M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Shanara napisał(a):dogi oraz owczarki niemiecki,żeby sie dogom nie nudziło :evil_lol:.. nie dość,że upał jak diabli to jeszcze jazgot jak cholera :cool3: ale za to auto zaparkowalismy pod samym ringiem i dostalismy sędziego rewelacyjnego, więc bilans generalnie wyszedł na zero ;) przynajmniej było rozrywkowo:evil_lol:;) Quote
Błyskotka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Maks i Spark']psy - szczenięta GIVE ME ALL FOR SHEN TE LIETUVOS LIUTAS JASLE RUBENS SHEN TE CHOWS AL CAPONE TIN PAN ALLEY IASY RIDER FOR TIMANG psy - młodzież CRIMSON KREM MAFI psy - pośrednia CRIMSON AMIGO WOODLAND-XISHAN BLACK DIAMOND psy - otwarta DREMO DAIZONG DREMO ROTMANO DSQUARED DEI TRE REGNI FEARLESS HARD IVORY CREAM COOPER HARY-MING QUANG-FU MARUSO'S LAWELESS LUSI TIN PAN CAN CAN CHARILE psy - championy KUMA DEL FIUME GIALLO AT SUMSAI MOIMA NIGHT BOY ZOLOTOI MEDVED BALU psy - wet. ASSAN VON DER FLACHSROSTE suki - szczenięta SHEN TE CHOWS ADRIATIC QUEEN suki - młodzież CROSS B'S KEEP GETTIN' BETTER suki - pośrednia BLACK ROSE DELLA DYNASTIA HAN PRETTY PRINCESS DEL FIUME GIALLO suki -otwarta CROSS B'S COOL SUMER BREEZE GIGI VON VENTOLIN HARY-MING PEGGY-SU-SMOOTH KIRA MEI MEI DEL FIUME GIALLO ON THE WAY TO PARADISE FIUME GIALLO suki - championy TIN PAN ALLEY CHOOZ ME KONIEC!!!!!! ja nie mogę, ale się nazywają:mad: Dziękuję bardzo :) Ale stawka :-o. Quote
M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Błyskotka napisał(a):Dziękuję bardzo :) Ale stawka :-o. Uprzejmie proszę:p Quote
M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 aro napisał(a):A my jeszcze raz pozdrawiamy współtowarzyszy podróży i gratulki wszystkim ;) Ps. W sumie... mogliśmy zostać na finały... :p Dziękuję w imieniu....;) O, masz niedosyt? A. Quote
aro Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Maks i Spark napisał(a):Uprzejmie proszę:p A my jeszcze raz pozdrawiamy współtowarzyszy podróży i gratulki wszystkim ;) Ps. W sumie... mogliśmy zostać na finały... :p Quote
panienkabubu Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ja proszę o: [LIST] [*]Bernardyn Krótkowłosy (Bernhardiner Kurzhaarig) [*]Boston Terrier [/LIST] Quote
maga18 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Asiaczku pieknie dziekuje za grzywce :buzi: :multi: Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 aro napisał(a):A my jeszcze raz pozdrawiamy współtowarzyszy podróży i gratulki wszystkim ;) Ps. W sumie... mogliśmy zostać na finały... :p Noooo, mogliście, mogliście...:lol: Pzr. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 panienkabubu napisał(a):Ja proszę o: Bernardyn Krótkowłosy (Bernhardiner Kurzhaarig) Boston Terrier Wiesz,co? Bernardynów - nie znalazłam, nie wiem, może źle szukałam. Niech ktoś jeszcze to sprawdzi. A Boston Terrier. PSY kl.mł. BOSTON PRINCE REMOE DEIMOS FROM BEAUTIFULL HILL SAXON BEAUTY GREMLINS kl.p SOPRANO BEAUTY GREMLINS kl.ch VICTORY LANE BACK TO THE FUTURE BOY SUKI kl.mł. AMALKA BLACK MONKEY CURLY SUE PRINCESS OF WHITE HUNTER'S LODGE' kl.p BAB'S A WHOLE LOTTA LOVE kl.o BLUE MOON LADY ARWIN CICIE ON TIME (od A. Kozielca) Pzdr. Quote
Agasia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 aro napisał(a):A my jeszcze raz pozdrawiamy współtowarzyszy podróży i gratulki wszystkim ;) Ps. W sumie... mogliśmy zostać na finały... :p Gdyby przewidziec, ze powrot pojdzie nam tak sprawnie (za sprawa niezniszczalnego kierowcy :razz:) to owszem moglismy... ale ciiiii :evil_lol: Quote
M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Agasia napisał(a):Gdyby przewidziec, ze powrot pojdzie nam tak sprawnie (za sprawa niezniszczalnego kierowcy :razz:) to owszem moglismy... ale ciiiii :evil_lol: ...ale po tych jeszcze kilku godzinach, mogłoby już tak sprawnie nie pójść....kierowca mógłby się troszkę "zniszczć";):evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dziękuję Asiaczku. Bernardyny mogą być też jako St. Bernardshund albo St. Bernard Quote
M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='panienkabubu']Dziękuję Asiaczku. Bernardyny mogą być też jako St. Bernardshund albo St. Bernard Sędzia PHYLLIS PODUSCHKA-AIGNER (A) psy-pośrednia KIMBO VOM FUGERHOF psy-otwarta GALIANO VAN'T HOF TER QUINNI suki-pośrednia BARONESSE VOM POSTLINGBERG suki-otwarta IVI VOM FUGERHOF i to tyle... Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 panienkabubu napisał(a):Dziękuję Asiaczku. Bernardyny mogą być też jako St. Bernardshund albo St. Bernard O, własnie, tej informacji mi zabrałao. W katalogu sa jako St.Bernhardshund Kurzhaar/langhaar. I widzę, że M&S juz wpisała stawkę krótkich.Dzięki. A czy chcesz tez długowłose? pzdr. Pzdr. Quote
M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 panienkabubu napisał(a):slicznie dziękuję :loveu: bardzo proszę:p:p:p Quote
panienkabubu Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Asiaczek napisał(a): A czy chcesz tez długowłose? Pzdr. Asiaczku, nie - dziękuję :loveu: Quote
pati Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 a moge prosic pudle mini czarne, białe brązowe? caniche nain lub dwarf poodle black, white, brown Quote
Asiaczek Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 pati napisał(a):a moge prosic pudle mini czarne, białe brązowe? caniche nain lub dwarf poodle black, white, brownKLEINPUDEL SCHWARZ s.Peter Machetanz PSY l;.mł. CELESTINO kl.o HARRY POTTER VON DER HUTZELSCHWEIZ kl.ch JOHN-BOY VOM RUNENSTEIN RIVER QUENN OF GOTTARDO SUKI kl.mł. ACTIVE TRACY ANARCHIA kl.p HEIROM'S ARABELLE Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 pati napisał(a):a moge prosic pudle mini czarne, białe brązowe? caniche nain lub dwarf poodle black, white, brown KLEINPUDEL BRAUN s. Peter machetanz SUKI kl.ch HESTIA BROWN NERAKA KLEINPUDEL WEISS s. Peter Machetanz SUKI kl.o MOUTARY NUMEA Pzdr. Quote
Recommended Posts