M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 aro napisał(a):Ha, ha ;) Pewnie kilka osób chciałoby żebym zamilkł (ale to nie o forum) A tak serio - w czasie drogi raczej nie jestem zbyt rozmowny, szczególnie, gdy prowadzę. Ale obiecuję przynajmniej przytakiwać lub zaprzeczać ;) ....ja lubię rozmawiać. Ciesz się, że nie jedziesz ze mną :evil_lol: A. Quote
Agasia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Wy chyba specjalnie mnie straszycie, zebym nie pojechala :evil_lol: Ale ja bede twarda!!! :razz: Quote
M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Agasia napisał(a):Wy chyba specjalnie mnie straszycie, zebym nie pojechala :evil_lol: Ale ja bede twarda!!! :razz: ....ja nie jadę, jedzie Mania za Sparkiem:cool3: Quote
aro Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Asiaczku - nie stresuj się oszczędzimy Agasię i baski. Agasiu - nie stresuj się - fakt "w życiu trzeba być twardym, nie miętkim" A. z Maks i Spark - nie stresuj się - jabłko (M.) nie padło zbyt daleko i godnie reprezentuje rodzinę w dialogowaniu. Ps. Kurcze, skoro Wy się macie nie stresować, to co ze mną ? ;) Już się boję:diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):Oooo :-o:-o:-o:-o:-o, czy to znaczy że potrafisz zagadać na smierć:evil_lol: ....a tak na marginesie, czy nikt poza nami nie jedzie do Salzburga ?!!!! :shake: nie wierzę no wlasnie. Kto jeszcze jedzie do S.? pzdr. aro napisał(a):Ha, ha ;) Pewnie kilka osób chciałoby żebym zamilkł (ale to nie o forum) A tak serio - w czasie drogi raczej nie jestem zbyt rozmowny, szczególnie, gdy prowadzę. Ale obiecuję przynajmniej przytakiwać lub zaprzeczać ;) jaki ukladny! popatrz,popatrz... To az niewiarygodne...:evil_lol: pzdr. Agasia napisał(a):Wy chyba specjalnie mnie straszycie, zebym nie pojechala :evil_lol: Ale ja bede twarda!!! :razz: Agasia - nic sie nie bój! bedziesz miala baski na obrone... A jak wezmiesz sw oj cudny aparat, to jeszcze mozesz dokumentowqac droge.:lol: pzdr. aro napisał(a):Asiaczku - nie stresuj się oszczędzimy Agasię i baski. Agasiu - nie stresuj się - fakt "w życiu trzeba być twardym, nie miętkim" A. z Maks i Spark - nie stresuj się - jabłko (M.) nie padło zbyt daleko i godnie reprezentuje rodzinę w dialogowaniu. Ps. Kurcze, skoro Wy się macie nie stresować, to co ze mną ? ;) Już się boję:diabloti: aro - nie stresuj sie - jedzieszam z 2 dziewczynami. Mlodymi.:evil_lol: pzdr. Quote
aro Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Asiaczek napisał(a):aro - nie stresuj sie - jedzieszam z 2 dziewczynami. Mlodymi.:evil_lol: pzdr. Cholercia, znowu mnie wylogowało. Wrrrrrrr Asiaczku, widzę, że dostrzegasz sedno stresu :diabloti: i złośliwa z Ciebie bestia jest ;) Ps. Pamiętasz taki cytat: Nas? Bohaterów? Prądem?! To ja Ci napiszę tak: Mnie? Kierowcę? Fleszem aparatu Agasi ?! ;) Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 aro napisał(a): A. z Maks i Spark - nie stresuj się - jabłko (M.) nie padło zbyt daleko i godnie reprezentuje rodzinę w dialogowaniu. Ps. Kurcze, skoro Wy się macie nie stresować, to co ze mną ? ;) Już się boję:diabloti: Spoko, ja się nie stresuję, a Ty weź na luz....:evil_lol: Quote
