Agasia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Maks i Spark']... coś groźnie to zabrzmiało:razz: Najpierw Wy mnie "straszyliscie" to teraz przyszla pora na mnie... :evil_lol: Ona chyba bardziej lubi chłopaków.;-) Lubi lubi :D mam nadzieje, ze i z Erka znajdzie wspolny jezyk...:lol: pogadamy zobaczymy :evil_lol: Quote
M&S Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Asiaczek napisał(a):fakt. Agasia cudownie dogaduje sie z Wazim, Dzezikiem... Ona chyba bardziej lubi chłopaków.;) mam nadzieje, ze i z Erka znajdzie wspolny jezyk...:lol: pzdr. ....szkoda, że nie zobaczę jak znajdujecie wspólny język:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Aniu, trzeba bylo nia lamac sie na schodach, to bys zobaczyla!:evil_lol: pzdr. Quote
M&S Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Aniu, trzeba bylo nia lamac sie na schodach, to bys zobaczyla!:evil_lol: pzdr. ha,ha,ha.....to nie były schody tylko Cmentarz Bródnowski:eviltong: i się sama nie łamałam:diabloti: Quote
aro Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Agasia napisał(a)::diabloti::diabloti: sorki, że pytam, a o jakim łamaniu piszecie ? Quote
Asiaczek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):ha,ha,ha.....to nie były schody tylko Cmentarz Bródnowski:eviltong: i się sama nie łamałam:diabloti: jak to? a kto ci noge zlamał? przeca sama sie nie zlamala...:evil_lol: pzdr. aro napisał(a):sorki, że pytam, a o jakim łamaniu piszecie ? aro - Ania lezy juyz chyba ponad miesiac ze zlamana w 3 (?) miejscach noga... pzdr. Quote
aro Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Asiaczek napisał(a):aro - Ania lezy juyz chyba ponad miesiac ze zlamana w 3 (?) miejscach noga... pzdr. No tak. Dla was to wszystko jasne (znacie się od jakiegoś czasu) a ja świeży jestem i nie łapię pewnych tekstów. Poza tym myli mnie A. i M. ;) (choć krew z krwi, ciało z ciała ;) Quote
M&S Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Asiaczek napisał(a):jak to? a kto ci noge zlamał? przeca sama sie nie zlamala...:evil_lol: pzdr. ....zlamał mi krawężnik:mad::mad::mad: A. Asiaczek napisał(a):aro - Ania lezy juyz chyba ponad miesiac ze zlamana w 3 (?) miejscach noga... pzdr. ....tak dla ścislości to już przeszło 2 miesiące i 2 miejsca:cool1: A. aro napisał(a):No tak. Dla was to wszystko jasne (znacie się od jakiegoś czasu) a ja świeży jestem i nie łapię pewnych tekstów. Poza tym myli mnie A. i M. ;) (choć krew z krwi, ciało z ciała ;) ...już nie taki znowu "świeży":evil_lol: co Cię myli:crazyeye: "A" to ja, a "m" to Mania....proste:cool3: A. multicytat nie działa:diabloti: Quote
aro Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):...już nie taki znowu "świeży":evil_lol: co Cię myli:crazyeye: "A" to ja, a "m" to Mania....proste:cool3: A. multicytat nie działa:diabloti: Pozory mylą kochana, pozory. Tak kiedyś jeż powiedział złażąc ze szczotki. A ten cytat i "kochana", bo w tym przypadku wiem, że rozmawiam z A. ;) Chodzi o to żebyś się nie obawiała o M. w drodze do S. ;) ;) ps. Nie "świeży" ? Postarzasz mnie ? Quote
M&S Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 aro napisał(a):Pozory mylą kochana, pozory. Tak kiedyś jeż powiedział złażąc ze szczotki. A ten cytat i "kochana", bo w tym przypadku wiem, że rozmawiam z A. ;) Chodzi o to żebyś się nie obawiała o M. w drodze do S. ;) ;) ps. Nie "świeży" ? Postarzasz mnie ? ...Jestem spokojna i nie obawiam się nie postarzam jakże bym śmiała:evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Maks i Spark napisał(a):....tak dla ścislości to już przeszło 2 miesiące i 2 miejsca:cool1: A. o, widzisz, jak ten czas lleci? pzdr. Quote
M&S Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Asiaczek napisał(a):o, widzisz, jak ten czas lleci? pzdr. oj leci, była zima jest wiosna.... Quote
Asiaczek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Maks i Spark napisał(a):oj leci, była zima jest wiosna.... ha, jak u Was byłam - zima, a teraz pełnia wiosny, rzeczywiscie! pzdr. Dzisiaj na maila dostałam oficjalne potwierdzenie o przyjeciu moich 2 basków na wystawę. A pozostali? Czy wogóle wyslali zgłoszenia?;) Pzdr. Quote
aro Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj na maila dostałam oficjalne potwierdzenie o przyjeciu moich 2 basków na wystawę. A pozostali? Czy wogóle wyslali zgłoszenia?;) Pzdr. My, Asiaczku, już dostaliśmy potwierdzenie 22.04 ;) A widziałaś, że przedłużyli przyjęcia ? I to jak długo........... ;( Quote
Asiaczek Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 aro napisał(a):My, Asiaczku, już dostaliśmy potwierdzenie 22.04 ;) A widziałaś, że przedłużyli przyjęcia ? I to jak długo........... ;( Nie, nie doczytałam tej informacji... Dzisiaj, ale juz za dnia, zajrze na ich stronę. pzdr. Quote
pati Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 aro napisał(a): A widziałaś, że przedłużyli przyjęcia ? I to jak długo........... ;( a do kiedy przedłuzyli? Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 pati napisał(a):a do kiedy przedłuzyli? Coś mi sie wydaje, że do 30.04.2009 r. Ale nie jestem pewna. Ale to i tak bez różnicy, bo termin juz minął... pzdr. Quote
M&S Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ciekawe, kiedy przyjdzie potwierdzenie:razz:tydzień do wystawy został..... Quote
Asiaczek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ja juz chyba pisałam, że mam potwierdzenie, które przyszło mailem. Wydrukowałam je sobie i juz nie czekam na "pocztowe"... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Maks i Spark napisał(a):myślałam o pocztowym Wiesz co? Ja myślę, że to potwierdzenie mailowe w pewnym stopniu "zastępuje" potwierdzenie pocztowe. Tak mi się wydaje. Bo to jest wierna kopia ichniejszych potwierdzeń... Ale mogę się mylić;) Pożyjemy - zobaczymy... Pzdr. Quote
M&S Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiesz co? Ja myślę, że to potwierdzenie mailowe w pewnym stopniu "zastępuje" potwierdzenie pocztowe. Tak mi się wydaje. Bo to jest wierna kopia ichniejszych potwierdzeń... Ale mogę się mylić;) Pożyjemy - zobaczymy... Pzdr. Może i tak, ale jak do tej pory z Austrii po mailowym potwierdzeniu przychodziło też pocztą. Okaże się jak będzie tym razem. Quote
Shanara Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Czy ktoś z Dolnego Śląska sie wybiera?? Ja jade na niedzielę i mam wolne miejsce w aucie..:razz: Możecie jakiś nocleg sensowny polecić na miejscu???:roll: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Nasza grupa jedzie bez noclegu, i na dodatek "na sobotę"... Pzdr. Quote
Recommended Posts