Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest ktoś chętny na Salzburg na sobotę 16 maja ? Grupy III, IV, V, VI, VII, VIII i X. Koszt 48 Euro. Zgłoszenia do 16 kwietnia. Gdyby ktoś się pisał to czekam na info.

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wasze myślenie Maks i Spark idzie w dobrym i słusznie obranym kierunku ;)
Będzie mi bardzo przyjemnie i 'po sąsiedzku' jeśli decyzja zapadnie na 'tak'.
Jak mawiali starożytni Rosjanie: Myślę, więc jestem... w Salzburgu ;)
Ps.
A tak całkiem serio - idą święta, więc tam pewnie też związek nie pracuje. Umówmy się, że ostateczną decyzję podejmiemy najpóźniej we wtorek, ok ?

Posted

aro napisał(a):
Wasze myślenie Maks i Spark idzie w dobrym i słusznie obranym kierunku ;)
Będzie mi bardzo przyjemnie i 'po sąsiedzku' jeśli decyzja zapadnie na 'tak'.
Jak mawiali starożytni Rosjanie: Myślę, więc jestem... w Salzburgu ;)
Ps.
A tak całkiem serio - idą święta, więc tam pewnie też związek nie pracuje. Umówmy się, że ostateczną decyzję podejmiemy najpóźniej we wtorek, ok ?

zgłoszenie wysyłasz mailem i automatycznie dostajesz odpowiedź z nr identyfikacyjnym, a przelew idzie 2 dni, więc myslę, że poniedziałek jest ostatnim dniem na wysłanie zgłoszenia

A.

ps.
po "sąsiedzku' to teraz, a Ty jesteś moim "krajanem" z Kamionka:p

Posted

Maks i Spark napisał(a):
zgłoszenie wysyłasz mailem i automatycznie dostajesz odpowiedź z nr identyfikacyjnym, a przelew idzie 2 dni, więc myslę, że poniedziałek jest ostatnim dniem na wysłanie zgłoszenia

A.

ps.
po "sąsiedzku' to teraz, a Ty jesteś moim "krajanem" z Kamionka:p

Co do sąsiedztwa, to rozbudziłaś moją ciekawość ;)
A świat jest mały, to fakt. Daj coś więcej na privie... ;)

Co do zgłoszenia - on-line ? U mnie nie działa. Mam zamiar wysłać zgłoszenie jako jpg. Plus potwierdzenie dokonania przelewu. Też jako jpg.

A co do sedna sprawy - jeśli z Waszej strony decyzja będzie na 'tak', to ja w poniedziałek również wyślę zgłoszenie. Bo ochotę mam.

Posted

aro napisał(a):
Co do sąsiedztwa, to rozbudziłaś moją ciekawość ;)

Co do zgłoszenia - on-line ? U mnie nie działa. Mam zamiar wysłać zgłoszenie jako jpg. Plus potwierdzenie dokonania przelewu. Też jako jpg.

A co do sedna sprawy - jeśli z Waszej strony decyzja będzie na 'tak', to ja w poniedziałek również wyślę zgłoszenie. Bo ochotę mam.

Żeby on-line zadzialało to musisz zarejestrować się na stronie związku Austriackiego, bardzo wygodna opcja, bo mają twoje dane, i po przyznaniu numeru wpisuje go w treść przelewu i nic się nie pomyli. Ja nie wysyłam potwierdzenia przelewu.

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Żeby on-line zadzialało to musisz zarejestrować się na stronie związku Austriackiego, bardzo wygodna opcja, bo mają twoje dane, i po przyznaniu numeru wpisuje go w treść przelewu i nic się nie pomyli. Ja nie wysyłam potwierdzenia przelewu.

A.

Starałem się wielokrotnie zalogować ( odnośnie Wieselburga) ale mi się nie udało. Teraz ponowilem próbę i komunikat mówi, że się uda. A czy się uda, czy tylko mówi, że się uda - poczekamy, sprawdzimy.