aro Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):Spoko, ja się nie stresuję, a Ty weź na luz....:evil_lol: To prowokacja do kolejnej zabawy słowem ? ;) Nie mogę wziąć na luz, bo nie dojedziemy do S. ;) Jedynka, dwójka, trójka... a tiepier rakietu !!! ;) Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 aro napisał(a):To prowokacja do kolejnej zabawy słowem ? ;) Nie mogę wziąć na luz, bo nie dojedziemy do S. ;) Jedynka, dwójka, trójka... a tiepier rakietu !!! ;) wiesz dobrze, że nie o ten luz mi chodzi:eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 aro napisał(a):Cholercia, znowu mnie wylogowało. Wrrrrrrr Asiaczku, widzę, że dostrzegasz sedno stresu :diabloti: i złośliwa z Ciebie bestia jest ;) Ps. Pamiętasz taki cytat: Nas? Bohaterów? Prądem?! To ja Ci napiszę tak: Mnie? Kierowcę? Fleszem aparatu Agasi ?! ;) aro - Ty tez je dostrzegłes, mimo troche nieskladnej pisaniny... i ja nie jestem złosliwa, ja Wam zazdroszcze jazdy. ot i cały problem.:lol: Cytat dobrze dobrany! Pamietamy!!! pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 aro napisał(a):To prowokacja do kolejnej zabawy słowem ? ;) Nie mogę wziąć na luz, bo nie dojedziemy do S. ;) Jedynka, dwójka, trójka... a tiepier rakietu !!! ;) moze byc i rakieta. obyscie dojechali do S! pzdr. Quote
Agasia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Flesz, baskobestie... dobra dam rade :diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 A w statystykach nadal tylko 1 sunia w posredniej (baski). pzdr. Quote
aro Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Asiaczek napisał(a):moich jeszcze tam nie ma.:mad: pzdr. iiiiiiiiii przybyło basków ;) Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 o, i teraz moje baski sa ujete w statystyce.:lol: pzdr. Quote
Agasia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Mozecie podac linka do tych statystyk ( tak tak jestem leniem :diabloti:) bo chetnie bym sobie popatrzyla :) Quote
M&S Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Agasia']Mozecie podac linka do tych statystyk ( tak tak jestem leniem :diabloti:) bo chetnie bym sobie popatrzyla :) proszę leniwcze:cool3: OekvStatistik miłego oglądania Quote
Agasia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Dziękuuje :) Oho widze, Asiaczkowe baski maja konkurencje :evil_lol: Quote
aro Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Agasia napisał(a):Dziękuuje :) Oho widze, Asiaczkowe baski maja konkurencje :evil_lol: Leniwcze trenuj ! Bo Ty z baskami biegć będziesz... ;) ps. właśnie przysłali mi mailem potwierdzenie i kartę wstępu. Może to oznaczać koniec zmian w statystyce. Quote
Asiaczek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Agasia napisał(a):Dziękuuje :) Oho widze, Asiaczkowe baski maja konkurencje :evil_lol: no, pisalam, ze Wazi ma konkurencje, z Erka - na razie - jest sama w klasie.:lol: pzdr. Quote
M&S Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Agasia napisał(a):Na trening to troche za daleko, ale bede musiala przeprowadzic z Wazim powazna rozmowe :razz: Na szczescie my sie dobrze dogadujemy :diabloti: ... coś groźnie to zabrzmiało:razz: Quote
Agasia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Na trening to troche za daleko, ale bede musiala przeprowadzic z Wazim powazna rozmowe :razz: Na szczescie my sie dobrze dogadujemy :diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 fakt. Agasia cudownie dogaduje sie z Wazim, Dzezikiem... Ona chyba bardziej lubi chłopaków.;) mam nadzieje, ze i z Erka znajdzie wspolny jezyk...:lol: pzdr. Quote
Recommended Posts