Jump to content
Dogomania

Zakończony. Rozliczony.Bazarek cegiełkowy na spłatę długu w lecznicy /3500 zł/ za leczenie szczebrzeszyńskich bezdomnych kotów do 5-go marca do godz.22-giej.

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.02.2022 o 09:50, bakusiowa napisał:

Bazarek będzie trwał jeszcze przez tydzień.

Oby każdy dzień był cegiełkowy. 

Dnia 26.02.2022 o 12:07, Livka napisał:

Dzień dobry 🙂

Na osłodę ciężkiego życia ...

ciasto marysieńka - przepis ze Smaker.pl

No nie wiem, czy można przed obiadem. 

Posted

Dobry z wieczora  🙂   
Pora odpowiednia żeby zakupy jakoweś uskutecznić.  4 cegły poproszę. Zamierzam rozpocząć budowę willi z basenem. Jak zbuduje, to zaproszę wszystkich wpłacających na oblewanie.

• Like 1
Posted
Dnia 26.02.2022 o 21:26, elik napisał:

Dobry z wieczora  🙂   
Pora odpowiednia żeby zakupy jakoweś uskutecznić.  4 cegły poproszę. Zamierzam rozpocząć budowę willi z basenem. Jak zbuduje, to zaproszę wszystkich wpłacających na oblewanie.

Bardzo dziękuję za pomoc.

A zakończenie tej budowy to kiedy mniej więcej? Chciałabym wiedzieć aby przygotować się odpowiednio na imprezę taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0009

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300

Posted
Dnia 26.02.2022 o 22:14, bakusiowa napisał:

Bardzo dziękuję za pomoc.

A zakończenie tej budowy to kiedy mniej więcej? Chciałabym wiedzieć aby przygotować się odpowiednio na imprezę taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0009

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0300

Chciałabym zdążyć na lato w tym roku, ale pewności do końca nie mam.   W zasadzie przygotowań żadnych czynić nie trzeba, wystarczy zarezerwować sobie urlop na jakieś 2 tygodnie lipca  🙂 

Posted
Dnia 26.02.2022 o 23:07, elik napisał:

Chciałabym zdążyć na lato w tym roku, ale pewności do końca nie mam.   W zasadzie przygotowań żadnych czynić nie trzeba, wystarczy zarezerwować sobie urlop na jakieś 2 tygodnie lipca  🙂 

Obecnie jestem już na stałym urlopie.

Posted
Dnia 26.02.2022 o 23:12, bakusiowa napisał:

Obecnie jestem już na stałym urlopie.

To tak jak i ja więc nic nie musimy rezerwować, poza dobrym humorem  🙂 

Posted
Dnia 26.02.2022 o 23:14, elik napisał:

To tak jak i ja więc nic nie musimy rezerwować, poza dobrym humorem  🙂 

Dobry humor jest chociażby dlatego, że nie trzeba rano wstawać.

• Like 1
Posted
Dnia 26.02.2022 o 23:20, bakusiowa napisał:

Dobry humor jest chociażby dlatego, że nie trzeba rano wstawać.

Ja niestety codziennie jestem maltretowana przez budzik, bo muszę psowi podać leki o 6:00, nie antybiotyk, ale co 12 godzin, a co drugi dzień wstaję o pół godziny wcześniej, ale spoko, ja nie z tych,co lubią do południa się wylegiwać  🙂 

Posted
Dnia 26.02.2022 o 23:24, elik napisał:

Ja niestety codziennie jestem maltretowana przez budzik, bo muszę psowi podać leki o 6:00, nie antybiotyk, ale co 12 godzin, a co drugi dzień wstaję o pół godziny wcześniej, ale spoko, ja nie z tych,co lubią do południa się wylegiwać  🙂 

Zazdroszczę ludziom którzy lubią rano wstawać. Mogą pozałatwiać wszystkie sprawy i po południu mieć już czas na odpoczynek czy przyjemności.