Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 25.06.2022 o 22:30, dwbem napisał:

Moje pinczery jednak bez podszerstka linieją ale nie aż tak a ta mała ma futro jak niedźwiedź.

Mam dwa i nie wiem w końcu który"produkuje" tony sierści.

Posted

Bardzo liniały moje ONki i rottki ale pinczery praktycznie niewidocznie ale ta mała to lepszy futrzak niż tamte duże.

Posted
Dnia 24.06.2022 o 16:58, jola&tina napisał:

A możemy poprosić o zdjęcie maluszki 🙂

Jeżeli Założycielka wątku wyrazi zgodę, mogę wrzucić zdjęcie zrobione na chwilę przed podróżą do nowego domku.

Dnia 26.06.2022 o 19:59, dwbem napisał:

Bardzo liniały moje ONki

O tak, owczarki potrafią.

Posted
Dnia 26.06.2022 o 19:45, guccio napisał:

Mam dwa i nie wiem w końcu który"produkuje" tony sierści.

to wyobraźcie sobie, co mam ja przy mojej gromadce..... 

Posted

🙂

Dnia 27.06.2022 o 09:08, mari23 napisał:

to wyobraźcie sobie, co mam ja przy mojej gromadce..... 

Ogólnie to nie schodzę z 7 miu.

Moje adopciaki i tymczasiaki.

I do rymu-wszedzie kłaki, kłaki 

• Like 1
Posted

Oczywiście, że się zgadzam. Ja mam sporo już jej zdjęć ale nie umiem ich zmniejszyć, miałam kiedyś program ale gdzieś mi się zapodzial.

Posted
Dnia 27.06.2022 o 16:42, dwbem napisał:

Oczywiście, że się zgadzam. Ja mam sporo już jej zdjęć ale nie umiem ich zmniejszyć, miałam kiedyś program ale gdzieś mi się zapodzial.

Wyślij mi MMS to wstawię.Nr telefonu na PW.

Posted
Dnia 27.06.2022 o 16:42, dwbem napisał:

Wysyłałam,nie mam potwierdzenia,że wiadomość poszła.

Posted

Jakbym dostała od kogoś nr telefonu to mogłabym ze swojego przesłac zdjęcia Kamy albo na Whatsappa. Bo zanim uda mi się zmniejszyć w kompie to może potrwać.

Posted

Tak wyglądała Kama na chwilkę przed podróżą do nowego domku. Minka jeszcze niepewna. 

d80bcd097df4a4d0.jpg

Przez całą drogę była dzielna, spokojnie spała. 

• Like 3
Posted

Mam pytanie - nie wiem po co weci wygolili jej sierść na boku bo przecież nie do sterylki. I choć to już ponad nmiesiąc sierść nie odrasta, no może trochę ale czy jest szansa, że odrośnie?

Posted
Dnia 27.06.2022 o 22:30, guccio napisał:

I jeszczee

Cudowna jest. 

Nie mam pojęcia, dlaczego wet wygolił Kamę z boku. Może coś go zaniepokoiło i chciał zobaczyć. Miesiąc po ogoleniu to jeszcze nie jest bardzo długo. U naszej Gajulki też długo trwało odrastanie po operacji łapki. 

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Już odrasta, nie widać łysinki. Może ogolili do USG bo przepelniony pęcherz zasłaniakl wnętrze.

Kama jest okropnie namolna, cały dzień mnie molestuje o pieszczoty ale poza ttym jest fajna, nauczyla się jeść z apetytem dobre psie jedzenie, ładnie chodzi na smyczce no i co ważne sika normalnie,bez stresu.

• Like 1
Posted
Dnia 12.07.2022 o 23:46, dwbem napisał:

Już odrasta, nie widać łysinki. Może ogolili do USG bo przepelniony pęcherz zasłaniakl wnętrze.

Kama jest okropnie namolna, cały dzień mnie molestuje o pieszczoty ale poza ttym jest fajna, nauczyla się jeść z apetytem dobre psie jedzenie, ładnie chodzi na smyczce no i co ważne sika normalnie,bez stresu.

Bo pieszczoty się należą!  😉 To jest "odszkodowanie" za dotychczasowe życie ❤️