Posted

[quote name='aro']Co do sąsiedztwa, to rozbudziłaś moją ciekawość ;)

W poniedziałek nie wyślesz zgłoszenia...;) No, chyba że on-line...:lol:

Pzdr.

Posted

aro napisał(a):
Starałem się wielokrotnie zalogować ( odnośnie Wieselburga) ale mi się nie udało. Teraz ponowilem próbę i komunikat mówi, że się uda. A czy się uda, czy tylko mówi, że się uda - poczekamy, sprawdzimy.

to on-line przy Wieselburgu jakoś dziwnie nie działało ;/ oni tam jakoś mniej ogarnięci byli ;)

myślę, że teraz się uda...choć są dwa uda ;)

m.

Posted

[quote name='Asiaczek']Mania - a jakby wyglądał transport? Może aro cos ma upatrzonego?

Pzr.

Asiu, jeszcze nie wiemy. To zależy od kosztów:cool1:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Asiu, jeszcze nie wiemy. To zależy od kosztów:cool1:

A.

Nie kryję, że myślałem o własnym transporcie. Oczywiście - po kosztach.
Co do osób, to tak na maksa (sorki Maks ;) myślę, że do trzech sztuk ;)

ps.
Nie na darmo walą erotyzm do każdej reklamy - się wątek rozkręcił po "udach" ;)

Ps.
A z poniedziałkiem - fakt ;)

Posted

aro napisał(a):
Nie kryję, że myślałem o własnym transporcie. Oczywiście - po kosztach.
Co do osób, to tak na maksa (sorki Maks ;) myślę, że do trzech sztuk ;)

ps.
Nie na darmo walą erotyzm do każdej reklamy - się wątek rozkręcił po "udach" ;)

Ps.
A z poniedziałkiem - fakt ;)

..a będziesz sam prowadził i dasz radę jednym ciągiem w obie strony + wystawa:roll:....chyba, że w drodze na wystawę nocleg na polskiej granicy i wyjazd w środku nocy do Salzburga, a z powrotem?

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
..a będziesz sam prowadził i dasz radę jednym ciągiem w obie strony + wystawa:roll:....chyba, że w drodze na wystawę nocleg na polskiej granicy i wyjazd w środku nocy do Salzburga, a z powrotem?

A.

No tak się jeździło. Damy radę. Tylko wyjechać by było trzeba trochę wcześniej, a na wystawie spanko z krótką pobudką na ring. Powrót, bo Asiaczek znowu pewnie by kosiła grupę ;) bez pośpiechu, bo wolna niedziela i w zasadzie, czy byśmy wrócili o 7.00, czy o 10.00, to nie jest wielka różnica. Oczywiście, jak oczki zmęczone, to dwie godzinki snu (ale tę motodę znacie). Od bidy może być i nocleg, ale osobiście wolę dwie, trzy godziny w czasie drogi zdrzemnąć się w aucie. Ale do dogadania.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
a dasz radę zmieścić wszystkie klamoty...mam na myśli klatkę Sparka i inne "pakunki"?

A.

no tak, klatka jest spora. Podaj mi jej wymiary, to sprawdzę. Jeśli wejdzie klatka Maksa, to z klamotami nie ma problemu. I myślę, że na klatce zmieszczą się jeszcze ze dwie klatki. Ale nie dwie takie jak u Asiaczka. Jedna taka i jedna mniejsza. Ja zresztą spokojnie mogę zostawić swoją klatkę w domu.

Posted

aro napisał(a):
no tak, klatka jest spora. Podaj mi jej wymiary, to sprawdzę. Jeśli wejdzie klatka Maksa, to z klamotami nie ma problemu. I myślę, że na klatce zmieszczą się jeszcze ze dwie klatki. Ale nie dwie takie jak u Asiaczka. Jedna taka i jedna mniejsza. Ja zresztą spokojnie mogę zostawić swoją klatkę w domu.

klatka Sparka ma chyba 91x61, dokładne wymiary muszę sprawdzić

A.