Jump to content
Dogomania

OSTATNI DZIEŃ !! DODANE NR 36A, 38B, 48 i 49 !! Ciuchiiii dla Buni, do 15.05. g.22

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.05.2022 o 00:06, uxmal napisał:

pozostaje hopnąć 🙂

dobre i to

Dnia 11.05.2022 o 06:00, anica napisał:

To ja też hopnę 🙂 jeśli Gruba Berta zrezygnuje z nr 36 to ja poproszę KT 

OK.

Dnia 11.05.2022 o 07:47, Tyśka) napisał:

Pierwsza sukienka cudna 🙂

To Tysiu kupuj 🙂

Posted
Dnia 11.05.2022 o 08:23, Tyśka) napisał:

Nie mój rozmiar 😄 

SZkoda

Wymiary podałam przy zdjęciach z wyjątkiem nr 36, bo gapa 2 rzeczy miały ten sam numer. Teraz zrobiłam 36 i 36 A. Proszę o podanie o który nr Wam chodzi.

Zmieniłam też trochę opisy rzeczy, bo w świetle elektrycznym inaczej widać kolory i stan ciuszka.

• Poker changed the title to DODANE !! Ciuchiiii dla Buni, do 15.05. g.22
Posted

poprosze kt nr 10, i za wyw. 23 (jezeli jest nie sprany)
jak anice bardzo zalezy niech bierze bluzke nr 36 🙂

i poprosze o rez. bluzke ktora nie ma jeszcze numeru a jest podobna do nr 8 i 11 - piąta od końca.  

Posted
Dnia 11.05.2022 o 22:53, Gruba Berta napisał:

poprosze nr 42 w opcji KT

a z nr 36 zrezygnowalam, a nr 23 prosilam za wywolawcza nie KT 

Już zapisuję i poprawiam.

Posted

okreslenie "pępkówka" zrobilo mi dzien:)jako,ze moja prawie 11 letnia corka jest absolutna fanką cropp topow już wiem co mam mowic jak kolejny raz będę zdzierac z niej przed wyjsciem do szkoly za krotką bluzkę.W pępkowce nie pojdziesz🤣

Posted
Dnia 12.05.2022 o 12:34, dzodzo napisał:

okreslenie "pępkówka" zrobilo mi dzien:)jako,ze moja prawie 11 letnia corka jest absolutna fanką cropp topow już wiem co mam mowic jak kolejny raz będę zdzierac z niej przed wyjsciem do szkoly za krotką bluzkę.W pępkowce nie pojdziesz🤣

to moje autorskie  określenie "pępkówka" . Parę dobrych lat temu była na nie moda i widzę, że wróciła. Nie można normalnych bluzek kupić, bo albo właśnie do pępka albo z wiszącymi ramionami. Panie w dojrzałym wieku chyba zaczną chodzić bez bluzek 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 12.05.2022 o 12:34, dzodzo napisał:

albo że w stylu z lat 90 tych idzie. Bo croop top odkurzono 🙂

Posted
Dnia 12.05.2022 o 17:36, Tyśka) napisał:

Dlatego ja głównie sukienki teraz ubieram + koszule 🙂 A bluzek mam raptem (dosłownie) 4.  Nie umiem w modę, nie rozumiem jej 😄

Dnia 12.05.2022 o 21:04, Poker napisał:

Ja nigdy nie kierowałam się modą.

Moda a właściwie styl ubierania to sztuka. Nie umiem dobierać kolorów, faktury i krojów ale miło czasem widzieć jakiegoś motyla na ulicy.

Nie lubię mody zachowawczej w stylu Patrlow czy Angelina itp. Fajna jest moda kolorowa. Coś ktoś połączy tak, że jest to niesamowicie spójne mimo pasków,kwiatków itp. Np ta Pani

image.png.d3fb5cad3f14711269008a0d83baa532.png

• Like 2