Jaaga Posted Tuesday at 01:05 PM Posted Tuesday at 01:05 PM Dnia 6.05.2025 o 08:26, Keyuta napisał: Smutne , podczytywałam wątek i spodziewałam się odejścia Dylana 😔. Myślę , że był szczęśliwy (widać to było na zdjęciach) i że te trzy lata wymazały z jego pamięci poprzednie lata ciężkiego życia. Kocham molosy i duże psy, całe życie takie miałam. Od września ubiegłego roku został mi tylko staruszek baegielek i strasznie pusto w domu . Dziewczyny, gdybyście jednak zmieniły zdanie i wyciągnęły jeszcze kiedyś ze schroniska jakąś dużą bidę to dołożę się do utrzymania. Też tak myślę, ze był szczesliwy. Czasem myslałam, że gdyby miał dom tylko dla siebie, to moze byłby szczęsliwszy, ale potem zaraz pytam sie siebie, czy na pewno ludzie też tak staraliby sie, zabiegali mimo zdania wetów i stawli na glowie? To nie jakaś pycha, ale zwykłe ludzkie doświadczenie, szczególnie moich ostatnich koszmarnych dni. Zawsze odpuszczam dopiero wtedy, kiedy mam pewność, że zrobiłam wszystko, nie da się więcej, a jesli się da, to bedzie męczenie psa. Robię tak, żebym czuła się potem dobrze z własnym sumieniem. Bez Dylana jest koszmarnie pusto. Musiałam przyjechac do Katowic do córki. Przed wyjazdem go odwiedziłam. Gadałam do niego. Tak, jak stale coś mu mówiłam, kiedy był z nami, to chciałam, zeby dalej był na bieżąco. 2 Quote
Jaaga Posted Tuesday at 01:06 PM Posted Tuesday at 01:06 PM Rozliczenie ostatnie Dylana na Zea 540 zł Quote
Jo37 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Dnia 6.05.2025 o 08:26, Keyuta napisał: Smutne , podczytywałam wątek i spodziewałam się odejścia Dylana 😔. Myślę , że był szczęśliwy (widać to było na zdjęciach) i że te trzy lata wymazały z jego pamięci poprzednie lata ciężkiego życia. Kocham molosy i duże psy, całe życie takie miałam. Od września ubiegłego roku został mi tylko staruszek baegielek i strasznie pusto w domu . Dziewczyny, gdybyście jednak zmieniły zdanie i wyciągnęły jeszcze kiedyś ze schroniska jakąś dużą bidę to dołożę się do utrzymania. Ja również dołożę się do dużego psa. A może otworzymy skarpetkę im. Dylana i będziemy zbierać na dużego psiaka? 1 Quote
mdk8 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dnia 7.05.2025 o 12:54, Jo37 napisał: A może otworzymy skarpetkę im. Dylana i będziemy zbierać na dużego psiaka? Dobry pomysł. Jestem za. 2 Quote
Jo37 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dnia 7.05.2025 o 18:12, mdk8 napisał: Dobry pomysł. Jestem za. Kasy na dużego psiaka potrzeba dużo. No i musimy znaleźć hotel, który takiego psa przyjmie. Wiadomo, że organizacja takiego przedsięwzięcia zajmie dużo czasu ale możemy spróbować. 1 Quote
Recommended Posts