniu przygód. ale pobiegnie pobawić się z innym psem i zginie:( posty skaczą, to było pod Pauliną... Quote
PaulinaT Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ja myślę, że podejrzliwość w tej sytuacji jest jak najbardziej na miejscu - lepiej 3x sprawdzić i się na pewno upewnić ;-) że to jest to niż się pomylić... a o pomyłki przecież łatwo. Quote
jotpeg Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 pewnie by go trzymali na jakiejs dzialce... hm. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 zerduszko napisał(a):Ania - a jaka końcówka nr tel??? tel. 507...119 Quote
zerduszko Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 To jest nr kobiety, która do mnie dzwoniła. Ja z nia chwilę rozmiawiałam. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 zerduszko napisał(a):To jest nr kobiety, która do mnie dzwoniła. Ja z nia chwilę rozmiawiałam. i jakie wrażenie? wg mnie dość rozsądne, tylko to trzymanie go zimą w budzie.. problem z dizelkiem jest jeszcze taki, że piesek jest najprawdopodobniej alergikiem. Karmię go ryżem z kurczakiem i jest ok, ale w tą noc kiedy zginął i przenocował u sąsiadów został nakarmiony "psimi chrupkami" i się strasznie drapał pół następnego dnia. To muszą być ludzie, któryz zadbają o to, żeby pies był odpowiednio karmiony, leczony w razie potrzeby, zabezpieczany p. pchłom itp. czyli standardowy dom idealny.. Mały zaczął rozrabiać, m.in. wskakuje do klatki świnek i zabiera im marchewki, siano, chleb, wynosi poduszki do innego pokoju, przynosi buty z przedpokoju, obgryza gazety, gania koty dla rozrywki, wyżera im karmę (koty są oburzone), szczeka na obcych :lol: Raz mi zrobiły z Zuzią taki młyn w pokoju, że godzinę sprzątałam. Gorzej niż papugi. Myślałam żeby łebki poukręcać. Quote
psiama Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Alfa, znajdzie się TEN dom. Chlopak jest przystojniacha :razz:. Pamietaj, ludzie patrza zdjeciami ... ;). Quote
Recommended Posts